Ο Αθλητικός Πολιτιστικός Σύλλογος Aetos Sports Club ετοιμάζεται να φέρει στην Κω μια διοργάνωση που ξεπερνά τα όρια ενός απλού αγώνα.
Το Kos Summer Cup έρχεται στις αρχές Ιουλίου με ένταση, ποιότητα και ξεκάθαρο στόχο. Να τοποθετήσει το νησί στο επίκεντρο του ευρωπαϊκού και παγκόσμιου καράτε. Στο τατάμι θα βρεθούν αθλητές υψηλού επιπέδου, πρωταθλητές εθνικών ομάδων, αθλητές που έχουν γράψει τη δική τους πορεία σε ευρωπαϊκές και παγκόσμιες διοργανώσεις.
Δεν είναι απλώς μια συνάντηση αγώνων. Είναι μια ευκαιρία εξέλιξης, μια δοκιμασία πριν τις μεγάλες διεθνείς προκλήσεις, ένας χώρος όπου η εμπειρία συναντά τη φιλοδοξία και η προσπάθεια γίνεται αποτέλεσμα.
Η Κως για λίγες ημέρες θα ζήσει στον ρυθμό του καράτε. Με δυνατές στιγμές, με σεβασμό, με πειθαρχία, με το βλέμμα στραμμένο ψηλά.
Εκεί όπου ανήκει.
Την κατάργηση των περικοπών στις συντάξεις χηρείας και για τους δικαιούχους με ημερομηνία θανάτου πριν από τις 13 Μαΐου 2016 ζητά με παρέμβασή του ο βουλευτής Δωδεκανήσου Μάνος Κόνσολας
Τα οκτώ σημεία του υπομνήματος και οι δεσμεύσεις για την επίλυσή τους
Ο υπουργός Μετανάστευσης και Ασύλου Θάνος Πλεύρης συναντήθηκε με κατοίκους του Πυλίου, δεσμευόμενος για μείωση του πληθυσμού της δομής από την 1η Νοεμβρίου και για προώθηση αντισταθμιστικών έργων στην περιοχή.
Στις δράσεις για τον ψηφιακό μετασχηματισμό της Περιφέρειας Νοτίου Αιγαίου αναφέρθηκε ο Χαράλαμπος Ναβροζίδης, στο πλαίσιο της συμμετοχής του στο ευρωπαϊκό έργο «Digital Islands» στις Αζόρες
Θα λαμβάνετε ειδοποιήσεις για τα σημαντικά νέα της Κω. Ενεργοποιήστε τις για να μαθαίνετε πρώτοι τα σημαντικά νέα της Κω. Τις έχετε μπλοκάρει. Επιτρέψτε τις από τις ρυθμίσεις του browser για το kosnews24.gr. Στο iPhone και το iPad λειτουργούν αφού προσθέσετε το Kosnews24 στην οθόνη Αφετηρίας.
Η σύνδεση αποκαταστάθηκε
Είστε πάλι συνδεδεμένοι
Χωρίς σύνδεση
Ελέγξτε τη σύνδεσή σας