Έπειτα από τρία χρόνια ως προπονητής της Μικτής Δωδεκανήσου, ήρθε η στιγμή να αποχωρήσω, λόγω επαγγελματικών υποχρεώσεων.
Τρία χρόνια γεμάτα επιτυχίες, συγκινήσεις, εμπειρίες και —πάνω απ’ όλα— αμέτρητες όμορφες στιγμές με όλα τα παιδιά που είχα την τιμή να προπονήσω.
Παιδιά που φόρεσαν τη φανέλα της Δωδεκανήσου, αγωνίστηκαν με πάθος και μας έκαναν πολλές φορές περήφανους.
Ένα μέρος αυτής της διαδρομής, αποτυπώνεται σε αριθμούς:
Πρωτάθλημα Αιγαίου με τους 2006-07
Πρωτάθλημα Αιγαίου με τους 2008-09
Δύο Πρωταθλήματα Αιγαίου με τους 2010-11
Δύο Πρωταθλήματα Αιγαίου με τους 2011-12
Έξι Πρωταθλήματα Αιγαίου.
Πίσω όμως από τους τίτλους υπάρχουν άνθρωποι.
Νιώθω ιδιαίτερα χαρούμενος και τυχερός που συνεργάστηκα με δύο ανθρώπους που αγαπούν πραγματικά το μπάσκετ και έχουν γράψει τη δική τους ιστορία στον χώρο, τον Γιάννη Μωραΐτη και τον Μιχάλη Κουταλιανό.
Θα ήθελα επίσης να ευχαριστήσω το ΔΣ της ΕΚΑΣΔ και την γραμματέα κα Βαλεντίνα Παπαδούλη για την γόνιμη και αποτελεσματική συνεργασία.μας.
Τίποτα δεν είναι εύκολο. Τίποτα δεν είναι δεδομένο.
Ούτε στη ζωή ούτε στον αθλητισμό.
Φεύγω γεμάτος από εμπειρίες, εικόνες, ανθρώπους και αναμνήσεις που θα μας συντροφεύουν για πάντα.
Και ίσως αυτό να είναι τελικά το πιο σημαντικό.
Καλή συνέχεια στη Μικτή Δωδεκανήσου, παιδιά σας ευχαριστώ για τις αξέχαστες στιγμές!
Την κατάργηση των περικοπών στις συντάξεις χηρείας και για τους δικαιούχους με ημερομηνία θανάτου πριν από τις 13 Μαΐου 2016 ζητά με παρέμβασή του ο βουλευτής Δωδεκανήσου Μάνος Κόνσολας
Τα οκτώ σημεία του υπομνήματος και οι δεσμεύσεις για την επίλυσή τους
Ο υπουργός Μετανάστευσης και Ασύλου Θάνος Πλεύρης συναντήθηκε με κατοίκους του Πυλίου, δεσμευόμενος για μείωση του πληθυσμού της δομής από την 1η Νοεμβρίου και για προώθηση αντισταθμιστικών έργων στην περιοχή.
Στις δράσεις για τον ψηφιακό μετασχηματισμό της Περιφέρειας Νοτίου Αιγαίου αναφέρθηκε ο Χαράλαμπος Ναβροζίδης, στο πλαίσιο της συμμετοχής του στο ευρωπαϊκό έργο «Digital Islands» στις Αζόρες
Θα λαμβάνετε ειδοποιήσεις για τα σημαντικά νέα της Κω. Ενεργοποιήστε τις για να μαθαίνετε πρώτοι τα σημαντικά νέα της Κω. Τις έχετε μπλοκάρει. Επιτρέψτε τις από τις ρυθμίσεις του browser για το kosnews24.gr. Στο iPhone και το iPad λειτουργούν αφού προσθέσετε το Kosnews24 στην οθόνη Αφετηρίας.
Η σύνδεση αποκαταστάθηκε
Είστε πάλι συνδεδεμένοι
Χωρίς σύνδεση
Ελέγξτε τη σύνδεσή σας