Διήμερος αγώνας δρόμου χρονομέτρου και αντοχής με την επονομασία KOS JUNIOR MINI RACE, από τον Ποδηλατικό Όμιλο Κω

Διήμερος αγώνας δρόμου χρονομέτρου και αντοχής με την επονομασία KOS JUNIOR MINI RACE, από τον Ποδηλατικό Όμιλο Κω

ΠΟΔΗΛΑΤΙΚΟΣ ΟΜΙΛΟΣ ΚΩ

KOS JUNIOR MINI ITT & ROAD RACE

Ο Ποδηλατικός Όμιλος Κω διοργανώνει διήμερο αγώνα δρόμου χρονομέτρου και αντοχής με την επονομασία KOS JUNIOR MINI RACE. Ο αγώνας αυτός είναι βαθμολογούμενος στο καλεντάρι της Ε.Ο.Π και λαμβάνουν μέρος οι εξής ομάδες:

ΠΟΔΗΛΑΤΙΚΟΣ ΟΜΙΛΟΣ ΚΩ (20 αθλητές)

ΚΩΑΚΟΣ ΟΜΙΛΟΣ ΠΟΔΗΛΑΣΙΑΣ (15 αθλητές)

ΦΙΛΙΝΟΣ (19 αθλητές)

ΡΟΔΗΛΙΟΣ (8 αθλητές)

ΑΝΤΑΙΟΣ (6 αθλητές)

ΔΙΑΓΟΡΑΣ (1 αθλητής)

Π.Ο.ΒΕΛΟΣ (1 αθλητής)

Π.Ο ΒΟΛΟΣ (1 αθλητής)

Σύνολο: 71 αθλητές

Μετά το πέρας των δηλώσεων συμμετοχής, δηλώθηκαν στο σύνολο περίπου 70 μικροί αθλητές και συμπληρώθηκαν οι παρακάτω κατηγορίες:

ΜΙΝΙ ΜΙΚΡΑ ΑΓΟΡΙΑ (16 αθλητές)

ΜΙΝΙ ΜΙΚΡΑ ΚΟΡΙΤΣΙΑ (9)

ΜΙΝΙ ΜΕΓΑΛΑ ΑΓΟΡΙΑ (16)

ΜΙΝΙ ΜΕΓΑΛΑ ΚΟΡΙΤΣΙΑ (11)

ΠΑΜΠΑΙΔΕΣ (8)

ΠΑΝΚΟΡΑΣΙΔΕΣ (5)

ΠΑΙΔΕΣ (8)

ΚΟΡΑΣΙΔΕΣ (2)

  • Η κατηγορία των Ανδρών δεν συμπληρώθηκε και ως εκ τούτου δεν θα γίνει.
  • Η κατηγορία των Κορασίδων δεν συμπληρώθηκε, άλλα θα πραγματοποιηθεί όπεν στην διαδρομή των Παμπαίδων Πανκορασίδων.
  • Η διαδρομή χρονομέτρου των Παίδων, Κορασίδων , Παμπαίδων, Πανκορασίδων θα περιοριστεί μέχρι το ξεν. Costa Angela (αναστροφή), για λόγους ασφαλείας και θα μετατραπεί σε δύο στροφές των 6χλμ (σύνολο 12χλμ).
  • Στον τερματισμό στην Κέφαλο θα περιμένει λεωφορείο και φορτηγό για την μεταφορά των αθλητών στον τόπο εκκίνησης
  • Έχουμε μεριμνήσει για όλα τα μέτρα αποφυγής συνωστισμού και την αποφυγή μετάδοσης του ιού, όπως ορίζεται από την εγκύκλιο της ΓΓΑ.

ΠΡΟΓΡΑΜΜΑ ΑΓΩΝΩΝ

ΓΡΑΜΜΑΤΕΙΑ: Η Γραμματεία θα είναι ανοικτή μία ώρα πριν την εκκίνηση κάθε αγώνα.

ΣΑΒΒΑΤΟ 3/10/20 - ΩΡΑ 16:00

ΜΙΝΙ – μικρή στροφή 2,6 χλμ ξεν. Lango- αναστροφή ξεν. Blue Lagoon- ξεν. Lango (2x 2,6χλμ).

ΠΑΜΠΑΙΔΕΣ – ΠΑΝΚΟΡΑΣΙΔΕΣ- ΠΑΙΔΕΣ- ΚΟΡΑΣΙΔΕΣ μεγάλη στροφή 10χλμ ξεν. Lango -αναστροφή ξεν. Costa Angela- ξεν. Lango (2x 6χλμ).

