Διαγωνισμός ζωγραφικής με θέμα τον Κόμπε Μπράιαντ, από τον Α.Σ. ΦΟΙΒΟΣ ΚΩ

Διαγωνισμός ζωγραφικής με θέμα τον Κόμπε Μπράιαντ, από τον Α.Σ. ΦΟΙΒΟΣ ΚΩ
Ο Α.Σ. ΦΟΙΒΟΣ ΚΩ θέλοντας να κάνει λίγο πιο ενδιαφέρουσα την αναγκαστική παραμονή ΄των παιδιών στο σπίτι λόγω της πανδημίας του κορονοϊού, αποφάσισε να διοργανώσει διαγωνισμό ζωγραφικής με θέμα, έναν από τους μεγαλύτερους παίχτες που ανέδειξε το παγκόσμιο μπάσκετ και θρύλο του ΝΒΑ, τον Κόμπε Μπράιαντ.
Στον διαγωνισμό μπορούν λάβουν μέρος παιδιά από όλα τα Δωδεκάνησα ηλικίας 5 έως 17 ετών.
  • Η ζωγραφιά θα πρέπει να είναι σε χαρτί μεγέθους Α4.
  • Τα παιδιά πρέπει να χρησιμοποιήσουν μαρκαδόρους ή/και ξυλομπογιές ή/και ακουαρέλλες.
  • Γονείς θα πρέπει να αφήσουν τα παιδιά να εκφραστούν με τον δικό τους τρόπο, χωρίς παρεμβάσεις.
  • Όλα τα έργα θα πρέπει να φωτογραφηθούν και να σταλούν αρχικά ηλεκτρονικά στη διεύθυνση Αυτή η διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου προστατεύεται από τους αυτοματισμούς αποστολέων ανεπιθύμητων μηνυμάτων. Χρειάζεται να ενεργοποιήσετε τη JavaScript για να μπορέσετε να τη δείτε. έως 3 Απρ 2020 και στη συνέχεια ταχυδρομικά στη διεύθυνση Α.Σ ΦΟΙΒΟΣ ΚΩ, Αρτεμησίας 37, ΤΚ 85300 ΚΩΣ έως 10 Απρ 2020.
  • ΟΙ διαμένοντες στην Κω θα μπορούν να υποβάλλουν τα έργα τους στα γραφεία του συλλόγου κάθε Δευτέρα, Τετάρτη και Παρασκευή από 18:00 έως 20:00 έως 10 Απρ 2020.
  • Τα έργα δεν θα επιστραφούν και θα χρησιμοποιηθούν από τον Α.Σ ΦΟΙΒΟΣ ΚΩ.
Οι δύο καλύτερες ζωγραφιές θα κερδίσουν από μια δώρο-επιταγή  από το κατάστημα SPORT PANIC ενώ η τρίτη καλύτερη ζωγραφιά μια μπάλα μπάσκετ Cobe Bryant.
ΓΡΑΦΕΙΟ ΤΥΠΟΥ 
Α.Σ. ΦΟΙΒΟΣ ΚΩ
 
ice_screenshot_20200315-075414.png
 
Manolis Xatziantoniou desk