Υποψήφια η Κως για το φάιναλ φορ του πρωταθλήματος μπάσκετ με αμαξίδιο

Υποψήφια η Κως για το φάιναλ φορ του πρωταθλήματος μπάσκετ με αμαξίδιο

 

 Σε νησί και δη τω Δωδεκανήσων ενδέχεται να διεξαχθεί για δεύτερη συνεχόμενη χρονιά το φάιναλ φορ του πρωταθλήματος μπάσκετ με αμαξίδιο, καθώς ο ΓΣ Δωδεκάνησος κατέθεσε αίτημα στην Ομοσπονδία να αναθέσει τη διοργάνωση στην Κω!

Το νέο πρωτάθλημα αναμένεται να ξεκινήσει μέσα στο Φεβρουάριο και ο Κυπελλούχος Ελλάδας θέλει να επανέλθει στην κορυφή, μετά την κατάκτηση της 2ης θέσης στο F4 του Ιουνίου στο Βενετόκλειο. Δεδομένου του ενδιαφέροντος για το άθλημα και σε άλλα νησιά του νομού μας, ο ΓΣ Δωδεκάνησος έκρινε πως η Κως θα είναι ένας πολύ φιλόξενος τόπος διεξαγωγής της τελικής φάσης και κατέθεσε σχετικό αίτημα στην ΟΣΕΚΚ, στην οποία προεδρεύει εδώ και λίγους μήνες ο Τάκης Καλούδης, μέλος της οικογένειας του ΓΣ Δωδεκάνησος.

Συνάντηση με τον Υφυπουργό Αθλητισμού
Αντιπροσωπεία της ΟΣΕΚΚ, με επικεφαλής τον πρόεδρο Τάκη Καλούδη, συναντήθηκε χθες με τον Υφυπουργό Αθλητισμού, Γιώργο Βασιλειάδη, τον οποίο ενημέρωσαν για τα πολλά προβλήματα στο χώρο του μπάσκετ με αγωνιστικό αμαξίδιο.

Αγώνας επίδειξης στο Κερατσίνι
Σήμερα το απόγευμα, στο πλαίσιο του αγώνα της Α2, Φάρος – ΑΕΛ, θα διεξαχθεί στο κλειστό του Κερατσινίου αγώνας επίδειξης μπάσκετ με αμαξίδιο. «Ευχαριστούμε το Φάρο και τον πρόεδρό του, Βαγγέλη Τσάπα, για την άμεση αποδοχή του αιτήματός μας. Η ΟΣΕΚΚ επιχειρεί μία νέα ...αντεπίθεση προκειμένου να διαδώσει στους φίλους του μπάσκετ την ομορφιά και την αξία που έχει το μπάσκετ με αγωνιστικό αμαξίδιο» δήλωσε ο πρόεδρος της ΟΣΕΚΚ, Τάκης Καλούδης.

rodiaki.gr

ADVERTORIALS