Στην τελική ευθεία τα έργα αναβάθμισης του Νέου Σταδίου Ανταγόρας, του γηπέδου Ζηπαρίου & του Κλειστού Γυμναστηρίου Κω - Π. Χατζηχριστοφής: Έρχονται και άλλα έργα σε όλη την Κω

Στην τελική ευθεία τα έργα αναβάθμισης του Νέου Σταδίου Ανταγόρας, του γηπέδου Ζηπαρίου & του Κλειστού Γυμναστηρίου Κω - Π. Χατζηχριστοφής: Έρχονται και άλλα έργα σε όλη την Κω

Τα έργα αναμένεται να δημοπρατηθούν τις επόμενες εβδομάδες. 

Από την Οικονομική Επιτροπή του Δήμου Κω, εγκρίθηκαν χθες Τετάρτη 10 Φεβρουαρίου 3 σημαντικά έργα για τις εγκατάστασεις του γηπέδου ποδοσφαίρου στο Ζηπάρι, του Κλειστού Γυμναστηρίου στην πόλη της Κω, καθώς και το νέο στάδιο Ανταγόρας.

Συγκεκριμένα εγκρίθηκε η προμήθεια χλοοτάπητα για το γήπεδο ποδοσφαίρου στο Ζηπάρι, η προμήθεια Ηλεκτρομηχανολογικών Υλικών για το Δημοτικό Κλειστό Γυμναστήριο, καθώς και η αποκατάσταση του στίβου και του ηλεκτροφωτισμού στο νέο στάδιο Ανταγόρας.

Ο Πρόεδρος του ΔΟΠΑΒΣ Παναγιώτης Χατζηχριστοφής μιλώντας στο kosnews24.gr σημείωσε:

''Χαίρομαι ιδιαίτερα γιατί πρόκειται για έργα που ως νέος άνθρωπος που ασχολείται για πρώτη φορά στη ζωή του με την τοπική αυτοδιοίκηση ανέλαβα από το πρώτο στάδιο και πλέον βρισκόμαστε στην τελική ευθεία για την υλοποίηση τους!

Μετά το Παλαιό Στάδιο Ανταγόρας ακόμη 3 αθλητικές εγκαταστάσεις του νησιού μας, θα εξυγχρονιστούν. Για εμένα προσωπικά αλλά και τη Δημοτική Αρχή του Θεοδόση Νικηταρά ο αθλητισμός βρίσκεται ψηλά στην πολιτική μας ατζέντα και το επόμενο χρονικό διάστημα θα ακολουθήσουν ακόμη περισσότερα έργα σε όλες τις κοινότητες του νησιού, γιατί Κως δεν είναι μόνο η πόλη.

Τα ανοιχτά γήπεδα μπάσκετ σε Κέφαλο, Καρδάμαινα και Ζηπάρι θα αναβαθμιστούν με την τοποθέτηση νέου αντιολισθηρού τάπητα, βάση του σχεδιασμού της Δημοτικής Αρχής και με γνώμονα την ισότιμη ανάπτυξη των αθλητικών εγκαταστάσεων σε όλες τις κοινότητες του νησιού.''

Οι εργασίες που θα πραγματοποιηθούν στο γήπεδο στο Ζηπάρι:

Αποξήλωση του υπάρχοντος χλοοτάπητα και αντικατάσταση του µε νέο σύστημα συνθετικού χλοοτάπητα τελευταίας γενιάς.

Οι εργασίες που θα πραγματοποιηθούν στο κλειστό γήπεδο Κω:

θα αντικατασταθεί ο ηλεκτρολογικός εξοπλισμός και θα τοποθετηθεί σύστημα κλιματισμού-εξαερισμού.

Οι εργασίες που θα πραγματοποιηθούν στο νέο στάδιο Ανταγόρας:

Επιδιόρθωση της υφιστάμενης επιφάνειας του στίβου, καθώς και εργασίες αντικατάστασης των ιστών ηλεκτροφωτισμού του γηπέδου που εμφάνισαν κύρτωση από τις έντονες ανεμοπιέσεις και χρήζουν αντικατάστασης.

ADVERTORIALS