Συνελήφθη αλλοδαπός για διακίνηση σημαντικής ποσότητας ναρκωτικών ουσιών στην Κω. Κατασχέθηκαν περισσότερα από ένα κιλό κοκαΐνη, Δ.Χ.Ε. αυτοκίνητο κ.α.
Συνελήφθη σήμερα (Δευτέρα 3 Νοεμβρίου 2025) πρώτες πρωινές ώρες στην Κω από αστυνομικούς του Τμήματος Δίωξης και Εξιχνίασης Εγκλημάτων Κω, 46χρονος αλλοδαπός σε βάρος του οποίου σχηματίσθηκε δικογραφία για κατοχή, μεταφορά και διακίνηση ναρκωτικών ουσιών.
Ειδικότερα, στο πλαίσιο αξιολόγησης στοιχείων, χθες το βράδυ πραγματοποιήθηκε στοχευμένος έλεγχος από αστυνομικούς του Τμήματος Δίωξης και Εξιχνίασης Εγκλημάτων Κω και αστυνομικούς της Ομάδας Πρόληψης και Καταστολής Εγκλήματος Κω, στον 46χρονο, λίγο μετά την άφιξή του στο νησί με πλοίο προερχόμενος από Πειραιά, κατά τον οποίο βρέθηκαν μέσα σε Δ.Χ.Ε όχημα που οδηγούσε -1.043- γραμμάρια κοκαΐνης.
Οι ναρκωτικές ουσίες, -2- κινητά τηλέφωνα και το όχημα που χρησιμοποιούσε κατασχέθηκαν.
Ο συλληφθείς θα οδηγηθεί στην Εισαγγελία Πρωτοδικών Κω.
Η εξιχνίαση της υπόθεσης εντάσσεται στις ειδικές επιχειρησιακές δράσεις των Αστυνομικών Υπηρεσιών του Νοτίου Αιγαίου για την καταπολέμηση της διάδοσης των ναρκωτικών.
Δείτε τις κυκλοφορίες ρυθμίσεις για τους επόμενους μήνες.
Μια ακόμη σημαντική επιτυχία σημείωσε η Ασφάλεια Κω, καθώς κατάφερε να αποτρέψει τη διοχέτευση μεγάλης ποσότητας κοκαΐνης στο νησί.
Τιμή στον εκδότη των «Νισυριακών Νέων» για την προσφορά του
Δείτε το σχετικό δελτίο τύπου.