Δεν κατάφερε να πάρει κάτι από το παιχνίδι με τον Ιωνικό, ο Α.Ο. Αθλοπαιδιών

Δεν κατάφερε να πάρει κάτι από το παιχνίδι με τον Ιωνικό, ο Α.Ο. Αθλοπαιδιών

Δεν κατάφερε να πάρει κάτι από το παιχνίδι με τον Ιωνικό, ο Α.Ο. Αθλοπαιδιών στο πρώτο παιχνίδι της νέας χρονιάς στην Α2 κατηγορία στο βόλεϊ.

Η ομάδα μας ταξίδεψε στην Αθήνα το Σάββατο 21 Ιανουαρίου για το παιχνίδι με τον Ιωνικό στη Νέα Φιλαδέλφεια για τη συνέχεια του πρωταθλήματος μετά την διακοπή για τα Χριστούγεννα. Η διακοπή επηρέασε σε μεγάλο βαθμό την ομάδα που εμφανίστηκε χωρίς ρυθμό στον αγώνα. Υστέρησε σε μεγάλο βαθμό στην υποδοχή ενώ η έλλειψη αγώνων της στέρησε το δικαίωμα να διεκδικήσει κάτι από τον αντίπαλο που εμφανίστηκε πολύ πιο έτοιμος για τις απαιτήσεις του παιχνιδιού. Επιθετικά όταν άρχισε να βρίσκει ρυθμό ήταν πλέον αργά καθώς είχαν χαθεί τα δύο πρώτα σετ. Μόνο στο τρίτο σετ στάθηκε ανταγωνιστικά μέχρι το τέλος, αλλά το λάθος ήταν πάντα πιο εύκολο για την ομάδα μας από ότι για τον αντίπαλο. Το 3-0 ήταν φυσιολογικό και αντικατοπτρίζει την εικόνα του παιχνιδιού. Η ομάδα μας έδειξε ότι χρειάζεται πολύ δουλειά ακόμα για να εμφανιστεί πιο έτοιμη ώστε να διεκδικήσει βαθμούς στα εντός έδρας παιχνίδια που της απομένουν στο τελευταίο κομμάτι του πρωταθλήματος τον Μάρτιο και τον Απρίλιο.

Αναλυτικά:

Αθήνα

Σάββατο21-1-2017   13.30

Γ.Σ. ΙΩΝΙΚΟΣ-Α.Ο. ΑΘΛΟΠΑΙΔΙΩΝ ΚΩ 3-0 (25-15, 25-15, 25-20) σε 70’

Γ.Σ. ΙΩΝΙΚΟΣ (Κ. Νικηφορίδης) ΠΑΤΣΙΑΛΗΣ, ΓΑΒΑΛΑΣ, ΜΙΧΑΛΟΠΟΥΛΟΣ, ΚΑΤΣΑΚΟΥΛΑΣ, ΛΕΠΟΥΡΑΣ, ΚΑΛΦΑΣ, ΠΑΠΑΣΤΕΛΙΟΣ, ΚΟΤΖΑΜΠΑΣΗΣ, ΦΙΛΙΠΠΑΙΟΣ, ΜΑΝΙΑΤΗΣ, ΤΟΠΑΛΙΔΗΣ, ΤΖΩΡΤΖΩΝΑΣ, ΣΑΚΕΛΛΑΡΙΔΗΣ, ΜΑΝΙΤΣΑΣ.

Α.Ο. ΑΘΛΟΠΑΙΔΙΩΝ ΚΩ(Αλκιβιάδης Χατζηνικολάου) ΣΑΡΙΚΙΖΗΣ ΝΙΚΟΣ, ΧΑΤΖΗΝΙΚΟΛΑΟΥ ΔΗΜΗΤΡΗΣ, ΚΩΝΣΤΑΝΤΟΠΟΥΛΟΣ ΤΑΣΟΣ,  ΜΩΡΕΣ ΔΗΜΗΤΡΗΣ, ΠΑΠΑΣΤΕΡΙΑΔΗΣ ΘΕΟΔΟΣΗΣ(ΛΙΜΠΕΡΟ), ΒΡΑΧΝΑΣ ΓΙΑΝΝΗΣ, ΓΑΜΒΡΕΛΛΗΣ ΠΑΝΑΓΙΩΤΗΣ, ΓΑΜΒΡΕΛΛΗΣ ΑΝΑΣΤΑΣΗΣ, ΧΑΤΖΗΑΜΑΛΛΟΣ ΣΤΕΛΙΟΣ, ΓΡΑΜΜΕΝΟΣ ΜΑΡΙΟΣ, ΗΛΙΟΠΟΥΛΟΣ ΝΩΝΤΑΣ.

 
ADVERTORIALS