ΑΛΛΗ ΜΙΑ ΕΝΤΥΠΩΣΙΑΚΗ ΕΜΦΑΝΙΣΗ ΠΡΑΓΜΑΤΟΠΟΙΗΣΕ Η ΑΚΑΔΗΜΙΑ ΚΩ
ΣΕ ΔΙΑΣΥΛΛΟΓΙΚΟ ΑΓΩΝΑ ΣΤΗ ΡΟΔΟ
Οι αθλητές της Ακαδημίας Κω συνεχίζοντας τα αγωνιστικά τους ταξίδια, βρέθηκαν αυτή τη φορά στη Ρόδο για τον διασυλλογικό αγώνα Independent Dodecanese Circuit, έναν αγώνα Criterium που έλαβε χώρα την Κυριακή 8 Μαρτίου.
Με μία αποστολή που ξεπέρασε τους 30 αθλητές και συνοδούς και με τους τρεις καταξιωμένους προπονητές που έχει την τύχει να φιλοξενεί στις τάξεις της η Ακαδημία Κω, η ομάδα δεν είχε κάτι λιγότερο να παρουσιάσει από μία εντυπωσιακή εμφάνιση, προσελκύοντας τα βλέμματα Ελλήνων και ξένων που παραβρέθηκαν στην περιοχή του Ζέφυρου για τον αγώνα αυτόν, τόσο με την αγωνιστική της απόδοση όσο και για τη γενικότερη παρουσία της στον αγωνιστικό χώρο.
Στην κατηγορία των «super μίνι αγοριών» (Κ9), ο Σταυράκης Ανδρέας με εντυπωσιακή εμφάνιση ανέβηκε στο 1ο σκαλί του βάθρου, με τον Χανδρά Στυλιανό, τον μικρότερο άρρεν αθλητή στα Δωδεκάνησα, να τον ακολουθεί, αλλά να μην καταφέρνει να ολοκληρώσει τον αγώνα του. Η επίσης μικρότερη αθλήτρια στα Δωδεκάνησα, η 6χρονη Χατζηγιακουμή Ιωάννα, με πολύ όμορφη προσπάθεια τερμάτισε στην 3η θέση της κατηγορίας «super mini κορίτσια».
Στα «μίνι μεγάλα αγόρια» (Κ13), το δίδυμο Χριστοδούλου Μιχαήλ Αγγέλου και Χονδρομπίλα Δημητρίου Αγγέλου, με υψηλού επιπέδου αγωνιστική προσπάθεια έκανε το 1 -2, προσφέροντας δύο ακόμα μετάλλια στην ομάδα της Ακαδημίας.
Στην αντίστοιχη κατηγορία των κοριτσιών, η Έλενα Νίκη Σταυράκη τερμάτισε στην 2η θέση με την Ιωάννα Σταύρου να την ακολουθεί στην 3η.
Στην κατηγορία των «Παμπαίδων» (Κ15), η οποία επίσης πρόσφερε έναν υψηλού επιπέδου αγώνα στον οποίον οι πρώτοι πέντε αθλητές αγωνίστηκαν με πάθος κυνηγώντας την πρώτη θέση στο τελικό σπριντ, ο Δημήτρης Ροΐδης τερμάτισε στην 3η θέση και ο Σωτήρης Νιάρος στην 5η θέση.
Στις «Παγκορασίδες» η Μπίλλη Αιμιλία πραγματοποίησε έναν αγώνα άξιο θαυμασμού για τη μαχητικότητα που τη διακρίνει, καθώς μετά από πτώση που επέφερε βλάβη στο σασμάν, κατάφερε έχοντας στη διάθεσή της μόνο μία ταχύτητα, να τερματίσει στην πρώτη θέση και να ανέβει στο 1ο σκαλί του βάθρου.
Στους «Παίδες» η Ακαδημία Κω αγωνίστηκε με τον Νικηταρά Βασίλειο, τον Σκαλέρη Σταμάτη και τον Παναγιώτου Αλέξανδρο, οι οποίοι ολοκλήρωσαν τον αγώνα τους στην 6η, 7η και 8η θέση αντίστοιχα, με τον Σκαλέρη Σταμάτη να έχει και μία πτώση που του στέρησε μία καλύτερη επίδοση.
Στις «Κορασίδες» (Κ17) η Σαμαρά Ανδριάνα δεν άφησε κανένα περιθώριο αμφισβήτησης και με εντυπωσιακή ταχύτητα ανέβηκε στο ψηλότερο σκαλί του βάθρου, με τις Παναγιώτου Μαρία, Κόλεβα Άννα Μαρία και Χατζηνικήτα Εύα να την ακολουθούν στην 7η την 8η και την 9η θέση.
Ο αγώνας για την Ακαδημία Κω ολοκληρώθηκε με την κατηγορία των «Εφήβων» και τον Βασίλη Ροΐδη να εμφανίζεται πολύ δυνατός μετά από μεγάλο διάστημα αγωνιστικής απουσίας και να τερματίζει στην 2η θέση.
Η Ακαδημία Κω συγχαίρει θερμά τους αθλητές της για την απόδοσή τους, τον διοργανωτή για την υψηλού επιπέδου διοργάνωση του αγώνα και την αγωνόδικο επιτροπή για την άριστη διεξαγωγή του αγώνα.
Ευχαριστούμε τους χορηγούς μας για τη στήριξη του έργου της ομάδας, WHITE ROCK HOTEL, COCO-MAT, Σταμόγλου ΕΜΜ. & ΥΙΟΙ Ο.Ε., το κρεοπωλείο Ιωάννη Βησαρίτη στο Ζηπάρι, Ασφαλτικά Καματερός, MEGAWATT, ΔΙΑΝΟΜΕΥΣ Α.Ε εμπόριο ειδών διατροφής υποκατάστημα Κω, το κοσμηματοπωλείο Nikos Gold, την εταιρεία παραγωγής αναψυκτικών Natur Γαλαθρής ΑΒΕΕ, την PANDROSIA, τις ασφάλειες Μαρίνα Νέγρου – Σταύρος Γεωργαράς – Αρχοντία Γεωργαρά, το cafe Delicious στο Πυλί, Κασίου Μηνάς ΙΚΕ χονδρικό εμπόριο ποτών, το κατάστημα δομικών υλικών ΚΩΣΤΟΓΛΟΥ STΩR, το ψητοπωλείο ΠΑΧΟΣ, τον Σταυρουλάκη Ευάγγελο (Τζάκια - Μάρμαρα) και την ακτοπλοϊκή εταιρεία Blue Star Ferries.
Δίνουμε ραντεβού στις 21 – 22 Μαρτίου στη Λάμπη, όπου για δεύτερη συνεχόμενη χρονιά θα διεξαχθεί το πρωτάθλημα Δωδεκανήσου στα αγωνίσματα της ατομικής χρονομέτρηση και του criterium και δεν ξεχνάμε, όταν μιλάμε για ποδηλασία, το μυαλό μας οδηγεί στην Ακαδημία!!!
Με αθλητικούς χαιρετισμούς.