Μεγάλη επιτυχία για τον σύλλογο Tae Kwon Do ‘’Ασκληπιός Κω’’

Μεγάλη  επιτυχία για τον σύλλογο Tae Kwon Do ‘’Ασκληπιός Κω’’

 

Μεγάλη επιτυχία για τον σύλλογο μας Α.Σ.Ασκληπιός Κω, ο οποίος συμμετείχε στο 1οΚύπελλο Νοτίου Αιγαίου που πραγματοποιήθηκε με επιτυχία στη Ρόδο την 27η Οκτωβρίου στο Βενετόκλειο κλειστό Γυμναστήριο της Ρόδου υπό την αιγίδα της ΕΛ.Ο.Τ. όπως επίσης και στην αγωνιστική προπόνηση που διοργάνωσε με επιτυχία ο Γ.Α.Ο. Ρόδου την προηγούμενη ημέρα 26η Οκτωβρίου πάντα υπό την αιγίδα της Ελληνικής Ομοσπονδίας TAEKWONDO.

Ο σύλλογος μας, με τις εντυπωσιακές εμφανίσεις και την προσπάθεια των αθλητών του σε αυτο το διήμερο, κατάφερε να κατακτήσει την 3η θέση στο σύνολο των συλλόγων που είχαν συμμετοχη σε αυτό το Κύπελλο Νοτίου Αιγαίου. Το αποτέλεσμα για άλλη μια φορά ήταν οτι με αυτην την προσπάθεια και τις αγωνιστικές εμφανίσεις ολων των αθλητών του συλλογου μας, καταφέραμε να αναφερθεί με τα καλύτερα σχόλια το Νησί της Κω γύρω απο το άθλημα του TAEKWONDO.

Πιο αναλυτικά :

Στους αγώνες του 1ου Κύπελλου Νοτίου Αιγαίου ο Σύλλογος Ασκληπιός Κω έλαβε μέρος με 9 αθλητές στο σύνολο και κατάφερε να αποσπάσει 9 μετάλλια στις κατηγορίες τους              ( 6 χρυσά και 3 ασημένια μετάλλια ).

Στους αγώνες της Αγωνιστικής Προπόνησης ο Σύλλογος Ασκληπιός Κω έλαβε μέρος με 22 αθλητές στο σύνολο και κατάφερε να αποσπάσει 21 μετάλλια στις κατηγορίες τους                ( 12 χρυσά, 7 ασημένια και 2 χάλκινα μετάλλια).

Πάρα πολλά συγχαρητήρια στον προπονητή μας Βασίλη Κώστογλου και σε όλους τους αθλητές του Συλλόγου μας για τις σημαντικές επιτυχίες τους, την αγωνιστική τους απόδοση και τη μαχητικότητα που έδειξαν και σε αυτήν τη διοργάνωση. Ευχαριστούμε επίσης και όλους τους γονείς για την διαρκή στήριξη και την άμεση συμπαράσταση τους πρός το Συλλογο μας, όπως επίσης και για τη παρουσία τους σε όλες τις διοργανώσεις που ο Σύλλογος συμμετέχει.

Επίσης θερμά συγχαρητήρια για τη διοργάνωση προς την Ελληνική Ομοσπονδία Tae Kwon Do, όπως επίσης και για τον σύλλογο Γ.Α.Ο Ροδου και στον Κο Παύλο Καζαντζόγλου για την οργάνωση αυτού του διημέρου για τη βοήθεια του προς τον σύλλογο μας..

Συνεχίζουμε δυναμικά με περηφάνεια με όλους μας τους αθλητές προσδοκώντας πάντα το καλύτερο γι αυτούς και για το μέλλον τους στον αθλητισμό.

O Πρόεδρος του διοικητικού συμβουλίου

Τόππος Χρήστος.

ADVERTORIALS