H ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΗ ΤΗΣ ΑΣΤΥΝΟΜΙΑΣ
Συνελήφθησαν δύο ημεδαποί για διακίνηση ναρκωτικών και οπλοκατοχή στην Κω
Κατασχέθηκαν 222 γραμμ. κοκαϊνης , 676.950€, πιστόλια, κυνηγετικά όπλα, -602- φυσίγγια κ.α.
Συνελήφθησαν το Σάββατο (5 Απριλίου 2025) στην Κω, από αστυνομικούς του Τμήματος Δίωξης και Εξιχνίασης Εγκλημάτων Κω, δύο ημεδαποί ηλικίας 35 και 70 ετών σε βάρος των οποίων σχηματίσθηκε ποινική δικογραφία για τα κατά περίπτωση αδικήματα της διακίνησης ναρκωτικών ουσιών και της οπλοκατοχής.
Ειδικότερα, προχθές το απόγευμα έπειτα από επισταμένη διερεύνηση υπόθεσης διακίνησης ναρκωτικών ουσιών και ενδελεχή αξιολόγηση στοιχείων, πραγματοποιήθηκε στοχευμένη έρευνα στην κατοικία των κατηγορουμένων, καθώς και σε επιχείρηση ιδιοκτησίας του 35χρονου, όπου βρέθηκαν συνολικά:
Οι ναρκωτικές ουσίες και τα υπόλοιπα ανευρεθέντα πειστήρια κατασχέθηκαν.
Οι συλληφθέντες οδηγήθηκαν στην Εισαγγελία Πρωτοδικών Κω, τους ασκήθηκε ποινική δίωξη και παραπέμφθηκαν σε κύρια ανάκριση.
Η εξιχνίαση της υπόθεσης εντάσσεται στις ειδικές επιχειρησιακές δράσεις των Αστυνομικών Υπηρεσιών του Νοτίου Αιγαίου για την καταπολέμηση της διάδοσης των ναρκωτικών.
Ο Περιφερειάρχης Ν. Αιγαίου Γιώργος Χατζημάρκος, ομιλητής στο Ευρωπαϊκό Κοινοβούλιο σε εκδήλωση αφιερωμένη στα ευρωπαϊκά νησιά
Δήμος Κω: Δεν αφορά σε μεροληπτική διαχείριση σε βάρος τους αλλά σε δεδομένα που οφείλουν όλοι να λάβουν υπόψη.
Διακοπή νερού σε κάποιες περιοχές ή χαμηλή πίεση σε κάποιες άλλες.
Στις 21:00, στις εγκαταστάσεις της Μαρίνας Κω.