ΣΤΑ
ΓΡΗΓΟΡΑ
Από τη μία έστελναν παράνομους μετανάστες, από την άλλη εγκαινίαζαν θόλους...

Διασυλλογικός αγώνας ποδηλασίας «KOS PRECHAMP ACT - 2025»

Ένα ακόμα αθλητικό γεγονός στο νησί μας βρίσκεται προ των πυλών, με τον τριπλό ποδηλατικό αγώνα «KOS PRECHAMP ACT - 2005» που διοργανώνει η Ακαδημία Κω στην Παναγιά Τσουκαλαριά το ερχόμενο Σαββατοκύριακο.

stighmiotipo-othonis-2025-06-10-182656.png
stighmiotipo-othonis-2026-06-10-153331.png
banner_900x200-(8).gif
Αθλητικα Τρίτη, 10η Ιουνίου 2025

Ένα ακόμα αθλητικό γεγονός στο νησί μας βρίσκεται προ των πυλών, με τον τριπλό ποδηλατικό αγώνα «KOS PRECHAMP ACT - 2005» που διοργανώνει η Ακαδημία Κω στην Παναγιά Τσουκαλαριά το ερχόμενο Σαββατοκύριακο.

Τα σχολεία τελειώνουν αλλά η ποδηλατική δράση συνεχίζεται με τους μικρούς και μεγάλους ποδηλάτες αθλητές της Δωδεκανήσου να έχουν την ευκαιρία να συμμετάσχουν σε τρεις όμορφους ποδηλατικούς αγώνες.

Η ανάπτυξη ενός αθλήματος έρχεται με αγώνες και εξωστρέφεια και ο Αθλητικός Όμιλος Ακαδημία Κω μας δείχνει τον δρόμο, καθώς Σάββατο και Κυριακή οι αθλητές των σωματείων της Δωδεκανήσου θα έχουν την ευκαιρία να αγωνιστούν σε εντυπωσιακές διαδρομές για το αγώνισμα XCC (CROSS – COUNTRY ΜΙΚΡΗ ΠΙΣΤΑ) και σε τεχνικούς σταθμούς δεξιοτεχνίας.

Τους σταθμούς δεξιοτεχνίας θα μπορούν να τους απολαύσουν και οι μαθητές όλων των σχολείων του νησιού μας το απόγευμα της Παρασκευή 13 Ιουνίου, φέρνοντας απλά μαζί τους το ποδήλατό τους, υπό την καθοδήγηση της μοναδικής προπονήτριας ποδηλασίας στο νησί μας, της κυρίας Ταμάρας Μαρίας Τουμπαζή.

Ο παραπάνω τριήμερος αγώνας περιλαμβάνεται στο αγωνιστικό πρόγραμμα της Ελληνικής Ομοσπονδίας Ποδηλασίας (Ε.Ο.Π) για το 2025, διεξάγεται με την έγκρισης της Ε.Ο.Π. και δίνει βαθμολογία στην ατομική και σωματειακή κατάταξη της Ε.Ο.Π.

Ευχόμαστε σε όλους τους συμμετέχοντες καλή επιτυχία.

Με αθλητικούς χαιρετισμούς.

 

afisa-kos-prechamp-act-2025.jpg

 

 

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ
stighmiotipo-othonis-2026-10-22-123504.png
Η ανακοίνωση του ΥΠΕΘΑ για τη Βαριά προσγείωση στρατιωτικού ελικοπτέρου στην Κάλυμνο

Ελικόπτερο της Αεροπορίας Στρατού πραγματοποίησε βαριά προσγείωση στο ελικοδρόμιο της Καλύμνου. Το πλήρωμα είναι καλά στην υγεία του και διακομίσθηκε στο Κέντρο Υγείας για προληπτικούς λόγους

viber_image_2026-10-22_11-06-17-778.jpg
Κάλυμνος: Αναγκαστική προσγείωση στρατιωτικού ελικοπτέρου – Σώοι οι 6 επιβαίνοντες

Στρατιωτικό ελικόπτερο που είχε απογειωθεί από την Κω πραγματοποίησε αναγκαστική προσγείωση στο στρατόπεδο της Καλύμνου, με τους έξι επιβαίνοντες να εξέρχονται σώοι και καλά στην υγεία τους

astynomianew.webp
Κως: Συνελήφθησαν δύο αλλοδαποί στο Πυλί για ρύπανση του περιβάλλοντος

Στη σύλληψη δύο αλλοδαπών προχώρησαν οι αστυνομικές αρχές στο Πυλί της Κω, καθώς είχαν εναποθέσει σε χώρο της περιοχής διάφορα απορρίμματα δημιουργώντας εστία μόλυνσης

dhmarxeionew.webp
65 μόνιμους εργαζόμενους ΥΕ θα προσλάβει ο Δήμος Κω. Οι 64 θέσεις για την καθαριότητα

Αποκλειστικά μέσω Α.Σ.Ε.Π. η διαδικασία από τις 30 Οκτωβρίου έως τις 16 Νοεμβρίου

ΑΓΓΕΛΙΕΣ & ADVERTORIALS
15 ΧΡΟΝΙΑ ΣΤΗΝ ΥΠΗΡΕΣΙΑ
ΤΗΣ ΕΝΗΜΕΡΩΣΗΣ
ΑΥΤΗ ΤΗ ΣΤΙΓΜΗ ΣΤΗΝ ΚΩ
25 °C
Πέμπτη, 22 Οκτωβρίου 2:33ΜΜ
ΕΦΗΜΕΡΕΥΟΝΤΑ
ΦΑΡΜΑΚΕΙΑ
Απαγορεύεται ρητά η αναπαραγωγή κειμένου ή φωτογραφιών χωρίς άδεια.
Made by Reach Web Agency

Θα λαμβάνετε ειδοποιήσεις για τα σημαντικά νέα της Κω. Ενεργοποιήστε τις για να μαθαίνετε πρώτοι τα σημαντικά νέα της Κω. Τις έχετε μπλοκάρει. Επιτρέψτε τις από τις ρυθμίσεις του browser για το kosnews24.gr. Στο iPhone και το iPad λειτουργούν αφού προσθέσετε το Kosnews24 στην οθόνη Αφετηρίας.

Προσθήκη στην οθόνη Αφετηρίας

Στο iPhone και το iPad οι ειδοποιήσεις λειτουργούν όταν ανοίγετε το Kosnews24 από την οθόνη Αφετηρίας.

  1. Πατήστε το κουμπί «Κοινή χρήση» . Αν δεν το βλέπετε, πατήστε πρώτα τις τρεις τελείες δίπλα στη διεύθυνση.
    Πατήστε το κουμπί «Κοινή χρήση» στη γραμμή διευθύνσεων ή στο μενού του browser.
  2. Κάντε κύλιση προς τα κάτω και πατήστε «Προσθήκη στην οθόνη Αφετηρίας».
  3. Αν εμφανίζεται το «Άνοιγμα ως εφαρμογής Ιστού», αφήστε το ενεργό. Μετά πατήστε «Προσθήκη».
  4. Ανοίξτε το Kosnews24 από την οθόνη Αφετηρίας και ενεργοποιήστε τις ειδοποιήσεις.

Η σύνδεση αποκαταστάθηκε

Είστε πάλι συνδεδεμένοι

Χωρίς σύνδεση

Ελέγξτε τη σύνδεσή σας