ΔΕΛΤΙΟ ΤΥΠΟΥ Α.Σ. ΕΥΔΑΜΟΣ ΚΩ
Μετά τις επιτυχημένες εμφανίσεις του συλλόγου μας στα διασυλλογικά και πανελλήνια πρωταθλήματα του 2020 ακολουθεί η κορυφαία αγωνιστική εκδήλωση στο εσωτερικό που θα διεξαχθεί στο Παμπελοποννησιακό Στάδιο της Πάτρας το Σαββατοκύριακο 8 και 9 Αυγούστου.
Ο Γ.Σ.Ευδαμος Κω θα συμμετάσχει στους τελευταίους αγώνες της χρονιάς με τηνΙωάννα Χριστοφή στο άλμα σε μήκος την Κυριακή 9 Αυγούστου στις 18:10 .
Η αθλήτρια ανήκει στην κατηγορία Κ18 (δύο κατηγορίες μικρότερη) και η συμμετοχή της στον συγκεκριμένο αγώνα αποτελεί επιτυχία για την ίδια και τον σύλλογο αλλα και μια ευκαιρία για να βελτιώση τις επιδόσεις της.
Ο σύλλογος εύχεται καλή επιτυχία στην αποστολή.
«Το τεχνικό ζήτημα που παρουσιάστηκε με τη μορφή “θορύβου” προερχόμενου, κατά τις αρχικές ενδείξεις, από τηλεπικοινωνιακές υποδομές, και επηρέασε τις επικοινωνίες εντός του FIR Αθηνών, έχει πλέον αποκατασταθεί πλήρως», αναφέρει η Υπηρεσία Πολιτικής Αεροπορίας.
Ο δημοσιογράφος είχε μεταφερθεί στο Λαϊκό νοσοκομείο όπου έγιναν προσπάθειες ανάνηψης.
Αρχίζουν να γίνονται κάποιες προσγειώσεις και απογειώσεις