Α2 βόλεϊ - Εντός έδρα ήττα για τον Α.Ο. Αθλοπαιδιών Κω

Α2 βόλεϊ - Εντός έδρα ήττα για τον Α.Ο. Αθλοπαιδιών Κω

Συνέχεια στο πρωτάθλημα της Α2 εθνικής κατηγορίας στο βόλεϊ με την τέταρτη αγωνιστική είχαμε την  Κυριακή 4 Δεκεμβρίου στο κλειστό γυμναστήριο της πόλης μας.

Η ομάδα του Α.Ο. Αθλοπαιδιών Κω φιλοξένησε τον Εθνικό Ο.Φ.Π.Φ. που είναι το μεγάλο φαβορί για την άνοδο στην Α1 κατηγορία. Οι δύο ομάδες συναντήθηκαν και στα πλαίσια του κυπέλλου την προηγούμενη  εβδομάδα στην Αθήνα όπου η ομάδα μας ηττήθηκε με 3-0.

Στο δεύτερο συνεχόμενο παιχνίδι με τη καλύτερη ομάδα του πρωταθλήματος, η ομάδα μας οι παίκτες της ομάδας μας έκαναν την καλύτερή τους εμφάνιση στο πρωτάθλημα μέχρι τώρα δείχνοντας ότι όσο περνάει ο καιρός θα καλύπτουν τα κενά εμπειρίας που υπάρχουν και ότι είναι σε θέση να διεκδικήσουν περισσότερα πράγματα στα παιχνίδια που ακολουθούν με αντιπάλους που έχουν τους ίδιους στόχους με την ομάδα μας.

Ο Εθνικός επικράτησε με 3-0 σετ αλλά ο Α.Ο. Αθλοπαιδιών στάθηκε πολύ καλά στο γήπεδο και ήταν πολύ ανταγωνιστικός. Οι φίλαθλοι παρακολούθησαν πολύ καλό θέαμα και η ομάδα έδειξε έτοιμη να διεκδικήσει τη νίκη στο παιχνίδι που ακολουθεί με τη Μυτιλήνη την επόμενη εβδομάδα.

Αναλυτικά:

Κως κλειστό γυμναστήριο

Κυριακή 4-12-2016   16.00

Α.Ο. Αθλοπαιδιών Κω-Εθνικός Ο.Φ.Π.Φ. 0-3 (15-25, 15-25, 23-25) σε 74’

Α.Ο. ΑΘΛΟΠΑΙΔΙΩΝ ΚΩ (Αλκιβιάδης Χατζηνικολάου) ΣΑΡΙΚΙΖΗΣ ΝΙΚΟΣ, ΧΑΤΖΗΝΙΚΟΛΑΟΥ ΔΗΜΗΤΡΗΣ, ΚΩΝΣΤΑΝΤΟΠΟΥΛΟΣ ΤΑΣΟΣ, ΚΩΣΤΟΓΛΟΥ ΣΤΕΦΑΝΟΣ, ΜΩΡΕΣ ΔΗΜΗΤΡΗΣ, ΠΑΠΑΣΤΕΡΙΑΔΗΣ ΘΕΟΔΟΣΗΣ(ΛΙΜΠΕΡΟ),  ΖΑΜΑΓΙΑΣ ΓΙΑΝΝΗΣ,  ΚΑΛΑΪΤΖΗΣ ΓΙΩΡΓΟΣ,  ΜΩΡΕΣ ΜΙΧΑΛΗΣ, ΠΕΡΗΣ ΠΑΝΑΓΙΩΤΗΣ (ΛΙΜΠΕΡΟ), ΒΡΑΧΝΑΣ ΓΙΑΝΝΗΣ, ΣΤΑΜΟΓΛΟΥ ΜΑΝΩΛΗΣ.

ΕΘΝΙΚΟΣ Ο.Φ.Π.Φ. (Σάκης Ψάρρας) ΜΑΝΤΕΚΑΣ, ΤΟΥΡΝΑΚΗΣ, ΔΗΜΗΤΟΥΛΗΣ,ΠΟΛΥΧΡΟΝΟΥ,ΚΑΡΑΚΙΤΣΟΣ, ΠΑΠΑΔΟΠΟΥΛΟΣ, ΜΠΑΣΗ, ΣΙΩΠΗΣ, ΔΕΛΗΠΡΙΜΗΣ, ΒΟΛΟΥΔΑΚΗΣ, ΣΑΜΠΑΝΗΣ.

Διαιτητές ήταν οι Κατσούλης Βασίλης και Τοψιδέλης Παντελής.

ADVERTORIALS