H πραγματοποίηση της 1ης Αγωνιστικής Ημερίδας Τοξοβολίας που διοργανώθηκε από τον Α.Σ. ΦΟΙΒΟΣ ΚΩ

H πραγματοποίηση της 1ης Αγωνιστικής Ημερίδας Τοξοβολίας που διοργανώθηκε από τον Α.Σ. ΦΟΙΒΟΣ ΚΩ
Το ΔΣ του ΑΣ ΦΟΙΒΟΣ ΚΩ, εκφράζει την πλήρη ικανοποίηση του για την πραγματοποίηση της 1ης Αγωνιστικής Ημερίδας Τοξοβολίας, που πραγματοποιήθηκε την Κυριακή 4 Οκτωβρίου 2020 στο νέο στάδιο Ανταγόρα. 
 
Κατά γενική ομολογία, η διοργάνωση στέφθηκε από απόλυτη επιτυχία καθώς ήταν μια άρτια οργανωμένη αθλητική εκδήλωση με πολλές συμμετοχές που δεν είχε να ζηλέψει τίποτα από ένα αγώνα Πανελλήνιου πρωταθλήματος. 
 
Αξίζουν πολλά συγχαρητήρια στους εμπνευστές αλλά και στυλοβάτες αυτής της προσπάθειας, τους προπονητές της ομάδας, κα. Τουμπανιάρη Ματίνα και κ. Καϊμάκη Δημητριο, που με άξιους συμπαραστάτες τους Βίκτωρ Καρόνα και Αντώνη Κασιώτη κατάφεραν να παρουσιάσουν μέσα σε σύντομο χρονικό διάστημα ένα εξαιρετικό αποτέλεσμα. 
 
Θερμά συγχαρητήρια αξίζουν και όλοι οι διαγωνιζόμενοι, κάθε ηλικίας, οι οποίοι πραγματικά εντυπωσίασαν με τις επιδόσεις τους. 
 
Οφείλουμε να ευχαριστήσουμε θερμά 
Τον Δ.Ο.Π.Α.Β.Σ. του Δήμου Κω για την στήριξη της ημερίδας. 
Το αθλητικό σωματείο ΚΕΝΤΑΥΡΟΣ ΡΟΔΟΥ που κόσμησε με την σημμετοχή του τη διοργάνωση. 
Το KOS TV για την τηλεοπτική κάλυψη της εκδήλωσης. 
Όλα τα διαδυκτιακά μέσα για την προβολή της διοργανωσης. 
 
Τους χορηγούς της εκδήλωσης LOCUS CAFE - NANOU DONUTS HOUSE - ΟΙΝΟΠΟΙΕΙΟ ΧΑΤΖΗΝΙΚΟΛΑΟΥ και ιδιαίτερα την πρωτοπόρο εταιρία κατασκευής επίπλων και εφαρμογών ξύλου VESTAL GROUP SKOUBOURDIS για την δωρεάν κατασκευή των εξαιρετικών στόχων. 
Είμαστε απόλυτα πεπεισμένοι ότι στο μέλλον ο σύλλογος μας μπορεί να αναλάβει τη διοργάνωση μεγάλων αθλητικών εκδηλώσεων που θα προβάλλουν το νησί της Κω και την αξιοσύνη των ανθρώπων του. 
Με εκτίμηση 
ΓΡΑΦΕΙΟ ΤΥΠΟΥ 
Α.Σ. ΦΟΙΒΟΣ ΚΩ
ADVERTORIALS