Με μεγάλη επιτυχία πραγματοποιήθηκε το πρόγραμμα ανταλλαγής Ελληνογερμανικών Συναντήσεων Νέων στην Κω, μεταξύ των αθλητών του Π.Α.Σ. ΣΠΑΡΤΑΚΟΥ και με τους αθλητές του Α.Σ. ΧΑΝΑΟΥ

Με μεγάλη επιτυχία πραγματοποιήθηκε το πρόγραμμα ανταλλαγής Ελληνογερμανικών Συναντήσεων Νέων στην Κω, μεταξύ των αθλητών του Π.Α.Σ. ΣΠΑΡΤΑΚΟΥ και με τους αθλητές του Α.Σ. ΧΑΝΑΟΥ

ΑΝΤΑΛΛΑΓΗ ΣΥΝΑΝΤΗΣΕΩΝ


Με μεγάλη επιτυχία πραγματοποιήθηκε το πρόγραμμα ανταλλαγής Ελληνογερμανικών Συναντήσεων Νέων στην Κω, μεταξύ των αθλητών του Π.Α.Σ. ΣΠΑΡΤΑΚΟΥ και με τους αθλητές του Α.Σ. ΧΑΝΑΟΥ από τη Φρανκφούρτη της Γερμανίας.

Πρόκειται για πρόγραμμα Ελληνογερμανικών Συναντήσεων Νέων, με πρωτοβουλία της Εθνικής Ολυμπιακής Ακαδημίας της χώρας μας, και με την επιδότηση του Ελληνογερμανικού Ινστιτούτου Νεολαίας. Σκοπός του προγράμματος είναι η πραγματοποίηση πολιτιστικών και αθλητικών συναντήσεων μεταξύ των δύο χωρών, δίνοντας την ευκαιρία μέσα από το άθλημα το οποίο καλλιεργούν να γνωριστούν οι νέοι των δύο χωρών, να περάσουν κάποιο χρόνο μαζί και να συμμετάσχουν σε ένα κοινό πρόγραμμα.

Συνολικά είκοσι εφτά (27) συμμετέχοντες παρακολούθησαν το παραπάνω πρόγραμμα. Η φιλοξενία πραγματοποιήθηκε στην Κέφαλο της Κω από 26η Ιουλίου έως 1η Αυγούστου 2021. Το πρόγραμμα περιλάμβανε ενημέρωση για την ιστορία του νησιού μας, επίσκεψη στους αρχαιολογικούς μας χώρους, (Ασκληπιείο, ΔΙΙΚω, Κάστρο της Νερατζιάς, κλπ), ενημέρωση για τον πατέρα της ιατρικής Ιπποκράτη, καθώς και για τον τρόπο διαβίωσης των νέων του νησιού μας και των κατοίκων αυτού. Γνωριμία με τις παραδόσεις μας τα ήθη και τα έθιμα μας (επίσκεψη στο παραδοσιακό σπίτι Πυλίου, ενημέρωση για την παραγωγή μελιού στο νησί μας, κ.α.).

Ιδιαίτερη εντύπωση έκανε στη Γερμανική ομάδα, η πλούσια ιστορία του νησιού και της χώρας μας γενικότερα, τα παραδοσιακά παιχνίδια που πραγματοποιήθηκαν μεταξύ των ομάδων, καθώς και τα παραδοσιακά εδέσματα που γεύτηκαν καθ’ όλη τη διάρκεια της παραμονής τους στο νησί μας. Ιδιαίτερα ευχαριστημένοι επίσης από τις υπέροχες παραλίες μας, αλλά και την εξαιρετική φιλοξενία που παρείχε στο σύνολό της εβδομαδιαίας διάρκειας, ο ΠΑΣ ΣΠΑΡΤΑΚΟΣ.

Η επόμενη συνάντηση προγραμματίζεται για τις εορτές των Χριστουγέννων με την αποστολή του ΠΑΣ ΣΠΑΡΤΑΚΟΥ στο Μόναχο της Γερμανίας.

Αξίζει και οφείλουμε ένα μεγάλο ευχαριστώ σε όλους αυτούς που στάθηκαν δίπλα μας, σε μια εποχή ιδιαίτερα δύσκολη για όλους μας, ώστε να διοργανώσουμε με επιτυχία την παραπάνω συνάντηση. Θερμές ευχαριστίες στη Ντενίζ Παναγοπούλου, στο Νίκο Πλαγγέττη, τη Βούλα Κεφαλιανού, την Κατερίνα Διαμαντή, τη Ζαχαρούλα Τσίκνη, την Πόπη Ζερβού, την Άννα Τσίκνη, τον Γιώργο Μαστρογιώργη, το Μανόλη Δραμουντανή, τον Θοδωρή Πάχο, την Έρικα Μαστόρου, το Θεοδόση Διακογιάννη, τον Παναγιώτη Καρακουλάκη, τον Στεφανή Πίτση, την Άννα Γεωργουδάκη, τη Μαρία Χατζηδημητρίου, τον Αλέξανδρο Δεληγιάννη, τον Γιώργο Πετρή (Joker), τον Δημήτρη Διακοδημήτρη, τον Κώστα Σταμάτη, το Μανόλη Ντινώρη, τον Ιωάννη Πολίτη, το Νίκο Καλαμπάκα, τον Πέτρο Τζαννετουλάκο, το Χαράλαμπο Δραμουντανή, τον Γιώργο Σταμάτη, την Ειρήνη Γρίβα, την οικογένεια Σακαλή, τους γιατρούς μας Σαλώμη Ρωμανού και Σταμάτη Λοΐζο, τους προέδρους των κοινοτήτων, Πυλίου Αναστάση Κεφαλιανό, Κεφάλου Γιώργο Κοκκαλάκη, Αντιμάχειας Νίκο Φρατζή, τον πρόεδρο του ΔΟΠΑΒΣ Παναγιώτη Χατζηχριστοφή, και τέλος τους προπονητές μας Σάκη Μπαραχάνο και Ειρήνη Σταμάτη.

Το Δ.Σ.

Team_Α.jpg

Team.jpg

Askilpio.jpg

Χοιροσφάγεια.jpg

ADVERTORIALS