Με δύο πρόσωπα στη Νέα Σμύρνη ο Α.Ο. Αθλοπαιδιών

Με δύο πρόσωπα στη Νέα Σμύρνη ο Α.Ο. Αθλοπαιδιών

Με δύο διαφορετικά πρόσωπα εμφανίστηκε ο Α.Ο. Αθλοπαιδιών εναντίον του Πανιωνίου, που στάθηκε ψηλό εμπόδιο στο παιχνίδι που έγινε το Σάββατο 4 Φεβρουαρίου στην Αθήνα στα πλαίσια της 9ηςαγωνιστικής στο πρωτάθλημα της Α2 Εθνικής κατηγορίας στο βόλεϊ.

Ο Πανιώνιος έκανε στο πρώτο σετ τέλεια εμφάνιση και δεν άφησε στην ομάδα μας κανένα περιθώριο αντίδρασης. Στη συνέχεια ο Όμιλος ανέβασε την απόδοσή του και αντέδρασε μένοντας μέσα στο σετ μέχρι το τέλος, αλλά οι περιορισμένες επιλογές στην επίθεση κόστισαν και το 2ο σετ πήγε και αυτό στον γηπεδούχο. Και το τρίτο σετ ήταν ανταγωνιστικό αλλά οι γηπεδούχοι όταν έπρεπε ήταν πιο αποφασιστικοί και πήραν το σετ και τον αγώνα. Η ομάδα μας κρατάει την απόδοση των δύο σετ και θα προσπαθήσει στα επόμενα δύσκολα εκτός έδρας παιχνίδια που ακολουθούν να δημιουργήσει τις συνθήκες για να πετύχει νίκες στα εντός έδρας παιχνίδια που έχει σο δεύτερο γύρο του πρωταθλήματος.

Αναλυτικά:

Αθήνα

Σάββατο 4-2-2017   12.30

Γ.Σ.ΠΑΝΙΩΝΙΟΣ-Α.Ο. ΑΘΛΟΠΑΙΔΙΩΝ ΚΩ 3-0 (25-9, 25-21, 25-17) σε 70’

Γ.Σ. ΠΑΝΙΩΝΙΟΣ (Α. Ψάρρας) ΦΥΤΡΟΣ, ΚΟΥΤΣΟΥΡΗΣ, ΚΑΝΤΙΩΤΗΣ, ΚΩΝΣΤΑΝΤΟΠΟΥΛΟΣ, ΠΑΝΤΕΛΟΥΚΑΣ, ΔΕΛΗΠΡΙΜΗΣ, ΚΩΝΣΤΑΝΤΙΝΙΔΗΣ, ΑΝΕΣΤΗΣ, ΚΟΥΦΟΠΟΥΛΟΣ, ΤΑΣΑΚΟΣ, ΣΤΥΛΙΑΝΟΥ, ΒΛΑΒΙΑΝΟΣ, ΤΡΑΠΕΖΟΥΝΤΙΔΗΣ.

Α.Ο. ΑΘΛΟΠΑΙΔΙΩΝ ΚΩ(Αλκιβιάδης Χατζηνικολάου) ΣΑΡΙΚΙΖΗΣ ΝΙΚΟΣ,  ΚΩΝΣΤΑΝΤΟΠΟΥΛΟΣ ΤΑΣΟΣ,  ΜΩΡΕΣ ΔΗΜΗΤΡΗΣ, ΠΑΠΑΣΤΕΡΙΑΔΗΣ ΘΕΟΔΟΣΗΣ(ΛΙΜΠΕΡΟ), ΒΡΑΧΝΑΣ ΓΙΑΝΝΗΣ, ΓΑΜΒΡΕΛΛΗΣ ΠΑΝΑΓΙΩΤΗΣ, ΓΑΜΒΡΕΛΛΗΣ ΑΝΑΣΤΑΣΗΣ, ΧΑΤΖΗΑΜΑΛΛΟΣ ΣΤΕΛΙΟΣ, ΓΡΑΜΜΕΝΟΣ ΜΑΡΙΟΣ, ΗΛΙΟΠΟΥΛΟΣ ΝΩΝΤΑΣ.

ADVERTORIALS