BDC - Ευχαριστήριο

BDC - Ευχαριστήριο

Το τριήμερο 3, 4 και 5 Ιουνίου είχαμε την τιμή να φιλοξενήσουμε στην Κω τον θρύλο του ευρωπαϊκού μπάσκετ Audie Norris και με τον coach Δημήτρη Γαλάνη. Στο πλαίσιο της συνεργασίας που έχουμε αναπτύξει, δημιουργήσαμε ένα camp μαζί τους με σκοπό να δώσουμε την ευκαιρία στους μικρούς μας φίλους να γνωρίσουν από κοντά προσωπικότητες αυτού του βεληνεκούς. Η προσπάθειά μας αυτή στέφθηκε με απόλυτη επιτυχία και θα θέλαμε πρωτίστως να ευχαριστήσουμε τους ανθρώπους του Δ.Ο.Π.Α.Β.Σ., κ. Θάνο Σταματάκη, κ. Βασίλη Κεφάλα και κ. Μαριέττα Γιαλλιζή για την εμπιστοσύνη και την βοήθειά τους. Ένα μεγάλο ευχαριστώ στον δημοσιογράφο κ. Γιάννη Δασκάλου, ο οποίος μας έφερε σε επαφή με τους κ.κ. Γαλάνη και Norris. Ευχαριστούμε επίσης τον κ. Γιάννη Τρικοίλη, που από το πρώτο λεπτό πίστεψε στην ιδέα μας σαν να ήταν δική του.

Οι δημοσιογράφοι κ. Γιώργος Κογκαλίδης και κ. Αλέξανδρος Σιμιτζής, αξίζουν τις ευχαριστίες μας , καθώς επίσης και η κ. Μαρία Πολίτου με το συνεργείο του ΔΗ.ΡΑ.Σ. ΚΩ, οι οποίοι μας ακολουθούσαν καθ’ όλη την διάρκεια του camp, ο κ. Παύλος Πάτσης από το City93 Radio, και ο κ. Μανώλης Χριστοδουλίδης με τα εκπληκτικά πλάνα από το drone του. Ευχαριστούμε πολύ τους προπονητές κ.κ. Πρόδρομο Κανενόπουλο, Μιχάλη Καπλανίδη, Δημήτρη Χατζηστέργο, Αλέξανδρο Κυριάκη και Γιάννη Δαμαλή, για την άψογη συνεργασία που είχαμε και για το γεγονός ότι «χάρισαν» πολλές ώρες χαράς και παιχνιδιού στους αθλητές μας. Θα πρέπει βεβαίως να αναφερθούμε στο φίλαθλο-επιχειρηματικό κόσμο του νησιού που επέδειξε μεγάλο ενδιαφέρον κι αγκάλιασε τις δραστηριότητές μας. Πιο συγκεκριμένα, θερμές ευχαριστίες απευθύνουμε στις εταιρείες Χατζηχριστοφής, Kraft Paints, Casa Cook Kos, Kos Patisserie, Kos Island Marina, Trust Rentals, Βάβλης, Mikel, Summer Village, Harmony Day Spa, Γεωργοτεχνική, Deluxe Transfer Services, American Genetics, Natur, EKO Κλαδάς Βασίλειος, King Size, Οπτικόσμος, Νέσκες, Σκλαβενίτης, Ωρομέδων, Νερόμυλος της Ζιάς, Αλχημείον, Agapo Kuzina και Chef shop, Βογιατζής Accounting, LG Πενταφούντης Χρήστος, Locus, Λάμπρος, Lesperides-ORKOS, Οινοποιείο Τριανταφυλλοπούλου, Flight Club, Γιαννιώτικο στο Τιγκάκι, Βολκάνια, Λοφάκι, Μήνυμα, Φαναριώτης, VTours, Under Armour, SeaExplorer, Παράδοση, Μπαλαλής, ΑΒ Food Market και τον όμιλο Divine με το café- restaurant H2O. Δίχως τη συνδρομή και συμπαράσταση των συγκεκριμένων επιχειρήσεων, η υλοποίηση του camp θα ήταν αδύνατη.

Τέλος δεν μπορούμε να παραλείψουμε να ευχαριστήσουμε τους εργαζομένους στο Κλειστό Γυμναστήριο Κω, κ.κ. Γιάννη Καπερώνη και Μόσχο Χρύση, καθώς και τον υπεύθυνο του κυλικείου Ανδρέα Καλάβρια! Κλείνοντας αυτή την ευχαριστήρια αναφορά, θα θέλαμε να ανανεώσουμε το μπασκετικό ραντεβού μας για τον Αύγουστο, στο 2nd Basketball Development Camp διάρκειας ενός μήνα, όπου απευθύνεται πάλι σε παιδιά ηλικίας 8 ετών και άνω, ώστε να τους παρέχουμε γνώσεις, εμπειρίες και διασκέδαση, μέσα από οργανωμένη προπόνηση, με σκοπό πάντα την σωστή ενασχόλησή τους με τον αθλητισμό, και την ανάπτυξη του μπάσκετ στην Κω.

Με εκτίμηση

Αντώνης Ασημακόπουλος

Κώστας Χαρίσης

ADVERTORIALS