Η Φιλοθέη Φραζή στο 32ο Τουρνουά Χριστουγέννων Κορασίδων «Πέτρος Καπαγέρωφ» !

Η Φιλοθέη Φραζή στο 32ο Τουρνουά Χριστουγέννων Κορασίδων «Πέτρος Καπαγέρωφ» !

Αλλη μία διάκριση για την αθλήτριά μας, Φιλοθέη Φραζή !

Μετά την συμμετοχή της στο αναπτυξιακό camp της FIBA Europe και της Ε.Ο.Κ. (τον Νοεμβρη), η Φιλοθέη θα λάβει μέρος και στο 32οΤουρνουά Χριστουγέννων Κορασίδων «Πέτρος Καπαγέρωφ» που φέτος θα διεξαχθεί στο Δήμο Βοϊου και στο ΔΑΚ Τσοτυλίου από 4 ως 7 Ιανουαρίου 2017 !

Πρόκειται για ένα πιο παραδοσιακά τουρνουά που διοργανώνει η ΕΟΚ, και στο οποίο έχουν λάβει μέρος αρκετοί αθλητές μας κατά το παρελθόν : ο Γιώργος Χατζηφούντας (το 1996 στην Γλυφάδα) , ο Γιώργος Χατζηγιακουμής (το 2001 και το 2002 στην Καλαμάτα), ο Γιάννης Γεωργαδάκης(το 2002 στην Καλαμάτα) , η Κρυσταλλένια Δρόσου (το 2005 στο Τσοτύλι και το 2006 στο Μεσολόγγι)η Διονυσία Γιαννούλη (στο Μεσολόγγι το 2008) και φυσικά η Ανθή Χατζηγιακουμή (το 2005 στο Τσοτύλι και το 2006 στο Μεσολόγγι)

Στο τουρνουά θα βρίσκονται 48 αθλήτριες από όλη τη χώρα και ο επικεφαλής προπονητής είναι ο Ομοσπονδιακός κ. Τάκης Μπακογεώργος. Οι αθλήτριες θα χωριστούν σε 4 ομάδες (Κλειώ, Ερατώ, Ουρανία και Αφροδίτη) και θα δώσουν αγώνες μεταξύ τους.

Συγχαρητήρια στην Φιλοθέη, αλλά και στον προπονητή μας Δημήτρη Τζομάκα, που την έχει αναδείξει (όπως και όλους τους παραπάνω αθλητές) στο ανοιχτό τσιμεντένιο γήπεδο Πυλίου!!!!!

ADVERTORIALS