Πρεμιέρα στη Βαρκελώνη

Πρεμιέρα στη Βαρκελώνη

Πρώτο ματς του Παναθηναϊκου στην Ευρωλίγκα και πάει κατευθείαν στα "βαθειά". Βαρκελώνη! Ποδοσφαιρικά έχουμε επιστροφή στα μεγάλα ευρωπαϊκά πρωταθλήματα.

Επιστροφή στην κανονικότητα θα έχουμε από την Παρασκευή, αφού μετά το break λόγω εθνικών ομάδων, τα ευρωπαϊκά πρωταθλήματα είναι έτοιμα ν' αρχίσουν και πάλι κανονικά. Σε ήπιους ρυθμούς για πρώτη μέρα (Παρασκευή, γαρ) ωστόσο, το extraδάκι υπάρχει και λέγεται Ευρωλίγκα! 

Θες να δεις Προγνωστικά για όλα τα γούστα;

Αρχίζουμε με μπάσκετ. Ελέω Παναθηναϊκού. Η Ευρωλίγκα έκανε τζάμπολ και τώρα είναι η σειρά του Παναθηναϊκού. Οι "πράσινοι" θέλουν ν' αρχίσουν με το "δεξί" τις υποχρεώσεις τους στη νέα διοργάνωση, αλλά το πρόγραμμα μόνο εύκολο δεν είναι! Συγκεκριμένα, ο έξι φορές πρωταθλητής Ευρώπης, πάει στο "Παλαού Μπλαουγκράνα" να παίξει με την Μπαρτσελόνα (22:00). Την ανανεωμένη Μπαρτσελόνα του Σίτο Αλόνσο που έχει ξεκινήσει πολύ δυνατά τη σεζόν. Κερασάκι στην τούρτα, η επιστροφή του Τσάβι Πασκουάλ απέναντι στην αγαπημένη του ομάδα! 

Για να κλείσουμε το μπάσκετ, έχουμε άλλα δυο ματς. Στο ένα παίζουν δυο από τ' αουτσάιντερ της φετινής λίγκας. Η Ζαλγκίρις υποδέχεται τον Ερυθρό Αστέρα (20:00). Την ίδια ώρα, στη Ρωσία, έχουμε πρεμιέρα "πρωτάρηδων". Η Κίμκι φιλοξενεί τη Βαλένθια. Πολύ δυνατή φαντάζει η Κίμκι φέτος και δε θα είναι εύκολο σε κανέναν να την κερδίσει. Η Βαλένθια από την άλλη είναι η πρωταθλήτρια Ισπανίας. Αυτό αρκεί. Ματσάρα αναμένεται.

Μεταφερόμαστε στο ποδόσφαιρο. Επανέναρξη εθνικών πρωταθλημάτων λοιπόν και η Παρασκευή θα γίνει η εισαγωγή μας σε αυτό. Παιχνίδια δεν έχει πολλά. Για την ακρίβεια έχει λίγα. Αλλά αυτά τα λίγα μόνο αδιάφορα δεν είναι. Αρχίζουμε με τη Γαλλία. Ντερμπάρα. Λυών εναντίον Μονακό (21:45). Δυο ομάδες που αποδυναμώθηκαν στο μεταγραφικό παζάρι, η κάθε μια για τους δικούς της λόγους, αλλά οι στόχοι παραμένουν υψηλοί. Ο Ζενεζιό στη Λυών "παίζει το κεφάλι του" σε κάθε αγωνιστική και κάθε ήττα μετράει. Ο Ζαρντίμ προσπαθεί να δημιουργήσει νέες "σταθερές" βασιζόμενος στις μεταγραφές του (κυρίως). Θα έχει ενδιαφέρον.

Στη Γερμανία, η αγωνιστική ανοίγει με το ματς Στουτγάρδη - Κολωνία. Η Στουτγάρδη του Τάσου Δώνη δείχνει κάποια θετικά στοιχεία στο παιχνίδι της, αλλά θα χρειαστεί πολύ προσπάθεια για να σώσει την κατηγορία. Από την άλλη, η Κολωνία έχει καταρρεύσει πλήρως φέτος. Λίγο η φυγή του Μοντέστ, λίγο η μπερδεμένη προετοιμασία, δεν τον βλέπω καλά τον Στόγκερ.

Τέλος, στην Ισπανία η Εσπανιόλ υποδέχεται τη Λεβάντε. Μόνο και μόνο που το ματς γίνεται στην Καταλονία είναι είδηση. Αναμένονται με ενδιαφέρον οι αντιδράσεις των οπαδών της Εσπανιόλ που κατά βάση είναι πιο "φιλικοί" στην κεντρική διοίκηση της Ισπανίας σε σχέση -θεωρητικά- με αυτούς της Μπαρτσελόνα. Αγωνιστικά, η Εσπανιόλ έχει τ' όνομα, αλλά η Λεβάντε μια χαρά τα πάει φέτος. Θα είναι πολύ οριακό κι οι αποδόσεις δεν είναι τόσο σωστές θα έλεγα.

Ενόψει του Σαββατοκύριακου, μια χαρά αρχίσαμε!

Μπορείτε να επισκέπτεστε καθημερινά το betmasters.gr και να διαβάζετε τα καλύτερα προγνωστικά στοιχήματος από έμπειρους tipsters, αλλά και να μοιράζεστε και τις δικές σας προτάσεις με την στοιχηματική μας κοινότητά, μέσω του Live Chat

ADVERTORIALS