Και στη μέση, η Μπουντσελίγκα!

Και στη μέση, η Μπουντσελίγκα!

Ακόμα ένα ενδιαφέρον Σάββατο έχουμε μπροστά μας. Η Μπουντεσλίγκα με δυο ντέρμπι έχει την "τιμητική' της, αλλά δεν είναι μόνο αυτό. Πως μπορεί να είναι μόνο αυτό όταν π.χ ο Κλοπ παίζει με τον Κόντε;

Ακόμα ένα "ντερμπάτο" Σάββατο μας περιμένει. Ένα Σάββατο με δυνατά παιχνίδια στα μεγαλύτερα πρωταθλήματα της Ευρώπης, από τα οποία ξεχωρίζουμε με την πρώτη ματιά τρία μεγάλα παιχνιδια, τα δυο εκ των οποίων στην Μπουντεσλίγκα!

Έχεις δει τι γίνεται με τις εξελίξεις στο Νόμιμο Στοίχημα;

Αρχίζουμε, όπως πάντα, με το ελληνικό πρωτάθλημα. Εκεί όπου ο Παναθηναϊκός θα πάει να παίξει στην έδρα του Ατρόμητου που έπεσε από την πρώτη θέση μετά την ήττα από τον ΠΑΟΚ. Ερωτηματικά για τους "πράσινους" που ζουν στην αβεβαιότητα της διοικητικής "φουρτούνας" που βιώνουν, ερωτηματικά όμως και για τους Περιστεριώτες που έκαναν μαζεμένα αρνητικά αποτελέσματα και δεν ξέρει κανείς αν θα βγάλουν αντίδραση τώρα. Άλλα δυο ματς στο πρόγραμμα. Γιάννινα - Ξάνθη και Απόλλων Σμύρνης - Λαμία.

Μεταφερόμαστε στην Μπουντεσλίγκα. Έξι παιχνίδια στο πρόγραμμα. Τα δυο είναι ματσάρες. Ντόρτμουντ - Σάλκε. Το ντέρμπι της κοιλάδας του Ρουρ. Από τα κλασικότερα ντέρμπι στη χώρα, με εξαιρετικά μεγάλο μίσος, ελέω της "γειτνίασης" των δυο ομάδων. Η Ντόρτμουντ έχει θέματα με τον Πίτερ Μποζ, αφού το πολύ κακό δίμηνο Οκτωβρίου - Νοεμβρίου έχει φέρει την ομάδα μακριά από την κορυφή κι εκτός Τσάμπιονς Λιγκ. Φήμες λένε ότι ένα κακό αποτέλεσμα στο ντέρμπι μπορεί να τον φέρει εκτός ομάδας. Η Σάλκε τα πηγαίνει αρκετά καλά και το "στοίχημα" που λέγεται "Ντομίνικο Τεντέσκο" αποδίδει. Το άλλο ντέρμπι της ημέρας είναι το Γκλάντμπαχ - Μπάγερν. Ναι η Μπάγερν είναι η καλύτερη ομάδα, αλλά η Γκλάντμπαχ έχει βρει μια σταθερότητα και απειλεί τους πρωτοπόρους! Άλλωστε οι Βαυαροί έχουν μόλις 2 νίκες στα τελευταία 8 ματς με την Μπορούσια! Κατά τ' άλλα, η Λειψία μετά την "διπλάρα" στο Μονακό υποδέχεται τη Βέρντερ που έκανε επιτέλους νίκη, η καλή εντός έδρας Φράιμπουργκ φιλοξενεί τη Μάιντζ, η Άιντραχτ παίζει με τη Λεβερκούζεν και η Βόλφσμπουργκ πάει στην Άουγκσμπουργκ.

