Μια γυναίκα και δύο άνδρες Ρομά συνελήφθησαν χθες Παρασκευή 21 Ιουνίου στην Κω και συγκεκριμένα στην περιοχή ΛΑΓΚΑΔΑ.
Μετά από καταγγελίες για ρευματοκλοπή αλλά και μόλυνση του περιβάλλοντος, στο σημείο μετέβη μικτό κλιμάκιο της αστυνομίας και του ΔΕΔΔΗΕ για να πραγματοποιηθεί έλεγχος.
Όπως διαπιστώθηκε στην πολυκατοικία όπου διαμένουν, η οποία βρίσκεται κοντά στις παλιές εγκαταστάσεις της Πυροσβεστικής Υπηρεσίας Κω, υπήρχαν λιμνάζοντα νερά, απόβλητα, παλιές ηλεκτρικές συσκευές, πλαστικές καρέκλες, πλαστικοί κουβάδες και άλλα τέτοια αντικείμενα, με αποτέλεσμα να δημιουργείται εστία μόλυνσης, θέτοντας σε κίνδυνο την υγεία των περιοίκων.
«Το τεχνικό ζήτημα που παρουσιάστηκε με τη μορφή “θορύβου” προερχόμενου, κατά τις αρχικές ενδείξεις, από τηλεπικοινωνιακές υποδομές, και επηρέασε τις επικοινωνίες εντός του FIR Αθηνών, έχει πλέον αποκατασταθεί πλήρως», αναφέρει η Υπηρεσία Πολιτικής Αεροπορίας.
Ο δημοσιογράφος είχε μεταφερθεί στο Λαϊκό νοσοκομείο όπου έγιναν προσπάθειες ανάνηψης.
Αρχίζουν να γίνονται κάποιες προσγειώσεις και απογειώσεις