Κλείδωσαν έξω από το ποδηλατοδρόμιο Ρόδου τον παγκόσμιο πρωταθλητή Χρ. Βολικάκη και την ομάδα του

Κλείδωσαν έξω από το ποδηλατοδρόμιο Ρόδου τον παγκόσμιο πρωταθλητή Χρ. Βολικάκη και την ομάδα του

Τα διάφορα εμπόδια που αντιμετωπίζουν οι Έλληνες αθλητές στην προετοιμασίας τους για καθοριστικές διεθνείς συναντήσεις, εξιστορεί σε ανάρτησή του ο Βολιώτης παγκόσμιος πρωταθλητής ποδηλασίας Χρ. Βολικάκης.

Αναφέρει:

Το ζήσαμε και αυτο σήμερα, πάνω που είπαμε ότι τα προβλήματα λιγοστεύουν και όλα βαίνουν στην κανονικότητα βιώσαμε την απόλυτη απαξίωση. Δεκαπέντε ημέρες πριν το παγκόσμιο πρωτάθλημα και ενώ το σταδιο των Αθηνών κρίνεται απαγορευτικό για προπόνηση πόσο μάλλον για ετοιμασία συμμετοχής σε παγκόσμιο πρωτάθλημα λόγω της χαμηλής θερμοκρασίας .Και ενώ βρίσκομαι με την ομάδα μου που με βοηθάει στην εξομοίωση της προπόνησης στη Ρόδο σήμερα βρέθηκα προ εκπλήξεως. Να θυμίσω ότι είμαι στη Ρόδο γιατί εκει υπάρχει το παλαιό Ποδηλατοδρόμιο που έγινε επί κατοχής απο τους Ιταλούς.
 
Επειδή ο καιρός όμως είναι καλός στο νησί με βολευει να ετοιμαστώ για την υποχρέωση του παγκόσμιου. Το πρωί λοιπόν σημερα 8/2/2020 και ενω φτασαμε στο σταδιο αντικρίσαμε ενα τεραστιο λουκετο με αλυσιδα να μας κλεινει το δρομο προς την πιστα .Ο λόγος ήταν ότι σε συνάντηση που έκανε ο Δοπαρ στις 6/2 που ειχα την τύχη να παραβρεθώ κιόλας για να βρεθεί μια λυση ώστε να μην συμπίπτουν οι ωρες προπόνησης των πολύ μικρών αθλητων (7-8χρονων)με τους αγωνιζομενους των μεγαλων κατηγοριων για να μην υπάρξει κανένα ατύχημα..Ενω όλοι οι σύλλογοι συμφωνησαν σε μια λύση που έδωσε ο πρόεδρος του Δοπαρ Αλέξανδρος Κωλιαδης, Ο κύριος παπασταματακης με την διπλή ιδιότητα του προέδρου της Τοπικής Επιτροπής και επίσης σαν πρόεδρος του Ροδηλιου ηταν αυτος που για τους δικους του λόγους διαφώνησε με αυτή την λύση έχοντας βεβαίως το δικαίωμα . Ετσι για να μην δημιουργηθεί κανένα ατύχημα η πίστα έκλεισε μέχρι να βρεθεί λύση..
 
Μας ειπαν να μην μπουμε για προπόνηση ολη η ομάδα οπως ειχαμε σχεδιάσει αλλα ισως κατι να γινοτανε για μενα και τον αδελφο μου.Οταν τονισα οτι αυτο δεν με βοηθαει και οτι εχουμε κανει εξοδα να έρθουμε στη ροδο για να υλοποιησουμε συγκεκριμενο προγραμμα μου ειπαν οτι δεν γινεται γιατι αντιδρα ο προεδρος της τοπικης επιτροπης ο οποιος σε επιστολη του τονιζει επι λεξει οτι δεν δεχομαι να στερουνται οι δικοι μας αθλητες [δηλαδη οι ντοποιοι] το δικαιωμα της προπονησης εν οψει αγωνων και να προπονουνται σωματεια αλλων πολεων.
 
Ζήτησε μάλιστα να βεβαιώσει η εοπ αν ειναι η εθνικη ομαδα.γιατι φαινεται κατα τη γνωμη του πως αυτη μονο εχει ισως δικαιωμα να μπαινει στην πιστα.Επομενως αν ανοιγαν την πορτα θα επρεπε να μπω εγω με τον αδελφο μου και οχι ολοι μας οπως το ειχαμε σχεδιασει. Ειχαμε σκοπο να κανουμε χρηση του σταδιου 10 περιπου ημερες ακομα ενω οι ντόπιοι εχουν ευχέρεια χρησης ολο το χρονο.Ωστοσο δεν απαιτησαμε την ωρα της προπονησης μας παρα την ιδιαιτεροτητα να ειμαστε μονο εμεις στην πιστα ,με μεγαλη μας χαρα θα δεχομασταν οποιον αθλητη μπορουσε και ηθελε να ειναι μαζι μας αποκομιζοντας εμπειρια για το μελλον και στο τελος της προπονησης να αποθανατισουμε την συναντηση.
 
Εξαλλου ειμαστε φιλοι με ολα τα παιδια ολων των ηλικιων και εχουμε ξανασυναντηθει κατα το παρελθον.Δεν μπορω να εξηγησω αυτη την αρνηση του προεδρου της Τοπικής Επιτροπής κυριου Παπασταματακη γιατι και κατα το παρελθον δεν ειχαμε εμεις τουλαχιστον αντιμετωπισει παρομοιες συμπεριφορες τι στιγμη μαλιστα που ο προεδρος του ΔΟΠΑΡ ηταν θετικος.απο την αρχη.Παραταυτα εγω αυτη τη στιγμη οδηγουμαι σε αδιεξοδο που ισως μου στοιχισει την συμμετοχη μου στο παγκοσμιο την ωρα που κρινεται ανελαστικη αφου η οποιαδηποτε βαθμολογια και οποιο αποτελεσμα θα ενισχυσει την ολυμπιακη μου καταταξη που θα ανακοινωθει την επομενη ημερα των αγωνων.
 
Περιμενα να σεβσστουν τον αγωνα που δινουμε και το οικονομικο κοστος που βαραινει εμας τους ιδιους. να ειναι δε πιο διαλακτικοι μαζι μας με προθεση να βοηθησουν το αμοιρο αθλημα μας. Ευχομαι να βρεθει μια λυση και να συνεχισουμε χωρις αλλες απωλειες. Να ξαναβρουμε δε την ηρεμια μας που τοσο την εχουμε αναγκη ειδικα αυτες τις ωρες .
 
 
ΔΕΙΤΕ ΠΑΡΑΚΑΤΩ ΤΟ POST
ADVERTORIALS