Α.Ο Αθλοπαιδιών Κω: Με την στήριξη της ΑΝ.ΔΩ ολοκληρώνεται το “όνειρο”

Α.Ο Αθλοπαιδιών Κω: Με την στήριξη της ΑΝ.ΔΩ ολοκληρώνεται το “όνειρο”

Πολύ κοντά την υλοποίηση σε ένα μακροχρόνιου ονείρου βρίσκεται ο Α.Ο Αθλοπαιδιών Κω αφού το νέο του στολίδι σε λίγο καιρό θα είναι απόλυτα έτοιμο για χρήση.

Πρόκειται για ένα σύγχρονο αθλητικό κέντρο το οποίο θα έχει την δυνατότητα πέρα απ’ τις ανάγκες του συλλόγου, σε ότι αφορά τα αγωνιστικά του τμήματα αλλά και τους νεότερους σε ηλικία να φιλοξενήσει ομάδες για προετοιμασία, και να διοργανωθούν είτε τουρνουά είτε καλοκαιρινά και όχι μόνο καμπ.

Παράλληλα θα μπορούν και οι γονείς, είτε οι παρευρισκόμενοι να απολαμβάνουν τον καφέ τους, βλέποντας τον αγωνιστικό χώρο από αρκετά κοντινή απόσταση με την δυνατότητα να μετακινηθούν εύκολα και με ασφάλεια στους κοινόχρηστους χώρους.

Αξίζει να σημειώσουμε ότι απ’ την πρώτη μέρα είναι ξεκάθαρη η στήριξη της Αναπτυξιακής Δωδεκανήσου (ΑΝ.ΔΩ) δείχνοντας για ακόμη μια φορά πόσο σημαντική είναι η παρουσία τους στην ανάπτυξη του αθλητισμού στα Δωδεκάνησα.

Οι σύγχρονες αυτές εγκαταστάσεις έχουν “τρέξει” απ’ το Ευρωπαϊκό πρόγραμμα LEDER της ΑΝ.ΔΩ και το Υπουργείο Αγροτικής Ανάπτυξης και Τροφίμων.ando.jpg

 

44.jpg

 

gipedoomilos.jpg

 

123.jpg

ADVERTORIALS