Ολοκληρώνεται το 'παζλ' των ομίλων

Ολοκληρώνεται το 'παζλ' των ομίλων

 Σφαγίζονται και τα τελευταία εισιτήρια για τους ομίλους του Champions League.

To δεύτερο μέρος των επαναληπτικών αγώνων των play off του Champions League διεξάγεται την Τετάρτη και αυτές οι αναμετρήσεις πρόκειται να μονοπωλήσουν το ενδιαφέρον μας. Πρόκειται για πέντε συνολικά ματς - τελικούς, από τα οποία ο νικητής στο συνολικό σκορ θα πάει στους ομίλους του Champions League, ενώ και ο ηττημένος δεν... χάνεται καθώς θα του δοθεί η ευκαιρία να συνεχίσει την πορεία του σε αυτούς του Europa League. Ξεχωρίζει φυσικά η προσπάθεια του ΑΠΟΕΛ στην έδρα της Σλάβια Πράγας. 

Δες Δωρεάν Προγνωστικά Ποδοσφαίρου.

Ξεκινάμε με τη μάχη του ΑΠΟΕΛ στην έδρα της Σλάβια Πράγας. Θρίαμβος στο πρώτο ματς στην Κύπρο για την ομάδα του Γιώργου Δώνη, καθώς επικράτησε με 2-0 επί της αντιπάλου της και έτσι απέκτησε σημαντικό προβάδισμα για την πρόκριση στους ομίλους του Champions League. Βέβαια, η εικόνα του αγώνα δεν συνάδει καθόλου με το τελικό σκορ, αφού οι Κύπριοι κατάφεραν να πετύχουν τα δύο γκολ στο πρώτο δεκάλεπτο (2', 10') και από εκεί και πέρα με έξυπνο παιχνίδι πίσω από τη μπάλα, κατόρθωσαν να μην δεχθούν το γκολ, το οποίο θα τους έφερνε σε μειονεκτική θέση για τη ρεβάνς. Τώρα, το "καθαρό" 2-0 μετατρέπει το "θρύλο" σε μεγάλο φαβορί για την πρόκριση, η οποία αν έρθει θα είναι η τέταρτη για τον κυπριακό σύλλογο.

Στα άλλα ματς, η Κοπεγχάγη θα έχει πολύ δύσκολο έργο εντός έδρας απέναντι στην Καραμπάγ, καθώς το πρώτο ματς στο Αζερμπαϊτζάν έληξε 1-0 υπέρ των γηπεδούχων και αν συνυπολογίσουμε και την κακή κατάσταση των πρωταθλητών Δανίας, τότε θα πρέπει να υπερβάλουν εαυτό για να προκριθούν στους ομίλους. Στο ζευγάρι Λίβερπουλ - Χόφενχαϊμ, οι "κόκκινοι" έκαναν ήδη τη μισή δουλειά, επικρατώντας με 1-2 μέσα στη Γερμανία, ενώ αν δε δέχονταν το γκολ στο 87', θα μιλούσαμε για σχεδόν εξασφαλισμένη πρόκριση.

Στο ΤΣΣΚΑ Μόσχας - Γιουνγκ Μπόις, οι Ρώσοι ήταν που ήταν φαβορί έτσι κι αλλιώς πριν και το πρώτο ματς για πρόκριση, το γκολ (αυτογκόλ) στο 91' τους χάρισε τη νίκη με 0-1 εκτός έδρας και έτσι απέκτησαν και τον... αέρα που χρειάζονταν από το σκορ για να είναι πιο άνετοι στις κινήσεις τους στη ρεβάνς. Τέλος, το πιο αμφίρροπο ζευγάρι της βραδιάς είναι το Στεάουα - Σπόρτινγκ. Στο πρώτο ματς στη Λισαβόνα, οι γηπεδούχοι απέτυχαν να σκοράρουν, ακόμα και όταν οι Ρουμάνοι έμειναν με 10 παίκτες στο 80', όμως όπως και να 'χει το 0-0 τους δίνει ελπίδες, αφού ακόμα και με ισοπαλία με γκολ στο Βουκουρέστι θα είναι αυτοί που θα πάρουν το εισιτήριο για τους "χρυσοφόρους" ομίλους του Champions League.

Μπορείτε να επισκέπτεστε καθημερινά το betmasters.gr και να διαβάζετε τα καλύτερα προγνωστικά στοιχήματος από έμπειρους tipsters, αλλά και να μοιράζεστε και τις δικές σας προτάσεις με την στοιχηματική μας κοινότητά, μέσω του Live Chat.

ADVERTORIALS