Το μεγάλο ''ευχαριστώ'' για το Galis 3on3!

Το μεγάλο ''ευχαριστώ'' για το Galis 3on3!

Το μεγάλο ''ευχαριστώ'' για το Galis 3on3!

Ο Βαγγέλης Αθανασιάδης με επιστολή του ευχαριστεί όλους αυτούς που συνέβαλαν ώστε το Galis Basketball 3on3, να στεφθεί με απόλυτη επιτυχία σε Ρόδο και Κω!

Οι διοργανωτές του Galis Basketball 3on3 μετά την μεγάλη επιτυχία της εκδήλωσης στο πανέμορφο νησί της Κω οφείλουν να ευχαριστήσουν τον έτερο διοργανωτή την Περιφέρεια Νοτίου Αιγαίου και ιδιαίτερα τον Περιφερειάρχη μας κ. Γιώργο Χατζημάρκο και τον εντεταλμένο σύμβουλο Αθλητισμού της Περιφέρειας κ. Νίκο Νικολή, τον Δήμο Κω και ιδιαίτερα τον Δήμαρχο κ. Θεοδόση Νικηταρά για την μεγάλη του στήριξη και βοήθεια, την Αντιδήμαρχο Πολιτισμού και Αθλητισμού κ. Σέβη Βλάχου και τον πρόεδρο του ΔΟΠΑΒΣ κ. Παναγιώτη Χατζηχριστοφή, τους μεγάλους χορηγούς μας ΟΠΑΠ, ΙΕΚ ΑΚΜΗ, BLUE STAR FERRIES και VITEX, την Ένωση Ξενοδόχων Κω, την Αστυνομική Διεύθυνση Κω, την Δημοτική Αστυνομία Κω, την Ελληνική Ομάδα Διάσωσης, τον σύνδεσμο Διαιτητών Δωδεκανήσου και ιδιαίτερα τον κ. Άρη Φάκαρο Αρη και τους διαιτητές κ.κ. Νικολάου, Πατμίου και Γιακουμή, τα Ξενοδοχεία χορηγούς μας Astir Odysseus Resort και Kipriotis Village Resort, τους τοπικούς χορηγούς Βιβλιοπωλείο Εκφραση, Τrust Rental Cars, Aρτοποιείο Ζαμάγιας, Kos Sports Center, Πετρελαϊκή Εταιρία Argo, Jumbo Κουκλόσπιτο, Καφέ-Μπάρ Kaseta, Εστιατόριο Ωρομέδων, Εστιατόριο Broadway, Κάφε- Μπάρ-Εστιατόριο Μυλοτόπι, Καφέ- Μπάρ Μήνυμα, Κομμωτήριο Scissors και όλες τις καφετέριες της πλατείας για τη βοήθεια και υπομονή τους. Επίσης ευχαριστούμε την Εταιρία Αθλητικού Υλικού NICKAN, το Κέντρο Γραφικών Τεχνών Γερασκλή- Μαστρογιώργη, την Ηλεκτρονική Αντώνης Παράσχος, τον Φωτογράφο μας Γιώργο Σαρούκο και τους Ανδρέα Καλάβρια, Τόμυ Φαγκρίδα, Γιώργο Χρήστου και Πόπη Δανελλάκη Πόπη και όλους τους εθελοντές που βοήθησαν την εκδήλωση.
Τέλος ένα μεγάλο ευχαριστώ στους μεγάλους μπασκετικούς προσκεκλημένους μας όπου κάναμε ειδική αναφορά σε προηγούμενο ευχαριστήριο και στους άμεσους συνεργάτες μας που ακολούθησαν την μεγάλη μας πορεία σε Ρόδο και Κω την Εταιρία Αθλητικού Υλικού και Διοργανώσεων GNN του Νίκου Τσίτσου και την EUROHOOPS.NET. Tα GalisBasketball Events ευχαριστούν όλους τους παίκτες και παίκτριες που τίμησαν με την αγωνιστική παρουσία τους τα τουρνουά μας και όλο το μπασκετικό και μη κοινό που παρακολούθησε τους αγώνες και αγκάλιασε με θέρμη την προσπάθεια μας. Το ταξίδι μας συνεχίζεται δίνοντας ραντεβού για το επόμενο καλοκαίρι».

ADVERTORIALS