1ο Τουρνουά 3on3 «Γιάννης Ζαράφτης»

1ο Τουρνουά 3on3 «Γιάννης Ζαράφτης»

 

Το καθιερωμένο πλέον Τουρνουά 3on3 είναι η μεγαλύτερη γιορτή για την ομάδα μας. Είναι η στιγμή του χρόνου που αγγίζουμε την τοπική κοινωνία περισσότερο από κάθε άλλη. Είναι η στιγμή που χαιρόμαστε το μπάσκετ και ακόμα περισσότερο χαιρόμαστε εσάς που χαίρεστε το μπάσκετ!
Κάθε χρόνο οι συμμετοχές αυξάνονται όπως και ο κόσμος στο γήπεδο. Με πάρα πολλούς φιλάθλους και περίπου 80 συμμετέχοντες, "σοβαρούς" και "χαβαλέδες", μικρούς και μεγάλους, αγόρια και κορίτσια, άντρες και γυναίκες χαρήκαμε και φέτος το άθλημα που αγαπάμε. Όμως φέτος κάναμε και κάτι ακόμα. Κάτι που θα κάνουμε κάθε χρόνο στο εξής.
Τιμήσαμε τη μνήμη του Γιάννη. Τη μνήμη ενός φίλου και ενός παιδιού που ήρθε με μεγάλη όρεξη να συμμετάσχει στην προσπάθεια μας. Που έδωσε πολλά και που είχε να δώσει πολλά περισσότερα.
Πριν από ακριβώς ένα χρόνο, στις 23 Απριλίου το πρωί, όλοι παγώσαμε στο άκουσμα της είδησης του ατυχήματος που μας πήρε το Γιάννη και το Ζαχαρία. Αποφασίσαμε τότε να δώσουμε το όνομα του Γιάννη στο Τουρνουά. Όχι για να μην το ξεχάσουμε ποτέ. Γιατί αυτό δε θα συνέβαινε ούτως ή άλλως. Το κάναμε για να τιμήσουμε την προσφορά του και να τη συνδέσουμε με τη χαρά του αθλήματος. Για να δώσουμε έμφαση στο παράδειγμα ενός τόσο νέου παιδιού με διάθεση για προσφορά, με κοινωνική συνείδηση και αγάπη για τα παιδιά που δεν έμεινε στα λόγια και μπήκε από πολύ μικρός στη διαδικασίας της έμπρακτης συνεισφοράς.
Ευχαριστούμε πολύ όλους εσάς που μας βοηθήσατε με την παρουσία ή τη συμμετοχή σας να το κάνουμε με τόση επιτυχία σε τόσο ζεστή ατμόσφαιρα.Ευχαριστούμε επίσης τους χορηγούς μας που μας στηρίζουν σε όλη την προσπάθεια μας και τους φίλους που βοηθάνε όποτε τους ζητηθεί.
Μεγάλοι νικητές του Τουρνουά ήταν οι Σχίστες (Αυγουστής, Μαύρος, Διακαντώνης, Δαμαρλής) που νίκησαν σε ένα συγκλονιστικό τελικό με πολλές ανατροπές τους Δόκιμους (Τόρι, Τσέλα, Διαμαντής, Μωραϊτης) και κέρδισαν τις δωροεπιταγές συνολικής αξίας 200€ από το κατάστημα Κωτσόβολος-Κω αφήνοντας για τους δεύτερους το τραπέζι για 4, προσφορά του εστιατορίου Άνεμος.
Νικητής στο διαγωνισμό τριπόντων ανάμεσα σε 25 επίδοξους Στεφ Κάρι, αναδείχθηκε ο βενιαμίν Κωνσταντίνος Τσίκο (μαθητής Δημοτικού) με 4/10 τρίποντα.
Οι τυχεροί νικητές της κλήρωσης των υπογεγραμμένων εμφανίσεων ήταν:
Ολυμπιακός: Ιερομνήμων Νίκος
Παναθηναϊκός: Χατζηνικολάου Γιώργος
ΑΕΚ: Τάλαρος Αντώνης
(Ευχαριστούμε για τις υπογεγραμμένες εμφανίσεις τον Νικόλα Πανανικολάου, αθλητή της ΑΕ Ψυχικού στην Α2 που δεν ξεχνάει την ομάδα μας, από την οποία ξεκίνησε την καριέρα του.)

ADVERTORIALS