Αρχίζει να μοιάζει με... χειμωνιάτικη Κυριακή

Αρχίζει να μοιάζει με... χειμωνιάτικη Κυριακή

Όλο και περισσότεροι αγώνες υπάρχουν στο κυριακάτικο κουπόνι

Με τη Γαλλία και τις μικρές κατηγορίες της να έχουν ήδη μπει στο παιχνίδι μας, το κουπόνι της Κυριακής αρχίζει να θυμίζει σιγά σιγά... χειμώνα. Αν βάλουμε μέσα και τον τελικό του Σούπερ Καπ Αγγλίας ανάμεσα σε Άρσεναλ και Τσέλσι, τότε η μέρα μας γίνεται ακόμα πιο συναρπαστική. Κανονικά υπάρχει κίνηση στα πρωταθλήματα των βόρειων ευρωπαϊκών χωρών, ενώ πρεμιέρα έχει και η Primeira Liga στην Πορτογαλία.

Δες όλες τις Νόμιμες Εταιρείες Στοιχήματος!

Ξεκινάμε από το μεγάλο τελικό του Σούπερ Καπ Αγγλίας. Η κυπελλούχος Άρσεναλ θα τεθεί αντιμέτωπη με την πρωταθλήτρια Τσέλσι για τον πρώτο τίτλο της σεζόν στο Νησί. Στους "κανονιέρηδες" παρέμεινε για άλλη μια σεζόν ο Αρσέν Βενγκέρ μετά και την κατάκτηση του Κυπέλλου και κατάφερε μέσα στο καλοκαίρι να φέρει τον Λακαζέτ και τον Κολάσινατς, για να τον βοήθήσουν να κάνει μια υπέρβαση μετά από χρόνια. Η Τσέλσι κατάφερε να πάρει τον τίτλο και να δώσει τέλος στις στείρες χρονιές που είχε πριν από αυτές. Στον πάγκο παρέμεινε ο Αντόνιο Κόντε, όμως το καλοκαίρι του έσπασαν τα νεύρα με τους παίκτες που έχασε στο μεταγραφικό παζάρι. Όπως και να 'χει, το συγκεκριμένο ματς, εκτός από έναν τίτλο, θα δείξει σε τι φάση βρίσκονται οι δύο ομάδες.

Στην Τσάμπιονσιπ υπάρχει ένα παιχνίδι, με το οποίο συνεχίζεται η πρεμιέρα, αυτό της Μπόλτον απέναντι στη Λιντς, με τις δύο ομάδες να ψάχνονται ακόμα αγωνιστικά. Στη Ligue 1 της Γαλλίας, επίσης, η πρεμιέρα συνεχίζεται με τρία ματς, τα οποία χαρακτηρίζονται αμφίρροπα. Αυτά είναι τα : Λιλ - Ναντ, Ανζέ - Μπορντό και Μαρσέιγ - Ντιζόν.

Στην Πορτογαλία, τώρα, πρεμιέρα κάνει η Primeira Liga, έχοντας δύο ματς στο πρόγραμμα. Αυτά είναι τα Άβες - Σπόρτινγκ και Σετουμπάλ - Μορεϊρένσε, με τις ομάδες να ξεκινούν με όνειρα και αρκετές φιλοδοξίες ενόψει της νέας σεζόν. Στο Βέλγιο, η δεύτερη αγωνιστική της Jupiler League συνεχίζεται με τα ματς των "ευρωπαίων" Γάνδη - Αντβέρπ, Άντερλεχτ - Οστάνδη και Μπριζ - Έπεν, ενώ το ίδιο και στην Ελβετία, όπου αγωνίζονται τρεις ομάδες που έπαιξαν μεσοβδόμαδα στις ευρωπαϊκές διοργανώσεις. Πιο συγκεκριμένα έχουμε τις αναμετρήσεις: Γιουνγκ Μπόις - Λωζάνη, Λουκέρνη - Γκρασχόπερς και Σεν Γκάλεν - Σιόν.

Τέλος, στην Αυστρία, ξεχωρίζει το ντέρμπι της πρωτεύουσας μεταξύ Ραπίντ Βιέννης και Αούστρια Βιέννης, ενώ το πρόγραμμα της τρίτης αγωνιστικής της Bundesliga λοκληρώνεται με τα ματς Βόλφσμπέργκερ - Άλταχ και Μάτερσμπουργκ - Στουρμ Γκρατς.

Μπορείτε να επισκέπτεστε καθημερινά το betmasters.gr και να διαβάζετε τα καλύτερα προγνωστικά στοιχήματος από έμπειρους tipsters, αλλά και να μοιράζεστε και τις δικές σας προτάσεις με την στοιχηματική μας κοινότητά, μέσω του Live Chat.

ADVERTORIALS