Π.Α.Σ. Ανταγόρας Κω (Τμήμα Άρσης Βαρών): 4 Χρυσά, 2 Αργυρά & 4 Χάλκινα στο Περιφερειακό Πρωτάθλημα Παίδων – Εφήβων Νότιας Ελλάδας

Π.Α.Σ. Ανταγόρας Κω (Τμήμα Άρσης Βαρών): 4 Χρυσά, 2 Αργυρά & 4 Χάλκινα στο Περιφερειακό Πρωτάθλημα Παίδων – Εφήβων Νότιας Ελλάδας

Ολοκληρώθηκε το Περιφερειακό Πρωτάθλημα Παίδων – Εφήβων  Νότιας Ελλάδας το Σάββατο 15 Φεβρουαρίου στην Αθήνα.  Η αποστολή του Π.Α.Σ. ΑΝΤΑΓΟΡΑ ΚΩ (οχτώ αθλητές)έκλεισε με επιτυχία το Περιφερειακό Πρωτάθλημα, με απολογισμό 4 χρυσά, 2 αργυρά και 4 χάλκινα μετάλλια παίρνοντας την πρόκριση για το Πανελλήνιο Πρωτάθλημα Παίδων – Εφήβων.

 Αναλυτικά:

ΠΑΜΠΑΙΔΕΣ

ΣΠΥΡΟΥ ΠΑΝΑΓΙΩΤΗΣ, 1η θέση,ηλικιακή κατηγορία 11 ετών.

ΖΟΥΜΠΟΥΛΙΚΟΣ ΕΜΜΑΝΟΥΗΛ,1η θέση,ηλικιακή κατηγορία 12 ετών.

ΠΡΩΤΑΘΛΗΜΑ

ΠΑΙΔΩΝ

ΤΡΑΚΟΣΣΑΣ ΣΤΕΦΑΝΟΣ 3η θέση,κατηγορία 49kg.

ΛΟΥΣΚΑ ΛΕΝΤΙΑΝ 1η θέση,κατηγορία 55kg.

ΖΟΥΜΠΟΥΛΙΚΟΣ ΝΙΚΟΛΑΟΣ 3η θέση,κατηγορία 55kg.

ΖΩΓΑΚΗΣ ΕΛΕΥΘΕΡΙΟΣ 2η θέση, κατηγορία 67kg.

ΜΠΡΟΚΟΣ ΑΓΓΕΛΟΣ 1η θέση, κατηγορία 89kg.

ΚΟΥΛΛΟΛΛΙ ΣΟΥΛΙ 2η θέση,κατηγορία 89kg.

ΠΡΩΤΑΘΛΗΜΑ

ΕΦΗΒΩΝ

ΛΟΥΣΚΑ ΛΕΝΤΙΑΝ 3η θέση, κατηγορία 55kg

ΖΩΓΑΚΗΣ ΕΛΕΥΘΕΡΙΟΣ 3η θέση,κατηγορία 67kg

Εκ μέρους του Διοικητικού Συμβουλίου,θα ήθελα να εκφράσω τα θερμά μου συγχαρητήρια στους αθλητές και στους προπονητές κ.κ. Σπύρου Χρήστο και Νικολακάκη Θεμιστοκλή για την επιτυχία τους.Ένα μεγάλο ευχαριστώ στους γονείς των νεαρών αθλητών για την συνεργασία  και την εμπιστοσύνη τους στο Σύλλογο και ειδικότερα απέναντι στους προπονητές των αθλητών αλλά και στους ανθρώπους εκείνους που στηρίζουν οικονομικά τις ανάγκες του  Τμήματος της Άρσης Βαρών.

Επόμενο ραντεβού για το Τμήμα της Άρσης Βαρών του Π.Α.Σ. Ανταγόρα Κω, τον Μάρτιο,με το Περιφερειακό Πρωτάθλημα Ανδρών –Γυναικών – Νέων Ανδρών(-23) – Νέων Γυναικών (-23).

Για τον Π.Α.Σ. Ανταγόρα Κω

       Ο Πρόεδρος  

   Πλούμπης Μάριος

ice_screenshot_20200219-080842.png

ANTAGORAS METTALIA_copy_1280x791.jpg

ADVERTORIALS