Διασυλλογικός αγώνας ποδηλασίας «KOS PRECHAMP ACT - 2025»

Ένα ακόμα αθλητικό γεγονός στο νησί μας βρίσκεται προ των πυλών, με τον τριπλό ποδηλατικό αγώνα «KOS PRECHAMP ACT - 2005» που διοργανώνει η Ακαδημία Κω στην Παναγιά Τσουκαλαριά το ερχόμενο Σαββατοκύριακο.

stighmiotipo-othonis-2025-06-10-182656.png
banner_900x200-(7).gif
Αθλητικα Τρίτη, 10η Ιουνίου 2025

Ένα ακόμα αθλητικό γεγονός στο νησί μας βρίσκεται προ των πυλών, με τον τριπλό ποδηλατικό αγώνα «KOS PRECHAMP ACT - 2005» που διοργανώνει η Ακαδημία Κω στην Παναγιά Τσουκαλαριά το ερχόμενο Σαββατοκύριακο.

Τα σχολεία τελειώνουν αλλά η ποδηλατική δράση συνεχίζεται με τους μικρούς και μεγάλους ποδηλάτες αθλητές της Δωδεκανήσου να έχουν την ευκαιρία να συμμετάσχουν σε τρεις όμορφους ποδηλατικούς αγώνες.

Η ανάπτυξη ενός αθλήματος έρχεται με αγώνες και εξωστρέφεια και ο Αθλητικός Όμιλος Ακαδημία Κω μας δείχνει τον δρόμο, καθώς Σάββατο και Κυριακή οι αθλητές των σωματείων της Δωδεκανήσου θα έχουν την ευκαιρία να αγωνιστούν σε εντυπωσιακές διαδρομές για το αγώνισμα XCC (CROSS – COUNTRY ΜΙΚΡΗ ΠΙΣΤΑ) και σε τεχνικούς σταθμούς δεξιοτεχνίας.

Τους σταθμούς δεξιοτεχνίας θα μπορούν να τους απολαύσουν και οι μαθητές όλων των σχολείων του νησιού μας το απόγευμα της Παρασκευή 13 Ιουνίου, φέρνοντας απλά μαζί τους το ποδήλατό τους, υπό την καθοδήγηση της μοναδικής προπονήτριας ποδηλασίας στο νησί μας, της κυρίας Ταμάρας Μαρίας Τουμπαζή.

Ο παραπάνω τριήμερος αγώνας περιλαμβάνεται στο αγωνιστικό πρόγραμμα της Ελληνικής Ομοσπονδίας Ποδηλασίας (Ε.Ο.Π) για το 2025, διεξάγεται με την έγκρισης της Ε.Ο.Π. και δίνει βαθμολογία στην ατομική και σωματειακή κατάταξη της Ε.Ο.Π.

Ευχόμαστε σε όλους τους συμμετέχοντες καλή επιτυχία.

Με αθλητικούς χαιρετισμούς.

 

afisa-kos-prechamp-act-2025.jpg

 

 

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ
nd-kw.jpg
Το Νοέμβρη οι εσωκομματικές εκλογές της ΝΔ για ΔΕΕΠ και ΔΗΜ.ΤΟ

Με ενδιαφέρον αναμένονται οι υποψηφιότητες για την Τοπική Οργάνωση της Νέας Δημοκρατίας στην Κω.

stighmiotipo-othonis-2025-07-30-073520.png
Κοινοβουλευτική παρέμβαση του Μάνου Κόνσολα για τους αγρότες της Δωδεκανήσου και για τα προβλήματα που αντιμετωπίζουν στην υποβολή δηλώσεων ΟΣΔΕ 2025

Ο Μάνος Κόνσολας τονίζει ότι μετά από όσα αποκαλύφθηκαν για τις παράνομες ενισχύσεις μέσω του ΟΠΕΚΕΠΕ, οι πληρωμές και οι έλεγχοι των αγροτικών ενισχύσεων περνούν πλέον στην αρμοδιότητα της Ανεξάρτητης Αρχής Δημοσίων Εσόδων προκειμένου να υπάρχει διαφάνεια, ταχύτητα, καλύτερη εξυπηρέτηση των αγροτών.

15 ΧΡΟΝΙΑ ΣΤΗΝ ΥΠΗΡΕΣΙΑ
ΤΗΣ ΕΝΗΜΕΡΩΣΗΣ
ΑΥΤΗ ΤΗ ΣΤΙΓΜΗ ΣΤΗΝ ΚΩ
30 °C
Τετάρτη, 30 Ιουλίου 3:20ΜΜ
ΕΦΗΜΕΡΕΥΟΝΤΑ
ΦΑΡΜΑΚΕΙΑ
Απαγορεύεται ρητά η αναπαραγωγή κειμένου ή φωτογραφιών χωρίς άδεια.
Made by Reach Web Agency