Α.Σ ΕΣΠΕΡΟΣ ΚΩ: Ειδική Αθλητική Αναγνώριση για το άθλημα της Καλαθοσφαίρισης, από τη Γενική Γραμματεία Αθλητισμού

Α.Σ ΕΣΠΕΡΟΣ ΚΩ: Ειδική Αθλητική Αναγνώριση για το άθλημα της Καλαθοσφαίρισης, από τη Γενική Γραμματεία Αθλητισμού

ΕΙΔΙΚΗ ΑΘΛΗΤΙΚΗ ΑΝΑΓΝΩΡΙΣΗΓ.Γ.Α

 

            Ο Α.Σ ΕΣΠΕΡΟΣ ΚΩ λίγο πριν τα πρώτα του γενέθλια ανακοινώνει με ιδιαίτερη χαρά, την απόκτηση της Ειδικής Αθλητικής Αναγνώρισης για το άθλημα της Καλαθοσφαίρισης, από τη Γενική Γραμματεία Αθλητισμού, επιτυχία η οποία αποτελούσε πρώτιστο στόχο του συλλόγου από τη στιγμή της ιδρύσεως του.

Χρειάστηκε προσπάθεια μηνών και συνεχής δουλειά προκειμένου να συγκεντρωθούν τα δικαιολογητικά και να πληρούνται στο έπακρο όλες οι απαιτούμενες προϋποθέσεις, οι οποίες είναιαρκετές και αφορούν στα όσα ορίζονται απότον νέο αθλητικό νόμο. Με την υπ. αριθ. ΥΠΠΟΑ/ΓΔΟΑ/ΔΑΑ/ΤΑΦ/136311/5230/2369/445/29-4-20 απόφαση του Υπουργείου Πολιτισμού και Αθλητισμού και της Γενικής Γραμματείας Αθλητισμού, ο Α.Σ. ΕΣΠΕΡΟΣ ΚΩ αποτελεί ένα από τα ελάχιστα -ενεργά- σωματεία καλαθοσφαίρισης της Δωδεκανήσου που έχουν αποκτήσει την Ειδική Αθλητική Αναγνώριση.

Η εφαρμογή του νέου Αθλητικού Νόμου μας βρίσκει καθόλα έτοιμους, ώστε στις 15 Μαΐου 2020, μέσωτης ιστοσελίδας της ΓΓΑ και κάνοντας χρήση του ειδικού αριθμού μητρώου μας νακαταχωρηθούμε στην πλατφόρμα των εγγεγραμμένων Σωματείων, αποδεικνύοντας έμπρακτα, τις σωστέςβάσεις που εξαρχής ως Σύλλογοςέχουμε θέσει και τη σοβαρότητα με την οποία αντιμετωπίζουμε το άθλημα που τόσο αγαπάμε και τους αθλητές-μέλη του σωματείου μας.

Οι αθλητές και οι αθλήτριες μας, εκτός των άλλων, έχουν εξασφαλίσει ότι η αθλητική τους εμπειρία και η θητεία τους στον Α.Σ. ΕΣΠΕΡΟ ΚΩ αναγνωρίζεται επίσημα,στην περίπτωση που για παράδειγμα θελήσουν αργότερα να παρακολουθήσουν σχολή προπονητικής καλαθοσφαίρισης.

         Ραντεβού στα γήπεδα λοιπόν…..

Με εκτίμηση,

Α.Σ. ΕΣΠΕΡΟΣ ΚΩ

Manolis Xatziantoniou desk