Να κάνουν το καθήκον τους

Να κάνουν το καθήκον τους

 ΑΕΚ (στο ποδόσφαιρο) και Παναθηναϊκός (στο μπάσκετ) δίνουν κρίσιμους αγώνες. Αυτό που περιμένουν οι φίλοι των δυο ομάδων, είναι οι αγαπημένοι τους αθλητές, απλά να... κάνουν το καθήκον τους.

Σε "διπλό ταμπλό" θα παίξουν απόψε οι φίλοι των ελληνικών ομάδων. Από τη μια οι φίλοι της ΑΕΚ θ' ασχοληθούν με το ποδόσφαιρο και τον "τελικό" πρόκρισης ανάμεσα στην Ένωση και την Αούστρια στη Βιέννη. Από την άλλη, οι φίλοι του Παναθηναϊκού έχουν τον κρίσιμο αγώνα που δίνει ο "εξάστερος" στο Κάουνας, με τη Ζαλγκίρις του Σαρούνας Γιασικεβίτσιους! Συνολικά έχουμε μια μέρα με πολλά παιχνίδια στο Γιουρόπα και πέντε δυνατές αναμετρήσεις στο μπάσκετ για την Ευρωλίγκα.

Μήπως να ξαναδείς ποιές είναι οι Νόμιμες Εταιρείες Στοιχήματος στην Ελλάδα;

Ας αρχίσουμε με το ποδόσφαιρο. Γιουρόπα Λιγκ και ΑΕΚ. Η ομάδα του Μανόλο Χιμένεθ, δεν "καθάρισε" την πρόκριση στο ΟΑΚΑ με τη Ριέκα και τώρα καλείται να πάει στη Βιέννη και να παίξει για ν' αποφύγει δυσάρεστες εκπλήξεις. Η Αούστρια χρειάζεται νίκη για να περάσει εκείνη στη φάση των "32", η ΑΕΚ βολεύεται και με ισοπαλία. Οι απουσίες των Μάνταλου και Γιόχανσον είναι κομβικές, αλλά ο Ισπανός τεχνικός έχει μάθει να ζει μ' αυτές! Η ΑΕΚ δε βολεύεται σε ισοπαλία με Αούστρια ή σε τριπλή με Αούστρια, Ριέκα.

Για τον όμιλο της ΑΕΚ έχουμε και το Ριέκα - Μίλαν. Η Ριέκα δεν έχει ουσιαστικές ελπίδες για πρόκριση, αφού τόσο σε διπλή ισοβαθμία με την ΑΕΚ, όσο και σε τριπλή με ΑΕΚ και Αούστρια μένει πίσω. Παρόλα αυτά, θα παίξουν απέναντι σ' ένα μεγαθήριο όπως η Μίλαν και θα προσπαθήσουν να κάνουν το "μπαμ".

Εκτός όμως από την ΑΕΚ, έχουμε και αρκετά ακόμα παιχνίδια που ορίζουν τη "μοίρα" των εισιτηρίων πρόκρισης. Η Σλάβια Πράγας υποδέχεται την Αστάνα (20:00). Στους 8 βαθμούς η Σλάβια, στους 7 η Αστάνα, η οποία χρειάζεται μόνο νίκη για να προκριθεί.

Η Ντιναμό Κιέβου υποδέχεται την Παρτιζάν (20:00) και χρειάζεται την ισοπαλία για να περάσει ως πρώτη, αφήνοντας δεύτερους τους Σέρβους.

Η Χοφενχάιμ (αδιάφορη γαρ) υποδέχεται τη Λουντογκόρετς, με τους Βούλγαρους να θέλουν ένα πόντο για να προκριθούν. Η Μπασακσεχίρ φιλοξενεί την Μπράγκα και χρειάζεται ήττα της Λουντογκόρετς και νίκη δική της για να προκριθεί.

Η Κοπεγχάγη του Κάρλος Ζέκα, φιλοξενεί τη Σέριφ και χρειάζεται νίκη για να προκριθεί είτε ως πρώτη, είτε ως δεύτερη. Την ίδια ώρα, η Λοκομοτίβ Μόσχας πάει στην έδρα της αδιάφορης (αποκλεισμένης) Ζλιν και θέλει νίκη για να περάσει οπωσδήποτε στην επόμενη φάση. Τη θέση που τελικά θα περάσει θα την κρίνει το άλλο αποτέλεσμα.

