Βραζιλία και τελικοί ανά την Ευρώπη

Βραζιλία και τελικοί ανά την Ευρώπη

Στο επίκεντρο της Τετάρτης η αγωνιστική στη Βραζιλία και οι τελικοί μπάσκετ στα ευρωπαϊκά πρωταθλήματα.

Σε λάτιν ρυθμούς θα πορευτεί η Τετάρτη μας αφού το βασικό κομμάτι που θα μας απασχολήσει ποδοσφαιρικά είναι στη Βραζιλία. Εκτός βέβαια από τη "χώρα του καφέ" αγωνιστική δράση υπάρχει σε Φινλανδία και Ισπανία. Στο μπάσκετ έχουμε τελικούς σε Τουρκία, Ισπανία και Ιταλία.

Δες Δωρεάν Προγνωστικά Στοιχήματος!

Στο ποδόσφαιρο λοιπόν το μεγαλύτερο ενδιαφέρον υπάρχει στο Καμπεονάτο Μπραζιλέιρο. Το πρωτάθλημα της Βραζιλίας. Φουλ αγωνιστική δράση με 9 ματς στο πρόγραμμα. Στην Ευρωπαϊκή ήπειρο, έχουμε παιχνίδια για τη Φινλανδία, ενώ ενδιαφέρον έχουν και τα play-off στην Σεγκούντα Ντιβιζιόν μεταξύ της Ουέσκα και της Χετάφε. Θυμίζουμε ότι εκεί έχουμε τέσσερις ομάδες και δυο νοκ-άουτ γύρους για να βρεθεί η τρίτη ομάδα που θα ανέβει στη μεγάλη κατηγορία.

Στο μπάσκετ τώρα, έχουμε τρεις τελικούς. Σε Τουρκία, Ισπανία και Ιταλία. Στην Τουρκία η Φενέρ μπορεί να βγάλει "σκούπα" στον τελικό απέναντι στην Μπεσίκτας. Τώρα πάει στην έδρα της και μπορεί η ομάδα του Ζέλικο Ομπράντοβιτς να πανηγυρίσει ακόμα ένα μεγάλο τίτλο! Στην Ισπανία, η Βαλένθια υποδέχεται τη Ρεάλ Μαδρίτης για τον τρίτο αγώνα. Μετά το break των "νυχτερίδων", η Ρεάλ είναι αυτή που έχει το άγχος τώρα. Τέλος, στην Ιταλία η Τρέντο παίζει με τη Βενέτσια. Η Τρέντο έσπασε την έδρα της Βενέτσια στο πρώτο ματς της σειράς και τώρα η Βενέτσια θα πρέπει να κάνει το ίδιο για να μη χάσει τον τίτλο!

Μπορείτε να επισκέπτεστε καθημερινά το betmasters.gr και να διαβάζετε τα καλύτερα προγνωστικά στοιχήματος από έμπειρους tipsters, αλλά και να μοιράζεστε και τις δικές σας προτάσεις με την στοιχηματική μας κοινότητά, μέσω του Live Chat.

ADVERTORIALS