Α.Ε. ΔΙΚΑΙΟΥ: Νικητές του 3on3 οι "Followers" (Λαμπρου Π., Τρύπας Γ., Χρήστου Φ.)

Α.Ε. ΔΙΚΑΙΟΥ: Νικητές του 3on3 οι "Followers" (Λαμπρου Π., Τρύπας Γ., Χρήστου Φ.)

Με απόλυτη επιτυχία ολοκληρώθηκε το βράδυ της Κυριακής το τουρνουά 3on3 ανδρών που διοργάνωσε για 4η συνεχόμενη χρονιά η ομάδα μας!

Με την συμμετοχή πολλών αθλητών από όλο το νησί, νέων, παλιών, ενεργών και μη, δημιουργήθηκαν συνολικά 27 ομάδες (ανδρών, κοριτσιών και αγοριών ) οι οποίες προσέφεραν θέαμα και συγκινήσεις στον πολύ κόσμο που γέμισε τις εξέδρες του ανοιχτού γηπέδου Πυλίου, το τελευταίο 3ημερο.
Μεγάλοι νικητές, η ομάδα των "Followers" (Πέτρος Λαμπρου, Γιώργος Τρύπας, Φρατζέσκος Χρήστου), που νίκησαν στον τελικό την ομάδα των "Strength in numbers" (Νίκος Καλής, Μιχάλης Χατζηφιλίππου και Πέτρος Καραθωμάς)

Ημιτελικοί

Στους ημιτελικούς οι "Strength in numbers" νίκησαν τους "Τρεις και ο καλός" (Κώστας Παμπρής, Βασίλης Βογιατζής, Δημήτρης Παπούλης και Γιάννης Αντωνόπουλος) και οι "Followers" νίκησαν τους "Παράορους" (Βασίλης Τσάμπαλλας, Νίκος Σπανός, Βαγγέλης Δανελλάκης).

Στον διαγωνισμό των 3ποντων, νικητής ήταν ο Μιχάλης Χατζηφιλίππου !

Εκ μέρους του Δ.Σ. της ομάδας μας, ευχαριστούμε τους 70 αθλητές -μικρούς και μεγάλους- που αγωνίστηκαν, καθώς και όλους τους φιλάθλους που παρακολούθησαν το τουρνουά. Ραντεβού του χρόνου !!!!

ADVERTORIALS