Πρώτη επίσημη συμμετοχή ομάδας από τα Δωδεκάνησα στο Πανελλήνιο Πρωτάθλημα ρυθμικής γυμναστικής Παν κορασίδων

Πρώτη επίσημη συμμετοχή ομάδας από τα Δωδεκάνησα στο Πανελλήνιο Πρωτάθλημα ρυθμικής γυμναστικής Παν κορασίδων

« ΠΡΩΤΗ ΕΠΙΣΗΜΗ ΣΥΜΜΕΤΟΧΗ ΟΜΑΔΑΣ ΑΠΟ ΤΑ ΔΩΔΕΚΑΝΝΗΣΑ ΣΤΟ ΠΑΝΝΕΛΛΗΝΙΟ ΠΡΩΤΑΘΛΗΜΑ ΡΥΘΜΙΚΗΣ ΓΥΜΝΑΣΤΙΚΗΣ ΠΑΝΚΟΡΑΣΙΔΩΝ ! »

Στις 17 και 18 Ιουνίου 2017 ο Γ.Σ. ΙΠΠΟΚΡΑΤΗΣ Ο ΚΩΟΣ θα συμμετάσχει για πρώτη φορά με 4 αθλήτριες και το προπονητικό τους team στην πρώτη φάση του Πανελλήνιου Πρωταθλήματος κατηγορίας Πανκορασίδων στην Αθήνα στην Ρυθμική Γυμναστική.
Ο αγώνας όσων συμμετείχαν σε αυτή την προσπάθεια τα τελευταία τρία χρόνια –είτε εντός είτε εκτός διοικητικού συμβούλιου- συνεχίζοντας άξια την προσπάθεια και τα θεμέλια που εγκατέστησαν οι προηγούμενες διοικήσεις, απέδωσε καρπούς και το σωματείο μας και
κατ’ επέκταση η Κως μας θα είναι το πρώτο σωματείο από την νησιωτική Ελλάδα που θα κατέβει και θα συναγωνιστεί με μερικές από τις μεγαλύτερες δυνάμεις του αθλήματος.
Το όνειρο των Προπονητριών – παιδιών και γονιών να δουν τον σύλλογο – παιδιά τους να αγωνίζονται επίσημα σε υψηλότερη κατηγορία του αθλήματος γίνεται πραγματικότητα.
Σε αυτή την προσπάθεια δεν ήμασταν μόνοι.
Μαζί μας είχαμε τους χορηγούς μας που ενίσχυσαν οικονομικά και ψυχολογικά την προσπάθεια της ομάδας μας. Και γι’ αυτό τους ευχαριστούμε όλους από καρδιάς που πίστεψαν στην προσπάθεια αυτής της ομάδας και ελπίζουμε στη συνέχιση της συνεργασίας μας.
Ευχαριστούμε την ΚΩΣ ΜΑΡΙΝΑ και το Δ.Σ. για την οικονομική στήριξη για την αγορά αθλητικού εξοπλισμού όπως και για την ένδυση των αθλητών – τριών μας.
Ευχαριστούμε επίσης την κυρία Ρεΐση Μερόπη (Vodafone) για την οικονομική στήριξη της αγορά αθλητικού εξοπλισμού
Ευχαριστούμε επίσης τον κύριο Νίκο Πουλιό ( Ξενοδοχείο Kos – Kos Aktis ) και την κυρία Παρισίδη Σμαραγδή ( Ξενοδοχείο Niriides) για την φιλοξενία των Ολυμπιονικών που συμμετείχαν στις εορταστικές εκδηλώσεις του σωματείου μας.
Ευχαριστούμε επίσης τα αθλητικά καταστήματα Kos Sport Center - Sports Panic - KosFitness για την συνεργασία που είχαμε στην επιλογή και προμήθεια του αθλητικού υλικού
των αθλητών – τριών μας
Ευχαριστούμε επίσης τον ΔΟΠΑΒΣ ΚΩ για την αμέριστη συμπαράσταση που παρείχαν στην προσπάθειά μας φέτος αλλά και τα προηγούμενα χρόνια.
Ευχαριστούμε το τεχνικό τιμ του τμήματος για την βοήθεια και την τεχνική υποστήριξη που παρείχαν στις αθλήτριες και τις προπονήτριες μας.
Ευχαριστούμε τα κορίτσια μας. Τις αθλήτριες του σωματείου μας που αγωνίστηκαν σκληρά επιδεικνύοντας καθ’ όλη τη διάρκεια της χρονιάς άψογη συμπεριφορά για την πραγματοποίηση του στόχου τους.
Για να φθάσουμε εδώ κάναμε ένα δύσκολο ταξίδι. Και για είναι επιτυχημένο ένα δύσκολο ταξίδι χρειάζεσαι καλούς καπετάνιους. Εμείς είχαμε δύο τέτοιους. Πήραν τα παιδιά μας από το χέρι και με την εμπειρία και την ικανότητα τους τα ανέβασαν εκεί που τους ζητήσαμε. Να συμμετάσχουν σε επίσημους αγώνες της Ε.Γ.Ο. Κυρία Μιχαηλίδου Σεγραίδου Μάγκυ και κυρία Χατζηνικολάου Σμαραγδή σας ευχαριστούμε για όλα.
Όπως επίσης θέλουμε να ευχαριστήσουμε και τις προπονήτριες των προ αγωνιστικών τμημάτων Μυλωνά Θέλμα και Επιφάνη Αλεξάνδρα για την δουλειά που κάνουν σε αυτά τα τμήματα.

unnamed 57

ADVERTORIALS