Το περιστατικό σημειώθηκε την προηγούμενη εβδομάδα.
Ζημιές στον υπόγειο χώρο του γυμναστηρίου στο 1ο Δημοτικό Σχολείο Κω προξένησε/αν άγνωστος/οι δράστης/ες την προηγούμενη εβδομάδα.
Συγκεκριμένα, το λουκέτο της πόρτας του προαυλίου του σχολείου έλειπε και η πόρτα του γυμναστηρίου βρέθηκε ανοιχτή, ενώ το ένα παράθυρο της πόρτας καθώς και οι σύρτες ήταν σπασμένοι. Να σημειωθεί ότι οι δράστες έσπασαν και το χερούλι της πόρτας που οδηγεί στο εσωτερικό του σχολείου, ενώ στο σημείο βρέθηκε και μια πέτρα, η οποία προφανώς χρησιμοποιήθηκε για την πράξη αυτή.
Οι ζημιές υπολογίζονται γύρω στα 300 ευρώ, ενώ δεν φαίνεται να λείπουν αντικείμενα από τον χώρο.
Το περιστατικό καταγγέλθηκε την προηγούμενη Παρασκευή 22 Αυγούστου.
Συνελήφθησαν δύο Ρομά.
Βαρύ πένθος έχει σκορπίσει στην τοπική κοινωνία της Κω η είδηση του αιφνίδιου θανάτου ενός 26χρονου συμπολίτη μας, που έφυγε από τη ζωή τα μεσάνυχτα του Σαββάτου.
Συμπλοκή σημειώθηκε χθες, Σάββατο 27 Δεκεμβρίου, στο hotspot στο Πυλί, με εμπλεκόμενους τρεις ανήλικους αλλοδαπούς.