Αναλυτικά όλες οι εργασίες για την αποκατάσταση του στίβου και του ηλεκτροφωτισμού στο Νέο Στάδιο Ανταγόρα

Αναλυτικά όλες οι εργασίες για την αποκατάσταση του στίβου και του ηλεκτροφωτισμού στο Νέο Στάδιο Ανταγόρα

Στη σύναψη Προγραμματικής Σύμβασης μεταξύ της Περιφέρειας Νοτίου Αιγαίου και του Δήμου Κω για την εκτέλεση του έργου "Αποκατάσταση στίβου και ηλεκτροφωτισμός στο Νέο Στάδιο Ανταγόρα", προέβησαν ο Περιφερειάρχης Νοτίου Αιγαίου, Γιώργος Χατζημάρκος και ο Δήμαρχος Κω, Θεοδόσης Νικηταράς.

Δείτε αναλυτικά τις εργασίες που προβλέπονται για την επίτευξη της επισκευής των φθαρμένων επιφανειών στίβου είναι οι παρακάτω.

Αποξήλωση όλων των φθαρμένων μερών των υπαρχόντων τμημάτων ταρτάν σε βάθος μέχρι το υγιές τμήμα.

Απόξεση της επιφάνειας των περιοχών που πρόκειται να επισκευαστούν με κατάλληλο εξοπλισμό σε βάθος μέχρι το υγιές τμήμα. Καθαρισμός λεπτομερής του υποστρώματος από τυχόν υπολείμματα.

Επάλειψη της επιφάνειας με αστάρι πολυουρεθάνης P.U. με κατάλληλο εξοπλισμό και σε κατάλληλες συνθήκες ώστε να επιτευχθεί η σωστή πρόσφυση μεταξύ της παλιάς επιφάνειας και της νέας υπόβασης του ταρτάν.

Συμπλήρωση πάχους υπόβασης υφιστάμενου συνθετικού τάπητα όπου απαιτείται με χρήση υλικού κατηγορίας του ήδη υπάρχοντος συνθετικού τάπητα μέχρις ότου η επιφάνεια του συμπληρωματικού τάπητα να είναι στο ύψος των 13 χλστ.

Τρίψιμο της επιφάνειας με τριβείο ώστε να απομακρυνθούν τα επιφανειακά σαθρά τμήματα και ξένες ουσίες.

Πάνω στην ήδη διαμορφωμένη επιφάνεια θα διαστρωθεί η επιφανειακή στιβάδα πάχους 3 χλστ. από πολυουρεθάνη P.U. (έγχρωμη δύο συστατικών) με χρήση ειδικής ρακλέτας και κόκκους ελαστικού από E.P.D.M. οι οποίοι διασπείρονται.

Μετά την ολοκλήρωση της επισκευής το συνθετικού τάπητα θα γίνει η γραμμογράφηση σύμφωνα με τους ισχύοντες κανονισμούς της IAAF σε πάχος 50μμ με χρήση ειδικού μηχανήματος διαγράμμισης και χρώματα ανθεκτικά στην χρήση και στις υπεριώδεις ακτινοβολίες.

Οι ακατάλληλοι ιστοί ηλεκτροφωτισμού θα αποσυναρμολογηθούν και θα αντικατασταθούν από νέους κατάλληλων προδιαγραφών για περιοχές που πλήττονται από ισχυρούς ανέμους.

ADVERTORIALS