Τοπικά ντέρμπι και πολλές μεγάλες ομάδες!

Τοπικά ντέρμπι και πολλές μεγάλες ομάδες!

Μερικά σπουδαία τοπικά ντέρμπι και πολλοί αγώνες των τοπ-κλαμπ ανά την Ευρώπη θα μας κάνουν παρέα το Σάββατο!

Σάββατο έφτασε και μάλιστα γεμάτο ποδόσφαιρο. Σπουδαία παιχνίδια σε όλη την ευρωπαϊκή ήπειρο με μερικά "πραγματικά ντέρμπι" να έχουν παρουσία στο πρόγραμμα. Τι εννοούμε πραγματικά ντέρμπι; Μα φυσικά, την πρωταρχική έννοια του όρου, τα παιχνίδια μεταξύ των ομάδων από την ίδια περιοχή! Αυτή την φορά έχουμε δυο τέτοια ματς. Ένα στο Λονδίνο κι ένα στο Τορίνο! Από κει και πέρα σχεδόν όλες οι κορυφαίες ομάδες της Ευρώπης παίζουν Σάββατο, ελέω της μεσοβδόμαδης αγωνιστικής του Τσάμπιονς Λιγκ.

Νομίζεις ότι ξέρεις όλες τις εξελίξεις για το Νόμιμο Στοίχημα στην Ελλάδα; 

Ας αρχίσουμε με τα κοντινά μας. Τα εγχώρια. Τρεις αγώνες για την Ελληνική Σούπερλιγκ. Ο Παναθηναϊκός μετά την ανακοίνωση-βόμβα του Γιάννη Αλαφούζου ότι αποχωρεί από την ΠΑΕ, ταξιδεύει στο Αγρίνιο για να παίξει με τον Παναιτωλικό (20:30). Θα επηρεάσουν οι διοικητικές εξελίξεις το αγωνιστικό κομμάτι της ομάδας; Πολύ πιθανό! Πριν από αυτό έχουμε τα ματς Απόλλων Σμύρνης - Πλατανιάς (16:00)και Ατρόμητος - Λαμία (18:15). 

Μεταφερόμαστε αρκετά πιο βόρεια, στην Αγγλία. Εκεί έχουμε ένα μακροσκελές πρόγραμμα οκτώ αγώνων. Ξεχωρίζει το πρώτο χρονικά ματς της ημέρας (14:30), το κλασικό Λονδρέζικο ντέρμπι μεταξύ Γουέστ Χαμ - Τότεναμ. Όοσι έχουν δει το Green Street Hooligans (το πρώτο εννοείται) έχουν καταλάβει ότι τα Λονδρέζικα ντέρμπι είναι λίγο διαφορετικά από τ' άλλα. Για παίκτες και οπαδούς. Ειδικά το συγκεκριμένο με τον Σλάβεν Μπίλιτς να παίζει το "κεφάλι" του στον πάγκο των "σφυριών" έχει μια "άγρια ομορφιά". Από κει και πέρα, η Γιουνάιτεντ πάει στην έδρα της επικίνδυνης Σαουθάμπτον, η Τσέλσι φιλοξενείται στο "αφιλόξενο" Στόουκ, ενώ στο τέλος της ημέρας έχουμε το παιχνίδι Λέστερ - Λίβερπουλ με τους "κόκκινους" να μη σηκώνουν άλλη αποτυχία. 

Συνέχεια στη Γερμανία, με έξι παιχνίδια να υπάρχουν στο πρόγραμμα. Δυνατά ματς κι εδώ. Το τελευταίο χρονικά (19:30) είναι και το πιο δυνατό (θεωρητικά). Ντόρτμουντ εναντίον Γκλάντμπαχ. Ομάδες που στοχεύουν ψηλά και η ποιότητα τους είναι δεδομένη. Ειδικά η Ντόρτμουντ έχει κάνει "ονειρεμένο" ξεκίνημα με τον Πίτερ Μποζ στον πάγκο. Νωρίτερα έχουμε ακόμα ένα δυνατό παιχνίδι με τη Χοφενχάιμ να υποδέχεται τη Σάλκε. Πολλά παιχνίδια έπεσαν μαζεμένα στη Χόφενχαϊμ και η Σάλκε έχει την ποιότητα να προκαλέσει "ζημιές". 

Πάμε στην Ιταλία. Ακόμα ένα τοπικό ντέρμπι. Και τι ντέρμπι. Το Τορίνο χωρίζεται στα δυο για το Γιουβέντους- Τορίνο. Αν και οι φήμες λένε ότι εντός πόλης η Γιουβέντους υστερεί έναντι της "γκρανάτα". Στο χορτάρι βέβαια η διαφορά είναι δεδομένη και μεγάλη. Αν καταφέρει να προκαλέσει καμιά έκπληξη η Τορίνο είναι άλλο θέμα. Άλλα δυο ματς έχουμε εκεί. Ρόμα - Ουντινέζε (16:00) και Σπαλ - Νάπολι (19:00). Ολοι οι "μεγάλοι" παίζουν την ίδια μέρα, ελέω Τσάμπιονς Λιγκ. 

Στην Ισπανία, έχουμε ένα σπουδαίο ματς και μάλιστα σε "περίεργη" ώρα. Η Ατλέτικο Μαδρίτης φιλοξενεί τη Σεβίλλη. Ντερμπάρα. Δυο ομάδες που στοχεύουν στην τετράδα του Τσάμπιονς Λιγκ κι ίσως να τη φτιάξουν μαζί με Ρεάλ και Μπάρτσα. Από κει και πέρα, Ρεάλ (στην Αλαβές), Μπιλμπάο (στη Μάλαγα), Μπαρτσελόνα (στη Χιρόνα) παίζουν ως το βράδυ. Όπως είπαμε σε όλη την Ευρώπη παίζουν οι μεγάλες ομάδες ελέω Τσάμπιονς Λιγκ. 

Συνεχίζουμε με Γαλλία. Γεμάτο πρόγραμμα κι εδώ με πέντε παιχνίδια. Η πρωτοπόρος Παρί με τα εσωτερικά της προβλήματα να βγαίνουν προς τα έξω (Καβάνι - Νεϊμάρ σε μεγάλες κόντρες) πάει στην έδρα της Μονπελιέ. Σκληρή η Μονπελιέ, αλλά θ' αντέξει απέναντι στην καλύτερη επιθετική "τριπλέτα" της Ευρώπης; Είδωμεν. Στις 18:00 το ματς αυτό, στις 21:00 τα υπόλοιπα τέσσερα.

Θα κλείσουμε με το ντέρμπι της Τουρκίας. Η Φενερμπαχτσε υποδέχεται την Μπεσίκτας. Ντερμπάρα μεταξύ δυο πολύ καλών ομάδων. Όσο κι αν στη Φενέρ προσπαθούν να το ξεχάσουν. Πάντως, ένα τούρκικο ντέρμπι είναι διαφορετικό από τ' άλλα. Ένταση στο κόκκινο και πάμε!

Μπορείτε να επισκέπτεστε καθημερινά το betmasters.gr και να διαβάζετε τα καλύτερα προγνωστικά στοιχήματος από έμπειρους tipsters, αλλά και να μοιράζεστε και τις δικές σας προτάσεις με την στοιχηματική μας κοινότητά, μέσω του Live Chat

ADVERTORIALS