Αυλαία με πολλές εκκρεμότητες!

Αυλαία με πολλές εκκρεμότητες!

Τελευταία αγωνιστική ημέρα των ομίλων του Τσάμπιονς Λιγκ. Οκτώ παιχνίδια, κανένα εκ των οποίων δεν έχει και τις δυο ομάδες αδιάφορες!

Ολοκληρώνονται οι όμιλοι του Τσάμπιονς Λιγκ την Τετάρτη με τους τελευταίους οκτώ αγώνες. Το ενδιαφέρον ειναι σίγουρα μεγαλύτερο απ' ότι την Τρίτη, αφού σχεδόν σε κάθε αγώνα υπάρχει ενδιαφέρον για τουλάχιστον μια από τις δυο ομάδες.

Ολες οι εξελίξεις στο Νόμιμο Στοίχημα στην Ελλάδα!

Ο άτυπος "τίτλος" του παιχνιδιού της ημέρας, ίσως για πρώτη φορά φέτος, δεν μπορεί να αποδοθεί κάπου "ευθέως". Ας τα πάρουμε όμως με τη σειρά. Ο πιο ενδιαφέρον όμιλος, ίσως είναι ο πέμπτος. Εκεί όπου τρεις ομάδες παίζουν για πρόρκιση. Και οι δυο παίζουν μεταξύ τους. Το μοναδικό παιχνίδι που κρίνει πρόκριση και για τις δυο ομάδες. Η Λίβερπουλ υποδέχεται την Σπάρτακ Μόσχας. Η ομάδα του Γιούργκεν Κλοπ είναι το μεγάλο φαβορί αφού παίζει και στην έδρα της, αλλά "Λίβερπουλ" και "αξιοπιστία" δεν πάνε μαζί τα τελευταία χρόνια. Οι Ρώσοι έχουν ποιοτικές μονάδες που μπορούν να κάνουν την διαφορά και χρειάζονται τη νίκη για να προκριθούν.

Ενδιαφέρον γι' αυτό το παιχνίδι έχει και η Σεβίλλη, η οποία την ίδια ώρα θα παίζει στην έδρα της Μάριμπορ. Σε πέριπτωση νίκης της Λίβερπουλ περνάει ακόμα και με ήττα, ενώ σε περίπτωση που κερδίσει στη Σλοβενία, θέλει μη νίκη των "κόκκινων" για να είναι πρώτη. Η Μάριμπορ είναι αδιάφορη καθότι δεν έχει ελπίδες για την τρίτη θέση.

Στον έβδομο όμιλο, η Λειψία υποδέχεται την περασμένη πρώτη, Μπεσίκτας. Οι Γερμανοί χρειάζονται οπωσδήποτε τη νίκη για να προκριθούν ως δεύτεροι, όμως δεν τους αρκεί μόνο αυτό. Χρειάζονται κι ένα δώρο από τη Μονακό του Λεονάρντο Ζαρντίμ.

Οι Γάλλοι παίζουν στην έδρα της Πόρτο. Η Πόρτο είναι αυτή τη στιγμή στην δεύτερη θέση και χρειάζεται ίδιο ή καλύτερο απότέλεσμα με τη Λειψία για να είναι αυτοί στην κλήρωση της φάσης των "16". Η Μονακό δεν έχει ελπίδες να πετύχει κάτι και θα παίξει απλά για την "τιμή των όπλων" σ' αυτό το παιχνίδι.

Στον έκτο όμιλο, η Σαχτάρ υποδέχεται τη Μάντσεστερ Σίτι. Η Σαχτάρ χρειάζεται οπωσδήποτε έναν βαθμό για να προκριθεί στην επόμενη φάση. Κι αν η Σίτι είναι βαθμολογικά αδιάφορη, αυτό δε λέει τίποτα. Η ομάδα του Πεπ Γκουαρδιόλα είναι η καλύτερη ομάδα στην Ευρώπη αυτή τη στιγμή, βάσει αποτελεσμάτων αλλά και εικόνας στο γήπεδο. Μετράει 20 σερί νίκες και σίγουρα θέλει να συνεχίσει να "γράφει" στο ρεκόρ της, επιπλέον παιχνίδια.

Την ίδια στιγμή, η Νάπολι θα παίζει στο Ρότερνταμ με τη Φέγενορντ. Η Φέγενορτ απογοήτευσε και είναι τελευταία χωρίς βαθμό, ενώ η Νάπολι έχει ελπίδες πρόκρισης ως δεύτερη. Χρειάζεται σίγουρα τη νίκη στο παιχνίδι, αυτό και ταυτόχρονα η Σίτι να κερδίσει στην Ουκρανία τη Σαχτάρ. Έτσι περνάει. Δύσκολο; Ναι. Ακατόρθωτο; Σίγουρα όχι.

Τέλος, έχουμε τον όγδοο όμιλο. Εκεί θα γίνει το -βάσει ονομάτων- παιχνίδι της βραδιάς. Ρεάλ Μαδρίτης εναντίον Μπορούσια Ντόρτμουντ. Υπό κανονικές συνθήκες θα έκρινε πρωτιά ή έστω πρόκριση. Τώρα, έτσι όπως τα κατάφερε η Ντόρτμουντ δεν κρίνει τίποτα. Η Ρεάλ είναι δεύτερη, η Ντόρτμουντ -λογικά- είναι τρίτη.

Και γράφουμε λογικά, γιατί υπάρχει ο ΑΠΟΕΛ στην εξίσωση. Ναι, τελευταία αγωνιστική η Ντόρτμουντ ασχολείται με τον ΑΠΟΕΛ. Οι Κύπριοι παίζουν στην Αγγλία με την Τότεναμ. Μια Τότεναμ που ειναι επίσημα πρώτη και δεν απασχολείται με το ματς, βαθμολογικά. Ο ΑΠΟΕΛ θέλει καλύτερο αποτέλεσμα από τους Γερμανούς για να τους αφήσει εκτός συνέχειας Γιουρόπα Λιγκ και να προκριθούν αυτοί ως τρίτοι.

Πολλά τα "ανοιχτά μέτωπα", πολλές οι εκκρεμότητες.

Μπορείτε να επισκέπτεστε καθημερινά το betmasters.gr και να διαβάζετε τα καλύτερα προγνωστικά στοιχήματος από έμπειρους tipsters, αλλά και να μοιράζεστε και τις δικές σας προτάσεις με την στοιχηματική μας κοινότητά, μέσω του Live Chat

ADVERTORIALS