ΟΜΙΛΟΣ ΑΘΛΟΠΑΙΔΙΩΝ ΚΩ - ΠΡΩΤΑΘΛΗΤΕΣ ΟΙ ΕΦΗΒΟΙ

ΟΜΙΛΟΣ ΑΘΛΟΠΑΙΔΙΩΝ ΚΩ - ΠΡΩΤΑΘΛΗΤΕΣ ΟΙ ΕΦΗΒΟΙ

Το τελευταίο τους παιχνίδι έδωσαν χθές οι έφηβοι με την αντίστοιχη ομάδα της Δόξας στο γήπεδο της Καρδάμαινας όπου η ομάδα μας κέρδισε άνετα και στέφτηκε πρωταθλήτρια Βορείου συγκροτήματος ομίλου νήσων της ΕΠΣ Δωδεκανήσου.

Η  ομάδα μας ανώτερη όλων των ομάδων του ομίλου όπως επιβεβαιώνουν και τα στατιστικά ( σε 14 αγώνες είχε: 12 νίκες, 1 ισοπαλία και μόλις 1 ήττα, σκοράροντας 77 τέρματα και δέχτηκε μόλις 12 τέρματα) συγκέντρωσε 37 βαθμούς και έτσι έκοψε πρώτη το νήμα κερδίζοντας πανάξια το πρωτάθλημα.

Η ομάδα μας συνεχίζει να γυμνάζετε στο προπονητικό κέντρο Φιλίνος γιατί απομένει ένα ακόμα παιχνίδι που θα ορίσει τις επόμενες μέρες η ΕΠΣΔ με αντίπαλο την πρωταθλήτρια της Ρόδου που είναι η ομάδα Α.Σ ΡΟΔΟΣ καθώς και για τα διεθνές φιλικά που έχουν προγραμματιστεί να γίνουν  στο DORTMUND τις Γερμανίας στο τέλος Ιουνίου.

Ποιο συγκεκριμένα στα πλαίσια της συνεργασία μας τα τελευταία 2 χρόνια με την Γερμανική ομάδα της DORTMUND το εφηβικό μας θα ταξιδέψει στην Γερμανία φιλοξενούμενη στις υπερσύχρονες εγκαταστάσεις των ακαδημιών της DORTMUND, όπου δώσει φιλικό παιχνίδι με την Κ-15 της παραπάνω  ομάδας στις 25-6-2017 ημέρα Κυριακή, και στις 27-6-2017 ημέρα Τρίτη  με την Κ-15 της ΒΟCHUM.

Οι αθλητές μας μετά την πολύ καλή παρουσία και γενική εικόνα που είχαν καθ’ όλη την διάρκεια της σεζόν επιβραβεύονται με τον καλύτερο τρόπο με αυτό το ταξίδι όπου θα δώσουν δυνατά φιλικά παιχνίδια με ομάδες υψηλού επιπέδου.

Τέλος θα θέλαμε να σας ενημερώσουμε ότι μετά από ομόφωνη απόφαση του Δ.Σ ο σύλλογός μας θα συμμετάσχει στο πρωτάθλημα της Β’ κατηγορίας ομίλου νήσων βορείου συγκροτήματος της ΕΠΣ Δωδεκανήσου. 

ADVERTORIALS