Στην Πρέμιερ Λιγκ, κυριαρχεί ένα σπουδαίο ντέρμπι στο πρόγραμμα των έξι αγώνων. Η Λίβερπουλ του Γιούργκεν Κλοπ παίζει με την Τσέλσι του Αντόνιε Κόντε. Η Λίβερπουλ του Κλοπ πάντα είναι καλη στα ντέρμπι. Παίζει ποδόσφαιρο κυριαρχίας και προσπαθεί να κερδίσει πράγματα. Η Τσέλσι είναι η πρωταθλήτρια και ορισμένες φορές φέτος παίζει εκπληκτικά. Και οι δυο είχαν παιχνίδια για το Τσάμπιονς Λιγκ μεσοβδόμαδα και μένει να δούμε πως θα τους επηρεάσει. Κατά τ' άλλα, η Γιουνάιτεντ υποδέχεται την Μπράιτον και η Τότεναμ τη Γουέστ Μπρομ που άλλαξε προπονητή (έδιωξε τον Πούλις). Η Νιούκαστλ μετά την ήττα από το Μουρίνιο υποδέχεται τη Γουότφορντ του Μάρκο Σίλβα, η Σουόνσι φιλοξενεί την Μπόρνμουθ σ' ένα κομβικό ματς για την παραμονή στη μεγάλη κατηγορία και νωρίς το μεσημέρι η παραπαίουσα Κρίσταλ Πάλας παίζει με την Στόουκ.

Στην Ισπανία, αγώνα έχουν οι δυο ομάδες της Μαδρίτης. Η Ρεάλ υποδέχεται τη Μάλαγα του Μίτσελ (ακόμα) και η Ατλέτικο πάει στην έδρα Λεβάντε. "Πονηρό" ματς για τους "ροχιμπλάνκος" που είδαν τον Γκριζμάν να επιστρέφει στα γκολ με ανάποδο ψαλίδι επί της Ρόμα! Αλαβές - Εϊμπάρ και Μπέτις - Χιρόνα τ' άλλα δυο παιχνίδια.

Στην Ιταλία, μόνο η Ίντερ έχει αγώνα απο τους θεωρητικά "μεγάλους". Με νίκη μάλιστα επί της Κάλιαρι (εκτός έδρας) θα βρεθεί για λίγες ώρες στην πρώτη θέση. Η Σαμπντόρια μετά την σπουδαία νίκη επί της Γιουβέντους θα πάει στην Μπολόνια, η Κίεβο υποδέχεται την Σπαλ και η Σασουόλο τη Βερόνα.

Κλείνουμε με Γαλλικό πρωτάθλημα. Σ' ένα πρόγραμμα με έξι αγώνες χωρίς Παρί και χωρίς Μονακό. Κάποιοι μπορεί να το πουν "βαρετό". Εγώ θα το χαρακτηρίσω άκρως ανταγωνιστικό! Ίσως το πιο ανταγωνιστικό πρόγραμμα των μεγάλων πρωταθλημάτων για το Σάββατο.Και στοιχηματικά να το δει κανείς, δεν υπάρχει σημείο κάτω από 2.10! Τι έχουμε όμως; Η Ρεν με νέο προπονητή υποδέχεται τη Ναντ του Ρανιέρι. Η Καέν που περνάει ντεφορμάρισμα φιλοξενεί την ποιοτική Μπορντό. Η Λιλ του Μπιέλσα που πάλι έχασε και απογοήτευσε πάει στην έδρα της "σκληρής" Μονπελιέ. Η Ντιζόν υποδέχεται την Τουλούζ, η Τρουά την Ανζέ και η Μετς την Αμιέν. Ειδικά τα δυο τελευταία θεωρούνται "εξάποντα" παραμονής αν και νωρίς.

Μπορείτε να επισκέπτεστε καθημερινά το betmasters.gr και να διαβάζετε τα καλύτερα προγνωστικά στοιχήματος από έμπειρους tipsters, αλλά και να μοιράζεστε και τις δικές σας προτάσεις με την στοιχηματική μας κοινότητά, μέσω του Live Chat

ADVERTORIALS