Αποχώρησε ο Ιπποκράτης Κω και επιστρέφει στην Α2 ο Φίλιππος

Αποχώρησε ο Ιπποκράτης Κω και επιστρέφει στην Α2 ο Φίλιππος

ΤΕΛΟΣ ο Ιπποκράτης!

Η κωακή ομάδα παραιτήθηκε και επίσημα από την Α2 Κατηγορία και το κύπελλο Ελλάδας και επιστρέφει μετά από πέντε χρόνια από εκεί που ξεκίνησε δαπανώντας περίπου 1.5 εκ. ευρώ!

Αυτό που φάνταζε βέβαιο πριν καν από το καλοκαίρι, δυστυχώς έγινε πραγματικότητα. Ο Ιπποκράτης Κω με επίσημο έγγραφο του στην Ε.Ο.Κ. παραιτήθηκε τόσο από το πρωτάθλημα της Α2 Κατηγορίας, όσο και από το κύπελλο Ελλάδας. Ένας κύκλος πενταετίας έσβησε τόσο απλά και άδοξα για την κωακή ομάδα, η οποία ουσιαστικά πλήρωσε τα λάθη της αλλά και την απουσία ανθρώπων ικανών οικονομικά να στηρίξουν τον πρόεδρο Στέφανο Χαρτοφύλλη.

Τη σεζόν 2014-15 ο Ιπποκράτης Κω κατέκτησε τον τίτλο στην Α’ Κατηγορία και μετά από πέντε χρόνια βρέθηκε στην Α2 Κατηγορία, ξοδεύοντας όμως περισσότερα χρήματα απ’ ότι απαιτούνταν για να γίνει αυτό. Υπολογίζεται ότι στην πενταετία δαπανήθηκε περίπου 1.5 εκ. ευρώ για να μπορέσει ο Ιπποκράτης να ανέβει τις κατηγορίες.

Όλα αυτά λοιπόν «σβήστηκαν», με την κωακή ομάδα να θέλει να πάρει μέρος ξανά στο πρωτάθλημα της Α’ Κατηγορίας, ως επί το πλείστον με το εφηβικό του τμήμα. Άρα, εν κατακλείδι, η γυναικεία ομάδα του Ιπποκράτη Κω έκανε έναν μεγάλο και εντυπωσιακό κύκλο μέχρι την Α1, το ίδιο και το ανδρικό όμως η έλλειψη πλάνων, τα υπερβολικά μπάτζετ και η έλλειψη ανθρώπων που να βοηθήσουν τον Στέφανο Χαρτοφύλλη, έχουν ως αποτέλεσμα ο Ιπποκράτης να επιστρέψει από εκεί που ξεκίνησε ξοδεύοντας απίστευτα χρήματα.

Η είδηση αυτή είναι άκρως δυσάρεστη, ωστόσο αποτελούσε μονόδρομο, αφού δεν πήγαινε άλλο και η εθελούσια έξοδος στο τοπικό αποτελούσε μονόδρομο. Δυστυχώς...

12sports.gr

ADVERTORIALS