Ολοκληρώθηκε με επιτυχία ο τελευταίος αγώνας της χρονιάς του περιφερειακού πρωταθλήματος ορεινής ποδηλασίας Cross Country σε σιρκουί (XCC)

Ολοκληρώθηκε με επιτυχία ο τελευταίος αγώνας της χρονιάς του περιφερειακού πρωταθλήματος ορεινής ποδηλασίας Cross Country σε σιρκουί (XCC)

Ολοκληρώθηκε με επιτυχία ο τελευταίος αγώνας της χρονιάς του περιφερειακού πρωταθλήματος ορεινής ποδηλασίας Cross Country σε σιρκουί (XCC) που διοργάνωσε στην Ρόδο την Κυριακή 27 Σεπτεμβρίου 2020, η Τοπική Επιτροπή Δωδεκάνησου.

Η εκκίνηση δόθηκε στην προγραμματισμένη ώρα, ακριβώς στις 10.00, με μεγάλη συμμέτοχή και διάθεση από τους αθλητές.

Φέτος διανύουμε μία πολύ ιδιαίτερη και δύσκολη χρονιά, μια χρονιά που κράτησε τους αθλητές μακριά από πολλές διοργανώσεις, μια χρονιά που ανάγκασε τους συλλόγους να αναβάλουν ή και να ματαιώσουν προγραμματισμένους αγώνες.

Αξιοσημείωτη ήταν η παρουσία στον περιφερειακό πρωτάθλημα των αθλητών από τα ποδηλατικά σωματεία της Κω, που αν συνεχίσουνε με το ίδιο μεράκι θα αλλάξουν τα δεδομένα που υπήρχαν έως σήμερα στην τοπική ποδηλασία. Στους αθλητές που αγωνιστήκαν αξίζουν πολλά συγχαρητήρια για τις όλες τις επιδόσεις τους και για την αξιέπαινη προσπάθειά τους.

Με εκτίμηση,

Τα μέλη του Δ/Σ της Τ.Ε.Δ.

Τις 6 πρώτες θέσεις του αγώνα, ανά κατηγορία, κατέλαβαν:

ice_screenshot_20200929-200935.png

ice_screenshot_20200929-200953.png

ice_screenshot_20200929-201005.png

ice_screenshot_20200929-201019.png


ΔΕΛΤΙΟ ΤΥΠΟΥ

Ποδηλατικός Όμιλος Κω

ΠΕΡΙΦΕΡΕΙΑΚΟ ΠΡΩΤΑΘΛΗΜΑ ΔΩΔΕΚΑΝΗΣΟΥ - ΟΡΕΙΝΗΣ ΠΟΔΗΛΑΣΙΑΣ

Με επιτυχία διεξήχθη το περιφερειακό πρωτάθλημα Δωδεκανήσου ορεινής ποδηλασίας στην πανέμορφη τοποθεσία Άγιος Σύλλας, Σορωνή, στην Ρόδο από την Τοπική Επιτροπή Δωδεκανήσου.

Αγωνίστηκαν όλες οι κατηγορίες αθλητών και ο σύλλογος μας συμμετείχε με 10 αθλητές στις παρακάτω κατηγορίες και διακρίσεις:

ΜΙΝΙ ΜΙΚΡΑ – ΚΟΡΙΤΣΙΑ

1η Ντρίτση Χριστίνα

2η Αλευράκη Αγγελική.

5η Κουζούκα Ευδοξία

 

ΜΙΝΙ ΜΕΓΑΛΑ – ΑΓΟΡΙΑ

2ος Αλευράκης Ιωαννης

3ος Χόνδρος Νικόλαος

ΠΑΜΠΑΙΔΕΣ

2ος Καρνέζος Ανδρέας

ΚΟΡΑΣΙΔΕΣ

3η Αμπουμπάκρ Νάντια

 

 

  • Ευχαριστούμε την Τοπική Επιτροπή Δωδεκανήσου για την διοργάνωση και την φιλοξενία.
  • Την προπονητική ομάδα του συλλόγου, Πολίτη Νεκτάριο και Κλήμεντο Ανδρέα για την πολύ καλή δουλειά που παρουσιάζουν στον σύλλογο. Τον προπονητή Αλευράκη Γεώργιο για την πολύ καλή δουλειά στους Ντρίτση Χριστίνα, Αλευράκη Ιωάννη και Αγγελική και Χόνδρο Νικόλαο.
  • Τον προπονητή μας Πολίτη Νεκτάριο για την διάθεση βαν για την μεταφορά των ποδηλάτων το διήμερο.
  • Τον αθλητή και μέλος του συλλόγου μας Σαράντη Κωνσταντίνο για την διάθεση αγωνιστικού ποδηλάτου ΜΤΒ στον αθλητή μας Καρνέζο Ανδρέα για προπόνηση και τον αγώνα.
  • Την Rodos Cars για την προσφορά και την εξυπηρέτηση της στην ενοικίαση 9θέσιου για την μεταφορά των αθλητών μας.
  • Την Attica Group – Blue Star Ferries για την χορηγία έκπτωσης σε αθλητές και συνοδούς.

 

Επόμενος αγώνας στην Κω από τον σύλλογο μας, αγωνιστικό διήμερο 10-11 Οκτωβρίου με χρονόμετρο και αγώνα αντοχής για όλες τις κατηγορίες.

