Mε τη συμμετοχή πάνω από 130 αθλητών, πραγματοποιήθηκε το Esperos League Pro

Mε τη συμμετοχή πάνω από 130 αθλητών, πραγματοποιήθηκε το Esperos League Pro

Ολοκληρώθηκε με επιτυχία το Esperos League Pro με τη συμμετοχή πάνω από 130 αθλητών του Α.Σ. ΕΣΠΕΡΟΣ ΚΩ ηλικίας από 6 έως 15 ετών, το οποίο πραγματοποιήθηκε με αφορμή τη λήξη της αγωνιστικής περιόδου και ολοκλήρωσης της λειτουργίας των Τμημάτων Υποδομής του Συλλόγου αλλά και ως επιστέγασμα του δημιουργικού και γεμάτου επιτυχίες, πρώτου χρόνου ζωής του Συλλόγου μας.

Οι νεαροί αθλητές έδιναν κάθε απόγευμα για 9 μέρες, ραντεβού στο γήπεδο του ξενοδοχείου GAIA GARDEN στην περιοχή της Λάμπης. Παρόντες για να τους απολαύσουν, γονείς, παππούδες και φίλοι στήριξαν τα παιδιά που έδιναν καθημερινά τον καλύτερο τους εαυτό υπό την καθοδήγηση των προπονητών τους κ. Δημήτρη Χατζηστέργο και κ. Μιχάλη Χοχλαστό. Αξίζουν συγχαρητήρια σε όλους, μικρούς και μεγάλους για την υποδειγματική συμπεριφορά τους, τόσο εντός όσο και εκτός γηπέδου.

Την τελευταία μέρα έγινε απονομή μεταλλίων σε όλους τους συμμετέχοντες, ενώ κατά την τελετή λήξης της διοργάνωσης όλοι απόλαυσαν τα πυροτεχνήματα που πρόσφερε ο κ. Θεοδόσης Χοχλαστός τον οποίο και ευχαριστούμε.

Ο Α.Σ. ΕΣΠΕΡΟΣ ΚΩ ευχαριστεί θερμότατα τον κ. Χριστοδουλίδη Μανώλη και το HOTEL GAIA GARDEN για την παραχώρηση του γηπέδου μπάσκετ και όλες τις διευκολύνσεις που προσέφερε τόσο για τις προπονήσεις των αστεριών μας, όλο αυτό το διάστημα όσο και για τη διεξαγωγή του εσωτερικού πρωταθλήματος, που χωρίς την ευγενική του προσφορά δε θα ήταν δυνατόν να πραγματοποιηθεί.

Θερμά ευχαριστώ και στο Παράρτημα Βορείου Συγκροτήματος Δωδεκανήσου της Ελληνικής Ομάδας Διάσωσης, για την κάλυψη ως προς τις Α΄ Βοήθειες, όλων των ημερών του τουρνουά. Οι εθελοντές της Ομάδας είναι πάντα πρόθυμοι να προσφέρουν ανιδιοτελώς τις γνώσεις και τον εξοπλισμό τους σε κάθε μας αίτημα για βοήθεια.

Ευχαριστούμε επίσης τα ζαχαροπλαστεία Special του κ. Αρβανιτάκη, που γλύκαναν με παγωτό όλα τα παιδιά μετά την ολοκλήρωση των αγώνων καθώς και όσους γονείς αφιέρωσαν μέρος του προσωπικού τους χρόνου για τη διοργάνωση και διεξαγωγή του τουρνουά.

Παρ’ όλες τις αντιξοότητες που οι μη προβλέψιμες και πρωτόγνωρες για όλους συγκυρίες έφεραν, θεωρούμε ότι ήταν μια όμορφη και δημιουργική χρονιά. Ευχόμαστε σε όλους καλό καλοκαίρι με υγεία και δύναμη και ανανεώνουμε το ραντεβού μας στα γήπεδα την ερχόμενη αθλητική χρονιά.

Γραφείο Τύπου

Α.Σ. ΕΣΠΕΡΟΣ ΚΩ

ADVERTORIALS