KEFALOS 3ATHLON SPRINT 2020

KEFALOS 3ATHLON SPRINT 2020

ΔΕΛΤΙΟ ΤΥΠΟΥ ΠΟΔΗΛΑΤΙΚΟΥ ΟΜΙΛΟΥ ΚΩ

KEFALOS 3ATHLON SPRINT 2020

Ο Ποδηλατικός όμιλος Κω με την υποστήριξη του ΔΟΠΑΒΣ του Δήμου Κω διοργανώνει τρίαθλο μικρής απόστασης , 750μ κολύμπι- 20χλμ ποδήλατο- 5 χλμ τρέξιμο, με παράλληλες εκδηλώσεις για παιδιά κάτω των 12 ετών και από 13 μέχρι 18 ετών.

Στην πανέμορφη τοποθεσία της Κεφάλου, την Κυριακή 27 Σεπτεμβρίου 2020 ώρα 9:00 πμ θα πάρουν εκκίνηση με προφυλάξεις για την μετάδοση του ιού, σύμφωνα με τις οδηγίες της ΓΓΑ, αθλητές με ατομική συμμετοχή και ομαδική για να ολοκληρώσουν το τρίαθλο μικρής απόστασης. Φέτος θα επιτραπεί και σε αθλητές 13 έως 18 ετών να λάβουν μέρος μόνο σε ομαδική συμμετοχή (σκυταλοδρομία) με ξεχωριστή κατάταξη. Μετά την ολοκλήρωση του τριάθλου θα εκκινήσουν οι μικροί αθλητές από 7 εως 12 ετών για ομαδικό δίαθλο , ποδήλατο και τρέξιμο στην περιοχή του Καμαρίου.

Αναλυτικά οι κατηγορίες των αθλητών, οι διαδρομές και οι απαιτήσεις της διοργάνωσης θα αναφερθούν σε ξεχωριστό δελτίο τύπου, όπως και οι κυκλοφοριακές ρυθμίσεις που θα ισχύσουν κατά την διάρκεια του αγώνα.

Οι εγγραφές θα ανοίξουν στις 20/8 στο site του συλλόγου koscyclingclub.gr και θα ολοκληρωθούν στις 21/9, εκτός από τις συμμετοχές κάτω των 12 ετών που θα είναι ανοικτές μέχρι την ημέρα του αγώνα.

Πληροφορίες στο email του συλλόγου info@koscyclingclub.gr και με πμ στην σελίδα στο fb : https://www.facebook.com/koscyclingclub

Εκ του συλλόγου

ADVERTORIALS