 

Εκ του συλλόγου


       ΚΩΑΚΟΣ ΟΜΙΛΟΣ ΠΟΔΗΛΑΣΙΑΣ

                                                                                           

                                        ΔΕΛΤΙΟ ΤΥΠΟΥ

 ΘΕΜΑ: ΣΥΜΜΕΤΟΧΗ ΣΤΟ ΠΕΡΙΦΕΡΕΙΑΚΟ ΠΡΩΤΑΘΛΗΜΑ MTB ΣΤΗ ΡΟΔΟ

  Η τοπική επιτροπή ποδηλασίας Δωδεκανήσου διοργάνωσε την Κυριακή 27 Σεπτεμβρίου 2020 στον Άγιο Σουλά Ρόδου, το περιφερειακό πρωτάθλημα MTB Δωδεκανήσου με μεγάλη επιτυχία, και μεγάλη συμμετοχή με 108 αθλητές σε όλες τις κατηγορίες.

 Ο Κωακός όμιλος ποδηλασίας συμμετείχε με 13 αθλητές εκ των οποίον οι τέσσερις ανήκουν αγωνιστικά στον Π.Ο Κω.

 Το σύνολο των αθλητών μας, αγωνίστηκε σε  4 κατηγορίες και κατάφερε να έχει νικήτρια, στην κατηγορία μίνι μικρά κορίτσια, την  Ντρίτση Χριστίνα  που είναι η πρωταθλήτρια Δωδεκανήσου για το 2020 με δεύτερη την επίσης δικιά μας Αλευράκη Αγγελική. Οι δύο μικρές αθλήτριες , ξεκίνησαν τον αγώνα από την αρχή πολύ δυνατά συνεργάστηκαν και τις 8 στροφές και πέρασαν την γραμμή  του τερματισμού  αγκαλιά.

 

Στην κατηγορία μίνι μικρά αγόρια, έντονη ήταν η παρουσία των μικρών μας, αφού με τέσσερις αθλητές καταφέραμε 3 θέσεις στην πρώτη 6αδα με 3ο τον Καραμέτση Κωνσταντίνο,4ο τον Παπαϊωάννου Μανώλη και 5ο τον Παπαμαργαρίτη Χρηστό, ενώ λίγο πίσω ήταν ο Πάνης Χάρης  στον πρώτο του αγώνα.

Στα Μίνι μεγάλα αγόρια, η άψογη συνεργασία των παιδιών κατάφερε να  ξεκολλήσουν 4 αθλητές εκ των οποίων οι δύο από την ομάδα μας, που τελικά κατέκτησαν και τα δύο μετάλλια:

2ος ο Αλευράκης Γιάννης

3ος ο Χόνδρος Νικόλαος

Ενώ στην πρώτη δεκάδα ακολούθησαν ο Κώστογλου Δημήτρης που βοήθησε τους δύο παραπάνω  και ο Κωστογλάκης Νικόλας στον πρώτο του αγώνα. 

Στην κατηγορία παίδων, ο Κιοτσέογλου Αλής στον πρώτο του αγώνα MTB έμεινε 2ος και πολλά υποσχόμενος πίσω από τον φετινό πρωταθλητή Ελλάδας Σαββάκη από το Ροδήλιο Ρόδου. Ενώ και ο Κάππας Ιωάννης στον  πρώτο του αγώνα τερμάτισε 6ος.

Μεγάλη η ευθύνη, απέναντι σε γονείς και χορηγούς, αφού για άλλη μια φορά, η όλη μετακίνηση καλύφθηκε από τις χορηγίες.  Μεγάλη και η χαρά από  τα παιδιά, για εμάς, αφού καταφέραμε να έχουμε 13 μικρούς έως πολύ μικρούς αθλητές σε ένα τόσο σημαντικό αγώνα.

Οφείλουμε λοιπόν , άλλο ένα μεγάλο ευχαριστώ για την φετινή μας συνεργασία:

ΣτηνBLUE STAR FERRIES

ARCHON YACHITING and YACHT MANAGEMENT    ΠέποςΡιτσιάρδης

SERNIKOS BIKES   ΕυστράτιοςΣερνικός

Φιλοσοφίες Καφφέ

Pergaminos cars   ΑπόστολοςΠεργαμηνός

BERTO LUCCI

Skipper Cafe bistro restaurant   ΑντώνηςΝτρίτσης

Zaman fu cafe   Χασάν Σακκίογλου

Επίσης να ευχαριστήσουμε  προσωπικά , τον κύριο ΓΙΆΝΝΗ ΠΑΠΑΣΤΑΜΑΤΑΚΗ ΠΡΌΕΔΡΟ ΤΗΣ ΤΟΠΙΚΗΣ ΕΠΙΤΡΟΠΗΣ ΠΟΔΗΛΑΣΙΑΣ ΔΩΔΕΚΑΝΉΣΟΥ για την μεταφορά των ποδηλάτων από την Ρόδο στον χώρο  του αγώνα και την επιστροφή τους στο πλοίο.

 Ένα μεγάλο ευχαριστώ από καρδιάς σε όλα τα ΜΜΕ και τους δημοσιογράφους τους, που καλύπτουν με εξαίρετο  επαγγελματισμό, όλες τις αθλητικές και κοινωνικές δραστηριότητες του Κωακού Ομίλου Ποδηλασίας.

ΓΡΑΦΕΙΟ ΤΥΠΟΥ

 

  

  

ADVERTORIALS