Οι 'αιώνιοι' και οι άλλοι

Οι 'αιώνιοι' και οι άλλοι

Όλα τα φώτα στο ντέρμπι της Λεωφόρου.

Όταν έχει Παναθηναϊκός - Ολυμπιακός όλα τα υπόλοιπα ματς για τον Έλληνα φίλαθλο και παίχτη του στοιχήματος είναι... λεπτομέρειες. Μπορεί να μην υπάρχει η αίγλη του παρελθόντος ούτε κανένα σπουδαίο βαθμολογικό ενδιαφέρον. Όλα τα υπόλοιπα όμως καλά κρατούν, κυρίως δε αυτό το ανεπανάληπτο "μίσος" που σε ελάχιστα ευρωπαϊκά ντέρμπι θα συναντήσεις.

Αυτές είναι οι νόμιμες εταιρείες στοιχήματος στην Ελλάδα.

Η Λεωφόρος θα είναι κατάμεστη. Φυσικά και δεν θα μπορούσε αλλιώς, αφού η νίκη επί του "αιωνίου" αντιπάλου είναι πάντα στα must της σεζόν για τον Παναθηναϊκό. Οι "πράσινοι" επί Ουζουνίδη έχουν παρουσιάσει καλό πρόσωπο αλλά σε αρκετές περιπτώσεις δυσκολεύτηκαν να σκοράρουν. Πάντως τα πρόσωπα που ήρθαν τον Γενάρη (π.χ. Κλωναρίδης, Κουρμπέλης) σίγουρα έχουν βοηθήσει προς το καλύτερο. Ο δε Μπεργκ έχει βρει τον καλό σκόρερ που έκρυβε μέσα του μέχρι τον χειμώνα. Από την άλλη ο Ολυμπιακός προέρχεται από τον αποκλεισμό του και τη βαριά ήττα με 4-1 από την Μπεσίκτας στο Γιουρόπα. Στρέφεται ξανά μάλλον απογοητευμένος στα εγχώρια και δεν έχει την καλύτερη δυνατή ψυχολογική κατάσταση. Ίσως μια νίκη επί του μισητού αντιπάλου να επανέφερε το καλό κλίμα στο λιμάνι.

Ποιός θα περίμενε ότι μέσα Μαρτίου ο Πανιώνιος θα ήταν δεύτερος στη βαθμολογία; Οι "κυανέρυθροι" καλούνται να ανταποκριθούν στα δύσκολα και συγκεκριμένα στην "καυτή" Τούμπα, όπου τους περιμένει δύσκολο απόγευμα. Αστέρας Τρίπολης - ΠΑΣ Γιάννινα και Ξάνθη - Λεβαδειακός τα άλλα δύο κυριακάτικα ματς για τη Σούπερ Λίγκα.

Ντερμπάρα έχει στην Πρέμιερ Λιγκ. Η Μάντσεστερ Σίτι οφείλει να σηκώσει το κεφάλι έπειτα από την ήττα και τον αποκλεισμό από τη Μονακό στο Τσάμπιονς Λιγκ. Να κυνηγήσει την Τσέλσι με 10 βαθμούς λιγότερους είναι πολύ δύσκολο, όμως η παραμονή της στην τετράδα δεν είναι δεδομένη και πρέπει να παλέψει. Αντίπαλός της η Λίβερπουλ που έχει έναν βαθμό λιγότερο και πρόσφέρει πάντα πλούσιο θέαμα. Ένα liveακι για ζέσταμα πριν το Ολυμπιακός - Παναθηναϊκός θα ήταν ότι πρέπει στο "Έτιχαντ". Τότεναμ - Σαουθάμπτον και Μίντλεσμπρο - Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ τα άλλα δύο παιχνίδια.

Πολύ μεγάλο ενδιαφέρον έχει το Παρί - Λυών στο Σαμπιονά. Δεν είναι μόνο οι έχθρα που έχουν μεταξύ τους αλλά και το γεγονός ότι η Παρί μετά τον αποκλεισμό της από το Τσάμπιονς Λιγκ θα πρέπει να πάρει τον εγχώριο τίτλο προκειμένου να σωθεί η σεζόν. Προς το παρόν η Μονακό έχει το προβάδισμα, την ψυχολογία στα ύψη και φιλοξενείται από την Καέν. Ντιζόν - Σεντ Ετιέν το τρίτο ματς της βραδιάς.

Η "καυτή" μέρα συνεχίζεται και στην Πριμέρα Ντιβιζιόν εκεί όπου η Ατλέτικο Μαδρίτης υποδέχεται τη Σεβίλλη. Οι Σεβιγιάνοι αποκλείστηκαν στο Γιουρόπα σε αντίθεση με την Ατλέτικο που συνεχίζει στους οκτώ του Τσάμπιονς Λιγκ και μάλιστα με σχετικά βατή κλήρωση (έπεσε πάνω στη Λέστερ). Η δε Μπάρτσα κυνηγάει ξανά τη Ρεάλ και μάλιστα με ματς λιγότερο, άρα η νίκη επί της Βαλένθια είναι μονόδρομος. Χιχόν - Γρανάδα, Λα Κορούνια - Θέλτα και Λεγκανές - Μάλαγα τα υπόλοιπα της ημέρας.

Στην Μπουντεσλίγκα η Γκλάντμπαχ, που πέρασε από τον παράδεισο στην κόλαση και τελικά αποκλείστηκε από τη Σάλκε στο Γιουρόπα, έχει πολύ δύσκολο έργο υποδεχόμενη την Μπάγερν που μοιάζει να έχει ανεβάσει στροφές. Στο έτερο παιχνίδι της ημέρας η Σάλκε πηγαίνει στην έδρα της Μάιντζ.

Τέλος, στο Καμπιονάτο δεν έχει κάποιο μεγάλο ντέρμπι αλλά έχει οκτώ αγώνες για όλα τα γούστα. Η ντεφορμέ Έμπολι υποδέχεται τη Νάπολι, η αποκλεισμένη από το Γιουρόπα Ρόμα φιλοξενεί την Σασουόλο στο "Ολίμπικο", η Γιουβέντους παίζει στην έδρα της Σαμπντόρια. Αταλάντα - Πεσκάρα, Κάλιαρι - Λάτσιο, Κροτόνε - Φιορεντίνα, Μπολόνια - Κιέβο και Ουντινέζε - Παλέρμο ολοκληρώνουν το πρόγραμμα της Serie A.

Μπορείτε να επισκέπτεστε καθημερινά το betmasters.gr και να διαβάζετε τα καλύτερα προγνωστικά στοιχήματος από έμπειρους tipsters, αλλά και να μοιράζεστε και τις δικές σας προτάσεις με την στοιχηματική μας κοινότητά, μέσω του Live Chat.

ADVERTORIALS