Προσήχθη 74χρονος για το περιστατικό με την 29χρονη Γερμανίδα στην Κάλυμνο

Προσήχθη 74χρονος για το περιστατικό με την 29χρονη Γερμανίδα στην Κάλυμνο

Στο Αστυνομικό Τμήμα Καλύμνου προσήχθη χθες Πέμπτη 23 Μαΐου ένας 74χρονος ημεδαπός για το περιστατικό προσβολής γενετήσιας αξιοπρέπειας, για το οποίο τον κατήγγειλε 29χρονη Γερμανίδα που είχε μεταβεί για μονοήμερη εκδρομή από την Κω στην Κάλυμνο, τη Δευτέρα 20 Μαΐου.

Μετά από έρευνα των αστυνομικών και την αξιοποίηση πληροφοριών και στοιχείων που προέκυψαν από την προανάκριση, ο 74χρονος άνδρας ταυτοποιήθηκε ως ο δράστης που κατήγγειλε η 29χρονη, η οποία μάλιστα τον αναγνώρισε σε φωτογραφία που της έδειξαν οι αστυνομικοί.

Να σημειωθεί ότι ο 74χρονος αρνείται τις κατηγορίες, ενώ δεν συνελήφθει λόγω παρέλευσης του αυτοφώρου.

Για το περιστατικό σχηματίστηκε δικογραφία η οποία θα υποβληθεί στην Εισαγγελία Πρωτοδικών Κω.

ΤΟ ΠΕΡΙΣΤΑΤΙΚΟ

29χρονη Γερμανίδα η οποία μένει σε ξενοδοχείο στο Τιγκάκι, μετέβη τη Δευτέρα 20 Μαΐου στην Κάλυμνο για μονοήμερη εκδρομή.

Όταν έφτασε στο λιμάνι της Καλύμνου, την προσέγγισε ένα άνδρας, γύρω στα 70 έτη όπως δήλωσε η κοπέλα, ενημερώνοντάς την ότι θα μπορούσε να την ξεναγήσει στο νησί, αν ήθελε. Η κοπέλα η οποία είχε ταξιδεύσει μόνη στο γειτονικό μας νησί, δέχτηκε, με τον άνδρα τελικά να την μεταφέρει σε ορεινή περιοχή προβαίνοντας σε γενετήσιες πράξεις. Η ίδια τράπηκε σε φυγή καταγγέλλοντας το περιστατικό στην αστυνομία.

ADVERTORIALS