ΣΥΝΕΡΓΑΣΙΑ Π.Α.Σ. ΑΝΤΑΓΟΡΑ ΜΕ Α.Σ. ΦΟΙΒΟ ΚΩ

ΣΥΝΕΡΓΑΣΙΑ Π.Α.Σ. ΑΝΤΑΓΟΡΑ ΜΕ Α.Σ. ΦΟΙΒΟ ΚΩ

O Π.Α.Σ. Ανταγόρας Κω και ο Α.Σ. Φοίβος Κω, ανακοινώνουν από κοινού την έναρξη συνεργασίας τους με σκοπό την πρόοδο και την ανάπτυξη του αθλήματος της καλαθοσφαίρισης στο νησί της Κω.

Οι λόγοι που επέφεραν τη συμφωνία μεταξύ των 2 συλλόγων, ήταν αφενός, η δεδομένη θέληση του Π.Α.Σ. Ανταγόρα για ανάπτυξη του γυναικείου μπάσκετ του νησιού μέσω της δημιουργίας τμημάτων υποδομής που θα αποτελέσουν και το φυτώριο της ομάδας γυναικών και αφετέρου η καλή διάθεση του Α.Σ. Φοίβου για συνεργασία και υποστήριξη ενός φιλόδοξου πλάνου που θα δημιουργήσει τις βάσεις για  την ανάπτυξη και λειτουργία μιας γυναίκειας ομάδας που θα στηρίζει και θα αναδεικνύει τα νεαρά κορίτσια του νησιού που αγαπάνε το μπάσκετ.

Μετά από αρκετές εποικοδομητικές συζητήσεις, απαλλαγμένες  από εγωισμούς και ιδιοτέλειες και με γνώμονα πάντα το καλό των νεαρών αθλητριών, τα δύο σωματεία αποφάσισαν αρχικά την συνεργασία τους σε επίπεδο παγκορασίδων. Η συμφωνία προβλέπει την διάθεση του τμήματος παγκορασίδων του Α.Σ Φοιβος Κω στον Π.Α.Σ Ανταγόρα, το οποίο τη νέα χρονιά με την προσθήκη και άλλων κοριτσιών θα αγωνίζονται με τα χρώματα του Π.Α.Σ Ανταγόρα.  Επιπλέον, θέλοντας να δώσουμε και μία παραπάνω διάσταση στη συνεργασία αυτή, προπονητής του τμήματος παγκορασίδων αναλαμβάνει ο Αλέξανδρος Κυριάκης ο οποίος δηλώνει πρόθυμος να βοηθήσει στην προσπάθεια των 2 συλλόγων σε συνεργασία με τον Παπούλη Ιωάννη υπεύθυνο του Τεχνικού προγράμματος των τμημάτων υποδομής του Π.Α.Σ Ανταγόρα.

Το παραπάνω τμήμα μαζί με το υπό σύσταση τμήμα κορασίδων, προπονητής του οποίου θα είναι ο κ. Ιωάννης Παπούλης,  θα αποτελέσουν τα τμήματα υποδομών της γυναικείας ομάδας του Π.Α.Σ. Ανταγόρα.

Με την ολοκλήρωση των επαφών μεταξύ των 2 διοικήσεων διαπιστώθηκε η κοινή προσέγγιση και ταύτιση σε θέματα αθλητισμού, που σε συνδυασμό με την καλή διάθεση και το πνεύμα συνεργασίας που αναπτύχθηκε, θα αποτελέσουν και την βάση για μελλοντικές συνεργασίες και από κοινού δράσεις.

Κοινή Ανακοίνωση

Π.Α.Σ. ΑΝΤΑΓΟΡΑΣ

Α.Σ. ΦΟΙΒΟΣ ΚΩ

ADVERTORIALS