Η ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΗ ΤΗΣ ΑΣΤΥΝΟΜΙΑΣ
Συνελήφθησαν δύο άτομα για κατοχή και διακίνηση ναρκωτικών στην Κάλυμνο
Κατασχέθηκαν 244 γραμμ. κάνναβης κ.α.
Συνελήφθησαν το Σάββατο 15 Ιουνίου 2024 στην Κάλυμνο, από αστυνομικούς του Αστυνομικού Τμήματος Καλυμνίων, δύο ημεδαποί ηλικίας 28 και 49 ετών σε βάρος των οποίων σχηματίσθηκε δικογραφία για κατοχή και διακίνηση κάνναβης.
Ειδικότερα, το Σάββατο το πρωί έπειτα από αξιολόγηση στοιχείων και αστυνομική έρευνα που πραγματοποιήθηκε σε παραλιακή περιοχή, εντοπίστηκαν οι δράστες όπου βρέθηκαν στην κατοχή τους και κατασχέθηκαν:
Οι συλληφθέντες οδηγήθηκαν στην Εισαγγελία Πρωτοδικών Κω.
Η εξιχνίαση της υπόθεσης εντάσσεται στις ειδικές επιχειρησιακές δράσεις των αστυνομικών Υπηρεσιών του Νοτίου Αιγαίου για την καταπολέμηση της διάδοσης των ναρκωτικών.
Λίγο πριν τις 10 το πρωί της Κυριακής σημειώθηκε το black out. Μέχρι τις 12 θα επανέλθει το ρεύμα σε όλο το νησί.
Μεγάλη συναυλία την Παρασκευή 18 Ιουλίου στο Δημοτικό Γήπεδο Πυλίου
Το kos3x3.gr είναι μια πλήρως οργανωμένη και φιλική προς τον χρήστη ιστοσελίδα, ιδανική για όσους θέλουν να λάβουν μέρος ή να παρακολουθήσουν το τουρνουά.
Δελτίο τύπου της Νομαρχιακής Επιτροπής Βορείων Δωδεκανήσων.