"Πανικος" στο Βελιγράδι, αφού ο Ερυθρός Αστέρας υποδέχεται την Κολωνία. Η ομάδα που θα κερδίσει θα προκριθεί στον επόμενο γύρο μαζί με την Άρσεναλ. Σε περίπτωση ισοπαλίας, αν η Μπάτε κάνει διπλό στο Λονδίνο (δεν το λες κι εύκολο) περνάει αυτή, διαφορετικά, περνάει ο Αστέρας.

Η Μαρσέιγ κρατάει την τύχη της στα χέρια της, αφού με νίκη (ή με ισοπαλία) απέναντι στην περασμένη πρώτη Σάλτσμπουργκ θα την ακολουθήσει στην κλήρωση της επόμενης φάσης. Σε περίπτωση ήττας, δε θέλει να δει την Κόνιασπορ να κερδίζει μέσα στην Πορτογαλία την Γκιμαράες και θα ειναι και πάλι περασμένη.

Η Ζάρια παίζει με την Αθλέτικ Μπιλμπάο. Οι Ισπανοί έχουν δυο βαθμούς περισσότερους και χρειάζονται οπωσδήποτε νίκη για να προκριθούν. Η Μπιλμπάο θέλει επίσης τη νίκη για να εξαντλήσει τις πιθανότητες πρωτιάς, αφού η Εστερσουντ πάει στην έδρα της Χέρτα στο Βερολίνο.

Αυτά από το ποδόσφαιρο. Ήρθε η ώρα για μπάσκετ. Ο Παναθηναϊκός των πέντε συνεχόμενων νικών στην Ευρωλίγκα και των οκτώ συνεχόμενων νικών γενικά, πάει στο Κάουνας. Εκει θα βρει έναν παλιό φίλο. Ένα αγαπημένο του παιδί. Το Σαρούνας Γιασικεβίτσιους. Ο Σάρας έχει φτιάξει μια τρομερή ομάδα, η οποία δεν έχει κανέναν σούπερ-σταρ, αλλά πολλούς καλούς και πρόθυμους να θυσιαστούν για την ομάδα, παίκτες. Ο Παναθηναϊκός παίζει πολύ καλά τελευταία και θέλει να πετύχει μια νίκη που θα τον διατηρήσει στην πρώτη τετράδα. Κρίσιμο ματς.

Κατά τ' άλλα τέσσερα παιχνίδι στο πρόγραμμα ακόμα. Η Μπάμπεργκ υποδέχεται την ΤΣΣΚΑ. Πέρσι την κέρδισε στο γήπεδό της και θέλει να το κάνει και φέτος! Η Μακάμπι φιλοξενεί τη Βαλένθια και θέλει να δώσει συνέχεια στο καλό σερί της που την κρατάει εντός οχτάδας. Η Μπασκόνια, η ανεβασμένη Μπασκόνια παίζει με την ουραγό, Ουνικάχα. Ισπανικός εμφύλιος. Τέλος, το Μιλάνο φιλοξενεί την Κίμκι. Καλό, χρυσό το Μιλάνο. Προσπαθεί, έχει φτιάξει το ρόστερ του, αλλά δυσκολεύεται να πάρει αποτελέσματα. Αντιθέτως η Κίμκι παραμένει στα ψηλά της βαθμολογίας και με μία νίκη θα πλησιάσει ακόμα περισσότερο στην τετράδα. Τον "κρυφό της πόθο".

Μεγάλο το ενδιαφέρον σε ποδόσφαιρο και μπάσκετ. Εντυπωσιακή Πέμπτη!

Μπορείτε να επισκέπτεστε καθημερινά το betmasters.gr και να διαβάζετε τα καλύτερα προγνωστικά στοιχήματος από έμπειρους tipsters, αλλά και να μοιράζεστε και τις δικές σας προτάσεις με την στοιχηματική μας κοινότητά, μέσω του Live Chat

ADVERTORIALS