Η επίσκεψη ενός τμήματος του σχολείου KEDU, στο Νέο Στάδιο Ανταγόρας - Προπόνηση των παιδιών σε συνεργασία με την ομάδα στίβου του Εύδαμου

Η επίσκεψη ενός τμήματος του σχολείου KEDU, στο Νέο Στάδιο Ανταγόρας - Προπόνηση των παιδιών σε συνεργασία με την ομάδα στίβου του Εύδαμου
Στο πρώτο δεκαήμερο του Οκτωβρίου μαθητές του KEDU, ηλικίας 12 ετών, είχαν την ευκαιρία να κάνουν μια ολοκληρωμένη προπόνηση στίβου. Μαζί με τις εκπαιδευτικούς τους και τη γυμνάστρια τους, επισκέφτηκαν το Νέο Στάδιο Ανταγόρας της Κω , όπου με τον αθλητικό εξοπλισμό που τους προσέφερε με χαρά ο Γυμναστικός Σύλλογος Εύδαμος, ένιωσαν σαν επαγγελματίες αθλητές. Έτρεξαν, δοκίμασαν τα αντανακλαστικά τους, πέρασαν εμπόδια, έκαναν ρίψεις. Πήραν μια γεύση από τον Κλασικό Αθλητισμό και την ποικιλία προπονήσεων που προσφέρει.
Μια ευχάριστη έκπληξη περίμενε τους μαθητές στο τέλος, όταν ο υπεύθυνος του Νέου Σταδίου "Ανταγόρας" της Κω, κύριος Στέργος Χατζηστέργος, χάρισε από ένα μετάλλιο στους μαθητές μας και η γυμνάστρια του Κέντρου μας, τους έκανε την τελετή απονομής!
"Citius altius fortius!" " Πιο γρήγορα, πιο ψηλά , πιο δυνατά! "
 
Λίγο πριν την επιστροφή τους, περπάτησαν στην παραλία, δροσίστηκαν με χυμό και φρέσκες μπανάνες που τους προσέφερε το Κέντρο.
Να ευχαριστήσουμε για τη συνεργασία το ΔΟΠΑΒΣ του Δήμου Κω και ιδιαίτερα τον Πρόεδρο, κ. Παναγιώτη Χατζηχριστοφή για τη θερμή υποδοχή.
 
To Κέντρο Μη Τυπικής Εκπαίδευσης KEDU λειτουργεί στην Κω από την ΑΡΣΙΣ σε συνεργασία με την Ύπατη Αρμοστεία
UNHCR GREECE
και με τη χρηματοδότηση του
Education Cannot Wait
.
 
ADVERTORIALS