Το τροχαίο σημειώθηκε στην πόλη της Κω, επi της συμβολής των οδών Γρηγορίου Ε΄ και Σκεύου Ζερβού.
Στη σύλληψη ενός 41χρονου ημεδαπού προχώρησαν σήμερα, Πέμπτη 23 Οκτωβρίου, αστυνομικοί του Τμήματος Τροχαίας Κω, στο πλαίσιο διερεύνησης τροχαίου ατυχήματος με εγκατάλειψη.
Το περιστατικό σημειώθηκε το απόγευμα της Τετάρτης 22 Οκτωβρίου, γύρω στις 19:30, όταν δίκυκλο που οδηγούσε 37χρονος αλλοδαπός, υπήκοος Πακιστάν, ο οποίος εκτελούσε διανομή (delivery), συγκρούστηκε πλαγιομετωπικά με άλλο δίκυκλο.
Ο οδηγός του δεύτερου οχήματος εγκατέλειψε το σημείο του ατυχήματος. Μετά από αξιοποίηση πληροφοριών, οι αστυνομικοί εντόπισαν τον 41χρονο οδηγό του δεύτερου δικύκλου, ο οποίος συνελήφθη το μεσημέρι της Πέμπτης.
Από τον έλεγχο που διενεργήθηκε στον 37χρονο Πακιστανό, διαπιστώθηκε ότι στερούνταν άδειας ικανότητας οδήγησης από αρμόδια αρχή.
Ο 41χρονος συλληφθείς, κατόπιν προφορικής εντολής της Εισαγγελέως Πλημμελειοδικών Κω, αφέθηκε ελεύθερος.
Αφορά οφειλές πολιτών προς το Δημόσιο, Δ.Ο.Υ., ΟΤΑ (α' και β' βαθμού), ασφαλιστικά Ταμεία και Νομικά Πρόσωπα Δημοσίου Δικαίου
Λόγω απαραίτητων τεχνικών εργασιών του ΔΕΔΔΗΕ θα πραγματοποιηθούν ολιγόλεπτες διακοπές ηλεκτρικού ρεύματος την Παρασκευή, από τις 08:00 έως τις 10:00, σε περιοχές της Κω
Κλειστή στην κυκλοφορία οχημάτων θα παραμείνει η Ακτή Κουντουριώτου την Παρασκευή και το Σάββατο, λόγω της διεξαγωγής των «Πανελλήνιων Αγώνων Ποδηλασίας Special Olympics Hellas» στην Κω
Την όγδοη θέση στην Ευρώπη και εννέα πανελλήνια ρεκόρ κατέκτησε ο αθλητής του ΠΑΣ Ανταγόρα Παναγιώτης Σπύρου, στο Ευρωπαϊκό Πρωτάθλημα Άρσης Βαρών Εφήβων που διεξάγεται στο Δυρράχιο της Αλβανίας
Θα λαμβάνετε ειδοποιήσεις για τα σημαντικά νέα της Κω. Ενεργοποιήστε τις για να μαθαίνετε πρώτοι τα σημαντικά νέα της Κω. Τις έχετε μπλοκάρει. Επιτρέψτε τις από τις ρυθμίσεις του browser για το kosnews24.gr. Στο iPhone και το iPad λειτουργούν αφού προσθέσετε το Kosnews24 στην οθόνη Αφετηρίας.
Η σύνδεση αποκαταστάθηκε
Είστε πάλι συνδεδεμένοι
Χωρίς σύνδεση
Ελέγξτε τη σύνδεσή σας