ΑΠΟΝΟΜΕΣ: οι απονομές της πρώτης ημέρας θα γίνουν μετά το πέρας των αγώνων της Κυριακής στις 14:30 πριν τις απονομές του αγώνα αντοχής. Τα αποτελέσματα, μετά την οριστικοποίηση τους, θα αποσταλούν με email στους συλλόγους το βράδυ του Σαββάτου για λόγους αποκατάστασης και ξεκούρασης των αθλητών.

ΚΥΡΙΑΚΗ 4/10/20 – ΩΡΑ 9:00

- 09:00 ΠΑΙΔΕΣ 50χλμ. (Κως – Paradise Beach 40χλμ, και 1 στροφή x10χλμ)

- 09.10 ΠΑΜΠΑΙΔΕΣ, ΠΑΓΚΟΡΑΣΙΔΕΣ, ΚΟΡΑΣΙΔΕΣ 40 χλμ. (Κως – Paradise Beach 40χλμ)

- 12:00 ΜΙΝΙ (όλες οι κατηγορίες ξεχωριστά).

- 13:30 ΑΠΟΝΟΜΕΣ

ΔΙΑΔΡΟΜΗ ΓΙΑ ΤΙΣ ΩΣ ΑΝΩ ΚΑΤΗΓΟΡΙΕΣ: Ξενοδοχείο Langos (Εκκίνηση) - Αιγαίου – Τιγκάκι – Μαστιχάρι – Επαρχιακή οδός Κω- Κεφάλου, Paradise Beach (Τερματισμός επί της επαρχιακής οδού). Στροφή (για τις κατηγορίες, που αναφέρονται παραπάνω): Επαρχ. οδός Κω – Κεφάλου προς Λιμνιώνα, Κέφαλος (χωριό) - Επαρχ.οδός Κω –Κεφάλου – στροφή προς Λιμνιώνα (απόσταση στροφής: 10χλμ).

ΑΠΟΝΟΜΕΣ: 13:30

Μετά το πέρας των αγώνων θα ακολουθήσουν οι απονομές πρώτα του αγώνα Χρονομέτρου και στην συνέχεια του αγώνα της Αντοχής.

ΚΥΚΛΟΦΟΡΙΑΚΕΣ ΡΥΘΜΙΣΕΙΣ

 

ΣΑΒΒΑΤΟ 10/10/20 - ΩΡΑ 16:00

Ο δρόμος θα κλείσει προς την υπόλοιπη κυκλοφορία αρχικά από το ξενοδοχείο Langos μέχρι το ύψος του ξεν. Blue Lagoon για περίπου 1 ώρα, εν συνεχεία μέχρι την διασταύρωση πριν το Astir Odysseus για περίπου 45΄ λεπτά.

Λόγω της ιδιαιτερότητας του αγώνα, δεν θα επιτραπεί η διέλευση οποιουδήποτε οχήματος πλην της διοργάνωσης για λόγους σοβαρού ατυχήματος. Θα πρέπει να ρυθμιστούν πλην των υπολοίπων οχημάτων, η κυκλοφορία των τουριστικών λεωφορείων και αυτών της ΚΕΑΣ και των ΤΑΞΙ.

ice_screenshot_20201009-093320.png 

ΚΥΡΙΑΚΗ 11/10/20 – ΩΡΑ 9:00

Κατά την εκκίνηση των κατηγοριών θα κλείσουν κατά κύματα οι οδοί Αιγαίου στην Λάμπη, ο επαρχιακός προς Τιγκάκι, εν συνεχεία το Τιγκάκι προς επαρχιακή οδό και από εκεί προς Μαστιχάρι και διαμέσου των δύο κυκλικών κόμβων προς Κέφαλο.

Στην Κέφαλο θα υπάρξει σημείο τερματισμού στο ύψος του Paradise Beach, όπως και ένας κύκλος μεταξυ δρόμου προς Λιμνιώνα-χωριό Κεφάλου-επαρχιακός προς Κω και αναστροφή προς Λιμνιώνα (10χλμ).

Θα πρέπει να κλειστούν οι διασταυρώσεις και η κυκλοφορία για μικρό χρονικό διάστημα (20 λεπτά το κάθε πέρασμα) , μέχρι να περάσουν οι αθλητές και στην συνέχεια να φυλαχτεί ο κύκλος που θα διανύσουν οι αθλητές στην Κέφαλο μέχρι και τον τερματισμό.

ice_screenshot_20201009-093414.png

ADVERTORIALS