Σύμφωνα με τα στοιχεία της υπόθεσης, έπειτα από καταγγελία εξουσιοδοτημένου εκπροσώπου της εταιρείας Louis Vuitton, πραγματοποιήθηκε έλεγχος σε κατάστημα πώλησης ειδών ένδυσης και υπόδησης στην πόλη της Κω.
Κατά τον έλεγχο διαπιστώθηκε ότι στο κατάστημα διατίθεντο προς πώληση τσάντες, μπλούζες, μπουφάν, πιτζάμες σετ, παπούτσια, παντόφλες και μάσκες προσώπου ( συνολικά 26 τεμάχια - αξεσουάρ), τα οποία έφεραν σήματα και διακριτικά γνωρίσματα της εταιρείας, χωρίς να είναι γνήσια προϊόντα.
Τα απομιμητικά είδη κατασχέθηκαν από τις αρχές, ενώ ο 61χρονος συνελήφθη χθες Τετάρτη 27 Μαΐου και σε βάρος του σχηματίστηκε δικογραφία.
Με προφορική εντολή της Εισαγγελέως Πρωτοδικών Κω, ο συλληφθείς αφέθηκε ελεύθερος μετά τη διαδικασία της σύλληψης.
Αφορά οφειλές πολιτών προς το Δημόσιο, Δ.Ο.Υ., ΟΤΑ (α' και β' βαθμού), ασφαλιστικά Ταμεία και Νομικά Πρόσωπα Δημοσίου Δικαίου
Λόγω απαραίτητων τεχνικών εργασιών του ΔΕΔΔΗΕ θα πραγματοποιηθούν ολιγόλεπτες διακοπές ηλεκτρικού ρεύματος την Παρασκευή, από τις 08:00 έως τις 10:00, σε περιοχές της Κω
Κλειστή στην κυκλοφορία οχημάτων θα παραμείνει η Ακτή Κουντουριώτου την Παρασκευή και το Σάββατο, λόγω της διεξαγωγής των «Πανελλήνιων Αγώνων Ποδηλασίας Special Olympics Hellas» στην Κω
Την όγδοη θέση στην Ευρώπη και εννέα πανελλήνια ρεκόρ κατέκτησε ο αθλητής του ΠΑΣ Ανταγόρα Παναγιώτης Σπύρου, στο Ευρωπαϊκό Πρωτάθλημα Άρσης Βαρών Εφήβων που διεξάγεται στο Δυρράχιο της Αλβανίας
Θα λαμβάνετε ειδοποιήσεις για τα σημαντικά νέα της Κω. Ενεργοποιήστε τις για να μαθαίνετε πρώτοι τα σημαντικά νέα της Κω. Τις έχετε μπλοκάρει. Επιτρέψτε τις από τις ρυθμίσεις του browser για το kosnews24.gr. Στο iPhone και το iPad λειτουργούν αφού προσθέσετε το Kosnews24 στην οθόνη Αφετηρίας.
Η σύνδεση αποκαταστάθηκε
Είστε πάλι συνδεδεμένοι
Χωρίς σύνδεση
Ελέγξτε τη σύνδεσή σας